Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 23 Lut 2014 19:32 

Dokąd
  • Teneryfa

Data wylotu
  • 21.10.2014

Data powrotu
  • 04.11.2014

Długość pobytu
  • 12-14 dni

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • Oferty za nie mniej niż 2000zł dla dwóch osób. To chyba za dużo.

Dodatkowe informacje
  • Interesuje mnie wylot w terminie od 20 do 24 października. Jeżeli wylot z Warszawy to najwcześniej 21 października.
    Powrót po dwóch tygodniach - od 3 do 6 listopada.
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 23 Lut 2014 19:41 
Awatar użytkownika

Loty: 12
Kilometry: 22 554
Krajów: 5 / 2.3%
Myślę, że jeszcze za wcześnie na bilety w tym terminie jeśli chodzi o tanie linie. Tradycyjnych nie ogarniam, ale czartery tui masz za 1,6-1,7k od ręki http://goo.gl/iHWbXy

Edit: Nie doczytałem, że znalazłeś za 2k za 2 osoby, a nie za osobę - przepraszam, mój błąd i post nieaktualny :).
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 23 Lut 2014 19:50 

Arrival napisał(a):
Myślę, że jeszcze za wcześnie na bilety w tym terminie jeśli chodzi o tanie linie.

W takim razie kiedy należy zacząć się rozglądać? Miesiąc, dwa, trzy miesiące wcześniej?
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 23 Lut 2014 19:53 

http://www.norwegian.com mozesz złożyć za 600-700zł na teraz ale jak poczekasz na nową pule to polecisz za 400-500zł tylko musisz ich pilnowac.

na początku kwietnia lub koniec marca easyjet wrzuci tez nową pule na jesień/zime 2014.... ja w 2013 roku kupiłem bilety po 350zł w pierwszy dzien jak sie pojawiły z patentem praskim oczywiscie... no i...
mówimy o Berlinie z PL bedzie cieżko....
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 23 Lut 2014 20:07 
Awatar użytkownika

Loty: 46
Kilometry: 104 976
Krajów: 14 / 6.5%
Znalazłem Norwegiana z Berlina cena za dwie osoby 1512 zł
http://imgur.com/gIRSHUW

edit: kolega powyżej mnie wyprzedził :cry:
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 23 Lut 2014 20:46 

Dzięki.
Norwegian nie ma jeszcze lotów w interesującym mnie terminie (powrotów zwłaszcza)...

Czekam i obserwuję zatem.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości