Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1132 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 57  Następna
Autor Wiadomość
#201 PostWysłany: 08 Kwi 2014 10:43 

niebieski
Po kilkunastu godzinnym oczekiwaniu:

Cytuj:
Dear,

Thank you for booking with Blacklane. We are pleased to confirm your request. The summary of the ride can be found below.

Please remember, it is important that mobile phones are turned on to ensure that the chauffeur can contact passengers.

Czy może się zdarzyć, że jeszcze odwołają?
 Profil Relacje PM off  

City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem
Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊 Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊
#202 PostWysłany: 08 Kwi 2014 10:46 
Site Admin
Awatar użytkownika

Loty: 205
Kilometry: 300 878
Krajów: 30 / 14.0%
skipperek napisał(a):
Po kilkunastu godzinnym oczekiwaniu:

Cytuj:
Dear,

Thank you for booking with Blacklane. We are pleased to confirm your request. The summary of the ride can be found below.

Please remember, it is important that mobile phones are turned on to ensure that the chauffeur can contact passengers.

Czy może się zdarzyć, że jeszcze odwołają?

ja czekałem parę dni :D raczej już nie odwołają
 Profil Relacje PM off  

#203 PostWysłany: 08 Kwi 2014 10:48 

bartek. napisał(a):
Na miejscu. Lepiej przygotuj sobie końcówkę 32 grosze bo inaczej reszty nie dostaniesz i bedziesz w plecy 68gr !! :(

nie wiem czy wiesz ale w teorii kierowcom czy tez szoferom zostawia sie napiwki wiec jak placisz te 1,32 € czy USD to moglbys tak z 10 zl rzucic kierowcy :)
 Profil Relacje PM off  

#204 PostWysłany: 08 Kwi 2014 11:20 

Loty: 4
Kilometry: 31 574
Krajów: 4 / 1.9%
Kijów Boryspol - Hilton Kiev. Kurs Mercedesem W124 potocznie zwanym "baleronem" znanym z taksówkarskich postojów w całej Polsce. Pomijając stan techniczny auta, mega czarne szyby, obwieszone odpustowymi ozdobami wnętrze i brudne pokrowce na podartych siedzeniach sama jazda nie należała do przyjemnych. Gość jechał 130km/km przy ograniczeniu do 70km/h, nie było pasów bezpieczeństwa, nawiew nie działał nie wspominając o klimie, rozmawiał przez tel i wklepywał dane do navi jednocześnie. Takie trochę azjatyckie klimaty, jakoś traumy nie mam z tego powodu ale dla ludzi o większej wrażliwości może to być przyczyną dużego stresu.
Napisałem już reklamację do Black Lane, 2 dni i jeszcze nie ma odpowiedzi.
 Profil Relacje PM off  

#205 PostWysłany: 08 Kwi 2014 11:33 

Loty: 34
Kilometry: 42 617
Krajów: 11 / 5.1%
JRA napisał(a):
Kijów Boryspol - Hilton Kiev. Kurs Mercedesem W124 potocznie zwanym "baleronem" znanym z taksówkarskich postojów w całej Polsce. Pomijając stan techniczny auta, mega czarne szyby, obwieszone odpustowymi ozdobami wnętrze i brudne pokrowce na podartych siedzeniach sama jazda nie należała do przyjemnych. Gość jechał 130km/km przy ograniczeniu do 70km/h, nie było pasów bezpieczeństwa, nawiew nie działał nie wspominając o klimie, rozmawiał przez tel i wklepywał dane do navi jednocześnie. Takie trochę azjatyckie klimaty, jakoś traumy nie mam z tego powodu ale dla ludzi o większej wrażliwości może to być przyczyną dużego stresu.
Napisałem już reklamację do Black Lane, 2 dni i jeszcze nie ma odpowiedzi.

a z ciekawości ile zapłaciłeś?

#206 PostWysłany: 08 Kwi 2014 11:39 
Awatar użytkownika

srebrny
kenobi napisał(a):
a z ciekawości ile zapłaciłeś?

jak Kijów i Hilton to pewnie 0 :lol:
 Profil Relacje PM off  

#207 PostWysłany: 08 Kwi 2014 11:41 

Loty: 4
Kilometry: 31 574
Krajów: 4 / 1.9%
Cena przejazdu z lotniska to 32,70 euro. Jak Hilton i Kijów to wiadomo ile zapłaciłem:)
 Profil Relacje PM off  

#208 PostWysłany: 08 Kwi 2014 13:58 

niebieski
mkobyszewski napisał(a):
nie wiem czy wiesz ale w teorii kierowcom czy tez szoferom zostawia sie napiwki wiec jak placisz te 1,32 € czy USD to moglbys tak z 10 zl rzucic kierowcy :)

Zdecydowanie napisałeś to do niewłaściwej osoby ;)
 Profil Relacje PM off  

#209 PostWysłany: 08 Kwi 2014 14:20 
Awatar użytkownika

srebrny
jotpol napisał(a):
Obniżone ceny:
Image

Sprawdzałem Kraków i nie zauważyłem różnicy w cenie.

A ja zauważyłem - cena wzrosła :twisted: a nie spadła.

#210 PostWysłany: 08 Kwi 2014 14:32 
Awatar użytkownika

Loty: 307
Kilometry: 488 854
Krajów: 71 / 33.2%
niebieski
mkobyszewski napisał(a):
bartek. napisał(a):
Na miejscu. Lepiej przygotuj sobie końcówkę 32 grosze bo inaczej reszty nie dostaniesz i bedziesz w plecy 68gr !! :(

w TEORII to wygląda tak jak piszą na swojej stronie:
"* All prices include the applicable VAT and all fees and tip."

#211 PostWysłany: 08 Kwi 2014 17:06 
Awatar użytkownika

Loty: 251
Kilometry: 475 688
Krajów: 51 / 23.8%
niebieski
Niesamowicie obniżyli cenę w Mediolanie :shock: :shock:
Tom K lubi ten post.

#212 PostWysłany: 08 Kwi 2014 19:50 
Awatar użytkownika

niebieski
Szybkie pytanie. Moj samolot ma juz 50min planowanego opóźnienia, a właśnie na powrót z tego lotu mam klepnieta rezerwacje. Z tego co pamiętam to gdzieś po drodze przy rezerwacji byly podane składowe ceny i tam coś było o usludze dla kursów lotniskowych z czekaniem w razie opóźnienia... chyba. Probowalem to znaleźć ale ani na mobilnej, anie na nie mobilnej(ale na telefonie), ani w apce nie moge tego znaleźć.

Ktoś może pamięta lub może sprawdzić szczegóły? Albo miał już sytuacje ze spoznieniem?

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

#213 PostWysłany: 08 Kwi 2014 20:03 
Site Admin
Awatar użytkownika

kiew napisał(a):
Szybkie pytanie. Moj samolot ma juz 50min planowanego opóźnienia, a właśnie na powrót z tego lotu mam klepnieta rezerwacje. Z tego co pamiętam to gdzieś po drodze przy rezerwacji byly podane składowe ceny i tam coś było o usludze dla kursów lotniskowych z czekaniem w razie opóźnienia... chyba. Probowalem to znaleźć ale ani na mobilnej, anie na nie mobilnej(ale na telefonie), ani w apce nie moge tego znaleźć.

Ktoś może pamięta lub może sprawdzić szczegóły? Albo miał już sytuacje ze spoznieniem?

ze strony blacklane:
Cytuj:
Additional charges may apply only in case of route changes / prolongations of hourly bookings on explicit customer request or due to waiting time exceeding 15 minutes (self-inflicted delays) / exceeding the included kilometers on hourly bookings, additional charges. Waiting times due to flight/train delays will not be charged.

źródło: https://www.blacklane.com/en/offer
 Profil Relacje PM off  

#214 PostWysłany: 08 Kwi 2014 20:07 
Awatar użytkownika

niebieski
Dzięki :)

Profil Relacje PM off  

#215 PostWysłany: 08 Kwi 2014 21:45 
Awatar użytkownika

Loty: 15
Kilometry: 58 252
Krajów: 10 / 4.7%
srebrny
Nie dam sobie ręki uciąć, ale gdy pierwszy raz rezerwowałem kurs z lotniska, w warunkach było o oczekiwaniu do 2h przy spóźnionym locie.
 Profil Relacje PM off  

#216 PostWysłany: 08 Kwi 2014 22:02 
Site Admin
Awatar użytkownika

mashacra napisał(a):
Nie dam sobie ręki uciąć, ale gdy pierwszy raz rezerwowałem kurs z lotniska, w warunkach było o oczekiwaniu do 2h przy spóźnionym locie.

Może to bardziej polega na tym, że po 2h rezerwacja jest uznana jako nie wykonana i dzieje się tak samo jakbyś ją anulował? W końcu ile można czekać ;)

Miejmy nadzieję, że kiew nie ma (miał) takiego opóźnienia ;)
 Profil Relacje PM off  

#217 PostWysłany: 08 Kwi 2014 22:29 
Awatar użytkownika

Loty: 119
Kilometry: 174 534
Krajów: 20 / 9.4%
srebrny
działa jeszcze ?

#218 PostWysłany: 08 Kwi 2014 23:07 

kenobi napisał(a):
JRA napisał(a):
Gość jechał 130km/km przy ograniczeniu do 70km/h, nie było pasów bezpieczeństwa,

A po co na Ukrainie pasy ? :D
Tam jedynie obcokrajowcy zapinają pasy :)
 Profil Relacje PM off  

#219 PostWysłany: 09 Kwi 2014 09:28 
Awatar użytkownika

niebieski
Dzięki za odpowiedzi. Wszystko skończyło sie na ok. 40 minutach, kierowca czekał. Chwilę rozmawialiśmy to mówił ze nie czekał tylko sobie na flightradarze i stronie lotniska sprawdzał kiedy wyjechać. Także zorientowany i ogarnięty.

Auto to nowa e-klasa, wlasciwie jak ze zdjecia na stronie. Także wygodnie, sprawnie. W środku wifi, gazetki.

Problemu z małą zmianą trasy nie było żadnego.

Profil Relacje PM off
michzak lubi ten post.

#220 PostWysłany: 09 Kwi 2014 12:17 

Zbanowany
Ja jestem po kursie w Dortmundzie z/na lotnisko. Wszystko punktualnie i bez najmniejszych problemów. Pierwszy kurs zamówiony na lotnisko, czekała miła pani z tabliczką z nazwiskiem. Drugi pod konkretny adres w Dortmundzie. Dodam, że przyjechał elegancki VW Phaeton, więc miły upgrade, bo normalnie to auto jeździ jako First Class a bookowałam Business.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1132 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 57  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości