Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 499 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 ... 25  Następna
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 11 Mar 2014 19:07 
Awatar użytkownika

niebieski
Aż dziw, że jeszcze nikt o tym nie napisał :)
Od wczoraj na grouponie dostępna jest promocja citi w której do zdobycia jest tablet o wartości niecałych 500 zł w zamian za... wydanie 500 zł. Generalnie żadnych haczyków. Jeśli kogoś interesuje - prześwietlenie na LiveSmarter.

Wady w kontekście userów f4f: nie można wyrobić karty Wizzair (tylko "zwykłe") no i promocja dotyczy tylko nowych klientów (brak kk citi po 1.01.2012)
 Profil Relacje PM off
lahcimmm2 lubi ten post.

Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN
Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳 Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳
#2 PostWysłany: 11 Mar 2014 19:12 
Awatar użytkownika

Loty: 119
Kilometry: 174 534
Krajów: 20 / 9.4%
srebrny
Blackall napisał(a):
Od wczoraj na grouponie dostępna jest promocja citi w której do zdobycia jest tablet o wartości niecałych 500 zł w zamian za... wydanie 500 zł. Generalnie żadnych haczyków. Jeśli kogoś interesuje - prześwietlenie na LiveSmarter.

Wady w kontekście userów f4f: nie można wyrobić karty Wizzair (tylko "zwykłe") no i promocja dotyczy tylko nowych klientów (brak kk citi po 1.01.2012)

jakie sa warunki rezygnacji z karty ?

#3 PostWysłany: 11 Mar 2014 19:35 
Awatar użytkownika

niebieski
lahcimmm2 napisał(a):
Blackall napisał(a):

jakie sa warunki rezygnacji z karty ?

wypowiadasz umowe i.. tyle. Inna sprawa, że Citi często daje karte dożywotnio za free, o ile tylko poinformujesz ich, że chcesz ją zamknąć/wypowiedzieć umowę. ;)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 11 Mar 2014 19:40 
Awatar użytkownika

niebieski
Ok. A zadziała to na kartę Wizzair?:)

Albo inaczej, bo z tego co czytam wynika, że nie obejmuje wizzairowej. Czy ktoś wie jakby wyglądało wzięcie normalnej kk, a potem próba wymiany jej na wizzair?
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 11 Mar 2014 20:19 
Awatar użytkownika

niebieski
Po jakim czasie dostaliście na mejla groupona? Czekam pół godziny i dalej nic :<
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 11 Mar 2014 20:30 
Awatar użytkownika

Loty: 65
Kilometry: 157 723
Krajów: 26 / 12.2%
niebieski
Groupon się kompletnie "rozjechał", nie można wejść na ich stronę, nie działa...;/

#7 PostWysłany: 11 Mar 2014 20:39 

kamnowacki napisał(a):
Po jakim czasie dostaliście na mejla groupona? Czekam pół godziny i dalej nic :<

Przecież można ściągnąć sobie z Groupona nie trzeba z maila

#8 PostWysłany: 11 Mar 2014 20:41 

niebieski
dla wszystkich którym zaświeciły się oczy na słowo "tablet". ten sprzęt który proponuje citi to badziew dla wieśniaków, to nie ma nawet 3g, a płynność możecie sobie sprawdzić na YT. Ten sprzęt i tak by poszedł na przemiał, bo to krok w tył dla szajsunga
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 11 Mar 2014 21:07 
Awatar użytkownika

Loty: 35
Kilometry: 111 384
Krajów: 14 / 6.5%
niebieski
brak 3g niekoniecznie go dyskwalifikuje, ma wifi co jest i tak dobre. jak ktos ma router... osobiście dziękuję za deal, wniosek już zlożony czekam na tel z banku;)

#10 PostWysłany: 11 Mar 2014 21:23 
Awatar użytkownika

niebieski
jesli kupiliscie to nie musicie czekac na maila, w panelu wlasneog konta groupon jest on odrazu dostepny i tam jest link do wniosku i kod grouponu;)

#11 PostWysłany: 12 Mar 2014 12:18 

niebieski
bronek40 napisał(a):
dla wszystkich którym zaświeciły się oczy na słowo "tablet". ten sprzęt który proponuje citi to badziew dla wieśniaków, to nie ma nawet 3g, a płynność możecie sobie sprawdzić na YT. Ten sprzęt i tak by poszedł na przemiał, bo to krok w tył dla szajsunga

Masz coś do wieśniaków? Twoja Manta strasznie Ci muli w Twoim mieście i zazdrość Cię zżera, że wieśniaki będą mieli "szajsunga"?
 Profil Relacje PM off
jawor lubi ten post.

#12 PostWysłany: 12 Mar 2014 12:52 
Awatar użytkownika

Loty: 65
Kilometry: 157 723
Krajów: 26 / 12.2%
niebieski
Kiepski czy nie, nie zmienia to faktu, że jest to cenny gratis do KK z której na krótko "po" można zrezygnować. Jeden będzie używał, drugi podaruje komuś w prezencie, inny sprzeda i dołoży na lepszy tablet/ kupi bilety lotnicze itd...

W każdym bądź razie w zasadzie bezkosztowo można otrzymać tablet wart kilka stówek.
Brać, nie wybrzydzać.

I najważniejsze, szansa otrzymania go jest bardzo duża bo grouponów sprzedają 2500 sztuk, a tabletów jest 1750!
Dokładnie 70% szans na otrzymanie go!

#13 PostWysłany: 12 Mar 2014 13:27 
Awatar użytkownika

niebieski
heh kozaków nie brakuje jak widać... wybrzydzają na każdym kroku a jak tak to g*** mają.... zawsze można go opylić na allegro i dołożyć 400 zł i kupic sobie coś lepszego, no ale jak kogoś stać samemu wywalić 800-900 zł to tez jego sprawa....

#14 PostWysłany: 12 Mar 2014 13:58 
Awatar użytkownika

kiew napisał(a):
Ok. A zadziała to na kartę Wizzair?:)

Albo inaczej, bo z tego co czytam wynika, że nie obejmuje wizzairowej. Czy ktoś wie jakby wyglądało wzięcie normalnej kk, a potem próba wymiany jej na wizzair?

Czekam na telefon i wtedy będę wiedział na 100%, ale już teraz mogę napisać, że kartę zmienić można a prawdopodobnie jedyny koszt to 30 zł. Mimo wszystko chyba lepiej zrezygnować i założyć nową :)
 Profil Relacje PM off  

#15 PostWysłany: 12 Mar 2014 14:00 
Awatar użytkownika

Loty: 417
Kilometry: 751 775
Krajów: 42 / 19.6%
niebieski
Dostaliście jakieś potwierdzenie złożenia wniosku? dajcie znać jak zaczną "dzwonić" ludzie z banku ;-)

#16 PostWysłany: 12 Mar 2014 14:06 

po otrzymaniu tej normalnej karty np. z kredytem na karcie np. 6000 zł, zadzwonisz na infolinię citi bank i poprosisz o przyznanie kk citi wizz z podziałem w/w kredytu ja poprosiłem, by na zwykłej pozostało 2000 zł i na citi wizz przenieśli 4000 zł (najszybsze i najlepsza forma przyznania citi wizz, dodatkowo dla przyśpieszenia przyznania citi wizz udałem się po zgodzie telefonicznej i w moim oddziale banku po kilku godzinach wyrobili od ręki) - obecnie mam tylko citi wizz z kredytem zadłużenia 4000 zł z możliwością zwiększenia dzwoniąc limitu zadłużenia, zwykłą kk mastercaard world której nie potrzebowałem po otrzymaniu premii zlikwidowałem
 PM off  

#17 PostWysłany: 12 Mar 2014 15:25 
Awatar użytkownika

niebieski
górny a zmieniając karte też zmienia się taryfa oplat? na zgodą z kk wizz? ta z grouponu w pierwszym roku użytkowanai jest bezpłatna

#18 PostWysłany: 12 Mar 2014 15:26 
Awatar użytkownika

niebieski
szczotek99 napisał(a):
Dostaliście jakieś potwierdzenie złożenia wniosku? dajcie znać jak zaczną "dzwonić" ludzie z banku ;-)

obstawiam że z tydzień zejdzie zanim obdzwonią pierwsze tysiąc osób.... :mrgreen:

#19 PostWysłany: 12 Mar 2014 15:30 

olir1987 napisał(a):
górny a zmieniając karte też zmienia się taryfa oplat? na zgodą z kk wizz? ta z grouponu w pierwszym roku użytkowanai jest bezpłatna

nic się nie zmienia, poza podziałem kredytu na dwie karty według uznania (ja citi wizz otrzymałem z premią, ale z opłatą miesięczną, z której byłem zwolniony po zakupach za 2000 zł/miesięcznie, ale jak po miesiącu zadzwoniłem że rezygnuję wtedy z automatu i ta karta przez rok bez opłaty miesięcznej, nie da się obecnie uzyskać zwolnienia dożywotnio z opłaty miesięcznej)

ps. życzę powodzenia, bo wykupienie grupona wcale nie gwarantuje przyznania karty kredytowej, sprawdzają zarobki i wcześniejszą historię zadłużenia i spłaty, tak więc nie jest to takie proste jak co poniektórym się wydaje
 PM off  

#20 PostWysłany: 12 Mar 2014 15:33 
Awatar użytkownika

niebieski
dobre i roczne zwolnienie z opłaty;) karta wizz moim zdaniem się oplaca jak ktoś sporo lata wówczas oplata nie jest jakos obciążająca. w przypadku takich osób jak ja które max 2 razy do roku mogą sobie pozwolić na jakiś wyskok (dom, dzieci, pies) to opłata niweluje de facto jako tako zniżki....
też musze pomyśleć o takiej zamianie;)

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 499 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 ... 25  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości