Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 08 Kwi 2014 19:18 

Dokąd
  • Polinezja Francuska

Data wylotu
  • 03.08.2014

Data powrotu
  • 29.08.2014

Długość pobytu
  • 06.08-28.08, 23-24 dni

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 1

Sam znalazłem
  • WAW-SYD-WAW ~5000zl, SYD- Papeete ~2900zl Quantas, Apia- SYD ~900zl Virgin Australia

Dodatkowe informacje
  • Nie zakładałem dwóch osobnych tematów, gdyż nie chciałem namieszać.
    Droga z Polinezji na Samoa będzie pokonana drogą morską.
    Ten wariant podróży wydał mi się najlepszy (dotyczy wyszukanych przeze mnie lotów)
    Proszę o pomoc/rady w sprawie wymienionych lotów.
    Być może ktoś pokonywał już te trasy?
    Pzdr,
    M
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 09 Kwi 2014 18:33 

//edit
sorry ale dopiero za drugim razem zrozumialem o jakie loty Ci chodzi ;) (post ponizej malo aktualny zatem)

jaki jest twoj cel? chcesz tam w ogole doleciec czy tez znalezc niska cene?

chodzi ci o lot WAW-PPT-WAW badz tez o lot WAW-APW-WAW ?

rozwazaz rowniez inne okoliczne wyspy w innych datach? zadaje tyle pytan gdy mowimy tu o najdrozszych lotach na swiecie..

np. lecac z niemiec w listopadzie (miej na uwadze ze tam pogoda jest lepsza gdy u nas gorsza) za 863 euro (892 z berlina)
http://www.kayak.de/flights/FRA-NAN/201 ... 2014-11-19

rowniez warte rozwazenia jest uzycie lini lotniczej air new zealand i ulozenie sobie wycieczki dookola swiata - w zaleznosci od szczescia da sie ulozyc ja pomiedzy 4500-7000 z tymze masz spora ilosc miast do wyboru Papeete, Fiji.. a takze pare w USA, Australi, Azji, Nowej Zelandi i chyba Kanadzie
minus tego to ze z europy tylko londyn jest miejscem startowym

ja np. w zeszlym roku zrobilem cos takiego:
LON-San Francisco - Auckland - Shanghai - LON za ok. 4200zl
 PM off  

#3 PostWysłany: 11 Kwi 2014 21:45 

andiron- dzięki za odp
Podróż jak najbardziej ma się odbyć.
plan jest taki:
WAW (lub inne w Europie)- Papeete
Apia- WAW

Z tego co sprawdziłem najtaniej wychodzi chyba kupić bilet RT WAW-Auckland i do tego dokupic dolot z AKL do PPT, potem z APW do AKL.
Nie wiem czy multi-stop ma racje bytu, jeśli droga z PPT do APW będzie pokonana drogą morską?

Czy na kierunku Europa- Nowa Zelandia można liczyć na jakieś promo w sierpniu?

Pzdr
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 12 Kwi 2014 11:26 

złoty
W tamtym roku były dobre ceny China Southern i China Airlines do Auckland. Poszukaj w archiwum na głównej i szukaj kombinacji.
http://www.fly4free.pl/?s=auckland
To nie była jednorazowa promocja, pojawiała się cyklicznie, ceny około 2600zł.
A sierpień to raczej nie sezon więc ceny nie powinny być takie jak od świąt do lutego.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości