Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 191 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: jacakatowice ?
#141 PostWysłany: 07 Mar 2014 10:42 

Dawno byś już wykasował swoje posty! nie chce się? Słomiany zapał do walki! Bądź bohaterem romantycznym sam walcz- skasuj posty a później popełnił forumowe samobójstwo.
Jeszcze kilku użytkowników i będzie przepięknie,jeszcze będzie normalnie.
Czekamy Klayton a Ty nie chcesz?
 Profil Relacje PM off  

Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚 Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚
Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️ Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️
#142 PostWysłany: 07 Mar 2014 10:53 

Loty: 210
Kilometry: 469 202
Krajów: 56 / 26.2%
srebrny
Capra hircus napisał(a):
Dawno byś już wykasował swoje posty! nie chce się? Słomiany zapał do walki! Bądź bohaterem romantycznym sam walcz- skasuj posty a później popełnił forumowe samobójstwo.

Sorry,kim jesteś... Starsznie to dziwne , że ktoś zakłada konto na forum tylko po to by napisać 1 taki post ...
 Profil Relacje PM off  

#143 PostWysłany: 07 Mar 2014 11:02 
Awatar użytkownika

Loty: 118
Kilometry: 155 471
Krajów: 19 / 8.9%
srebrny
Awerik napisał(a):
namteH napisał(a):
Awerik napisał(a):
Nie chcę zakładać nowego tematu, dlatego pytam w tym - dlaczego zniknął wczorajszy temat użytkownika "luziczek" założony w dziale "Promocje i okazje"?

na prośbę autora.

Dzięki za info. Tak przypuszczałem, pewnie biedak nie nadążał z czytaniem wiadomości od oburzonych. ;)

Widzę, że zaraz wykorzystacie moją osobę, jako argument w dyskusji z modami i adminami, więc muszę zabrać głos :)

Tak, temat zniknął na moją prośbę. Nie, nikt mnie nie ocenzurował. Nie uważam siebie za osobę w 100% znającą konsekwencje wyjawiania deali; oczywiście na logikę biorę pewne elementy, ale to właściwie był mój pierwszy opublikowany deal/trik (poza pomocą w wyszukiwaniu nowych opcji w „promocji” Wideroe), obserwowałem go kilka tygodni, żeby nie wtopić przy premierze, ale nie przewidziałem wszystkich konsekwencji. Cóż, bywa, ale nie róbmy draki. Mogłem go zostawić, ale wówczas zapewne o zakupionych wcześniej biletach mógłbym pomarzyć ;)

Z innej mańki: wychodzę z założenia, że napinanie się na administrację, ponieważ rzekomo „cenzurują” deale jest niefajne. Nikt nie zobowiązał nas do uczestniczenia w życiu tego forum, nikt nie zmusza nas do postowania deali, nikt nie każe nam tu wchodzić. Sam osobiście zarządzam grupą na Fb w liczbie 11k+, której tematyka jest szersza o 100000% i wiem, jak bolesne bywają decyzje o usunięciu lub zbanowaniu użytkownika, ale czasami trzeba – nawet, jeśli zawierają wyjątkowo wrażliwe lub kontrowersyjne informacje. W takiej napince, jaką tutaj widzę, należy pamiętać: uczestnictwo w każdej społeczności internetowej jest dobrowolne, więc jeśli zasady nie odpowiadają – droga wolna. Jasne, można sugerować zmiany – i fajnie, że to się dzieje – ale nie napinajmy się jak Putin, bo to do niczego dobrego nie prowadzi, tylko psuje atmosferę.

W przypadku f4f sprawa jest o tyle delikatniejsza, że igramy z biznesem (lotniczym), a żaden biznes nie lubi strat. Czasami więc warto odpuścić sobie postowanie czegoś lub zakodowanie tego w sensowny sposób; ja, postując swój wątek, stwierdziłem, że nie będę go kodował, bo nie wygląda to jak błąd, ale nie przewidziałem możliwych konsekwencji. Dlatego właśnie zdecydowałem się na usunięcie wątku z pomocą administracji :)

PS No parę wiadomości od oburzonych było, ale się nie dałem ;)
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#144 PostWysłany: 07 Mar 2014 11:13 

luziczek napisał(a):
Tak, temat zniknął na moją prośbę. Nie, nikt mnie nie ocenzurował. Nie uważam siebie za osobę w 100% znającą konsekwencje wyjawiania deali; oczywiście na logikę biorę pewne elementy, ale to właściwie był mój pierwszy opublikowany deal/trik (poza pomocą w wyszukiwaniu nowych opcji w „promocji” Wideroe), obserwowałem go kilka tygodni, żeby nie wtopić przy premierze, ale nie przewidziałem wszystkich konsekwencji. Cóż, bywa, ale nie róbmy draki. Mogłem go zostawić, ale wówczas zapewne o zakupionych wcześniej biletach mógłbym pomarzyć ;)

Pamiętaj, że w przyrodzie nic nie ginie ;)

Tak samo jak i usunięte wczorajsze posty przez Huberta

Ostatnio edytowany przez Gaszpar, 07 Mar 2014 14:39, edytowano w sumie 1 raz
Skoro mamy kasować postyinnych bo to ich własność to szanujmy się nawzajem!
 Profil Relacje PM off  

#145 PostWysłany: 07 Mar 2014 11:15 
Awatar użytkownika

srebrny
@cwany gapa:
Naprawdę cieszę się, że umiesz obsługiwać Google (na szczęście nie tylko Ty), ale bardzo smuci mnie fakt, że nie masz ni krzty szacunku do mojej decyzji.
 Profil Relacje PM off  

#146 PostWysłany: 07 Mar 2014 11:22 

Zbanowany
luziczek napisał(a):
@cwany gapa:
Naprawdę cieszę się, że umiesz obsługiwać Google (na szczęście nie tylko Ty), ale bardzo smuci mnie fakt, że nie masz ni krzty szacunku do mojej decyzji.

Mam wrażenie, że nie wiesz, jak funkcjonuje internet. Raz coś napisałeś - zostaje na zawsze. I taki właśnie jest sens usuwania postów...
 Profil Relacje PM off  

#147 PostWysłany: 07 Mar 2014 11:30 
Awatar użytkownika

srebrny
klayton napisał(a):
Mam wrażenie, że nie wiesz, jak funkcjonuje internet. Raz coś napisałeś - zostaje na zawsze.

Przykro mi, że masz takie wrażenie. Ale to nie mój problem, nie zamierzam Ci niczego udowadniać ;) Problem mam z tym, że skasowałem z f4f ten wątek, więc nie chcę, aby na f4f się pojawiał (w moim imieniu). Wiem doskonale, że będzie dostępny tu i ówdzie, że widziało go 300 osób przed skasowaniem i łatwo można go znaleźć w Internecie. Ale wklejanie linka z archiwum Google do tematu na forum, który nie ma związku i podjąłem decyzję o skasowaniu go z tego forum jest dla mnie brakiem szacunku wobec mojej osoby – zwłaszcza, że robi to osoba z pierwszym postem, która nie wiem – chce się wykazać? Zachęcam @cwany gapa do założenia własnego wątku w tym temacie na forum, droga wolna, ale niech nie posługuje się czymś, na co zgody nie wyrażam w tym miejscu :)
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#148 PostWysłany: 07 Mar 2014 11:34 

Zbanowany
Sam sprowokowałeś swoja wypowiedzią.
A jesli uważasz, ze treść nie ma związku z tematem - chociaż to 'luźne gatki' - to po co sam o tym pisałeś? ;)
 Profil Relacje PM off  

#149 PostWysłany: 07 Mar 2014 11:37 
Awatar użytkownika

srebrny
klayton napisał(a):
Sam sprowokowałeś swoja wypowiedzią.
A jesli uważasz, ze treść nie ma związku z tematem - chociaż to 'luźne gatki' - to po co sam o tym pisałeś? ;)

Ponieważ otrzymałem bardzo dużo PW z pytaniem „co tam było, że ta okropna administracja skasowała mi posta!” i zauważyłem swój nick w tej dyskusji – proste. A ja naprawdę nie chcę być częścią lub argumentem dla wyimaginowanej wojenki, więc wolałem się odnieść do tego na publicznym forum. Nie widzę także w swojej wypowiedzi prowokacji pt. „hehe, nigdy go nie znajdziecie”, zatem argument o prowokowaniu jest chybiony, ale to już olać ;)
 Profil Relacje PM off  

#150 PostWysłany: 07 Mar 2014 11:38 
Awatar użytkownika

Loty: 89
Kilometry: 152 724
Krajów: 30 / 14.0%
niebieski
klayton napisał(a):
luziczek napisał(a):
@cwany gapa:

Mam wrażenie, że nie wiesz, jak funkcjonuje internet. Raz coś napisałeś - zostaje na zawsze. I taki właśnie jest sens usuwania postów...

Chcesz pouczać innych jak funkcjonuje Internet (Google != Internet) a sam widać nie masz pojęcia i piszesz bzdury :)
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#151 PostWysłany: 07 Mar 2014 11:45 

Zbanowany
O prawdziwej intencji swojego działania już napisałeś wcześniej:

Cytuj:
Mogłem go zostawić, ale wówczas o zakupionych wcześniej biletach mógłbym pomarzyć

Nie baw się zatem w kamuflowanie tego powodu dziwnymi usprawiedliwieniami. :)
 Profil Relacje PM off  

#152 PostWysłany: 07 Mar 2014 11:46 
Awatar użytkownika

srebrny
@klayton:
Pewnie, masz rację, wiesz lepiej ode mnie – przepraszam, zwracam honor. <zawstydzony>
 Profil Relacje PM off  

#153 PostWysłany: 07 Mar 2014 13:57 

niebieski
Pytanie do Administracji:
Dlaczego usunięto posty nie biorące udziału w dyskusji z szumnym?
Wirecki1 napisał(a):
Moje posty rownież w żaden sposób nie korespondowaly z postami szumnego a wyleciały...
Ocokaman?

#154 PostWysłany: 07 Mar 2014 14:54 

cwany gapa napisał(a):
luziczek napisał(a):

@Gaszpar czy jak napiszę to co usunąłeś własnymi słowami w odpowiednim dziale to też usuniesz?
 Profil Relacje PM off  

#155 PostWysłany: 07 Mar 2014 15:17 
Awatar użytkownika

Loty: 171
Kilometry: 188 843
Krajów: 25 / 11.7%
złoty
Wirecki1 napisał(a):
Pytanie do Administracji:
Dlaczego usunięto posty nie biorące udziału w dyskusji z szumnym?

Nie możecie Nas bez sensu obrażać i pomawiać. Dyskutujmy! Wypominajmy błędy, składajmy propozycje rozwoju Forum a nie się obrażajmy i poniżajmy.Bardzo poważne oskarżenia i kłamstwa zostały rzucone w stronę Administracji i Moderatorów! Uznaliśmy, że wolno się wypowiadać ale nie wolno obrażać i oskarżać. Część dyskusji została wywalona, poleciało jednak trochę za dużo i nie do końca tak jak powinno.

cwany gapa napisał(a):
cwany gapa napisał(a):
luziczek napisał(a):

@Gaszpar czy jak napiszę to co usunąłeś własnymi słowami w odpowiednim dziale to też usuniesz?

Jeżeli będzie to Twoje znalezisko to proszę pisać w odpowiednim dziale.

#156 PostWysłany: 07 Mar 2014 15:36 

Gaszpar napisał(a):
Nie możecie Nas bez sensu obrażać i pomawiać. Dyskutujmy! Wypominajmy błędy, składajmy propozycje rozwoju Forum a nie się obrażajmy i poniżajmy.Bardzo poważne oskarżenia i kłamstwa zostały rzucone w stronę Administracji i Moderatorów! Uznaliśmy, że wolno się wypowiadać ale nie wolno obrażać i oskarżać. Część dyskusji została wywalona, poleciało jednak trochę za dużo i nie do końca tak jak powinno.

Jeżeli uważasz, że poleciało coś za dużo to zawsze to można przywrócić.
Jeżeli nie wiesz jak podeślę Ci linki do wywalonej dyskusji, a nawet i screeny, będziesz mógł wrzucić to co uważasz, "że jednak trochę za dużo i nie do końca tak jak powinno"

cwany gapa napisał(a):

Gaszpar napisał(a):
Jeżeli będzie to Twoje znalezisko to proszę pisać w odpowiednim dziale.

Kto decyduje co jest autorskim znaleziskiem, a co nie jest? Czy to co jest na innych forach, a zostanie zaprezentowane na f4f to wyleci czy zostanie?

Hubert napisał(a):
Wszystkie posty powstałe po wpisach szumnego zostały usunięte, żeby dyskusja była jasna.

@Hubert czy będziesz konsekwentny i usuniesz wszystkie posty, które były po wpisach Maris83?
 Profil Relacje PM off  

#157 PostWysłany: 07 Mar 2014 15:56 

Zbanowany
Administracja też ma trochę racji.To , że jest niepisana umowa , że userzy mogą swobodnie pisać co ich boli , nie znaczy ,żeby oskarżać o najbardziej niestworzone rzeczy. Akurat śledziłem na bieżąco nocną dyskusję.
@szumny miał chyba zły dzień. Sam zabrnął w ślepą uliczkę, oskarżenia coraz bardziej bezsensowne. Dobrze , że sam to skasował.Mniej wstydu dla niego.
@klayton -- dziwię się , że mode @Hubert wchodzi w takie przepychanki. Przecież o to temu użytkownikowi chodzi. Też proponuje to skasować. Była tu niedawno na forum reklamowana przez kogoś "Maść od bólu d..y" Polecam ją temu userowi.
Chłopie proszę Cię jak człowieka. Nie zaśmiecaj ciekawego wątku.

@cwany gapa.-- zarejestrowany 2 lata temu.Pierwszy post napisał dopiero teraz, jak zagrożone zostało swobodne "pobieranie " deali z forum. Do tej pory nie odczuwał potrzeby udzielania się ???

Amen
 Profil Relacje PM off
luziczek lubi ten post.

#158 PostWysłany: 07 Mar 2014 16:05 

Zbanowany
Capra hircus napisał(a):

Wolność słowa to piękna sprawa.
Ale taki debiut na forum ????
Zarejestrował się dzisiaj, i juz zabiera się do usuwania innych.....
 Profil Relacje PM off  

#159 PostWysłany: 07 Mar 2014 16:23 
Awatar użytkownika

Loty: 94
Kilometry: 174 131
Krajów: 21 / 9.8%
niebieski
pazur napisał(a):
Zarejestrował się dzisiaj, i juz zabiera się do usuwania innych.....

podejrzewam, że to user z dłuższym stażem i znany na forum tylko wstyd mu pisać pod własnym nickiem... :lol:
 Profil Relacje PM off  

#160 PostWysłany: 07 Mar 2014 16:26 

Zbanowany
Też tak myślę.
Ale jak taki mądrala to dlaczego mu wstyd??
Stań z otwartą przyłbicą, a nie się chowasz....
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 191 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości