Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 20 Lut 2014 22:14 
Awatar użytkownika

Azuon niestety "stacza" się na psy :(

Miałem 2 lata konto w Azuon, opłacałem 50 pln do pełnej wersji. Niestety mimo, że odnowiłem konto dwa tygodnie temu to zablokowali mi je ponieważ zalogowałem się z mojego laptopa a potem z mojego PC. Mają teraz taką politykę że można mieć konto tylko na jednym komputerze. I na nic zdały się moje tłumaczenia, że już laptopa nie mam (sprzedałem) i nie używam i teraz będę używał z domu. 50 pln poszło, nawet nie chce im się odpisać. Od razu blokują konto! Więc radzę uważać.

Oto cytat z maila:
It came to our attention that your Azuon account xxxxxxxxxxx@gmail.com has been used on two or more computers. As per point 10 of our Terms and Conditions you are not allowed to use one Azuon account on more than one computer, regardless of whether these computers are yours or not, whether they share the same IP address, whether one is at work and another is at home, or whether you use a commercial account.

Zatem szukam alternatywnych wyszukiwarek, co możecie polecić?
 Profil Relacje PM off  

Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya
Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN
#2 PostWysłany: 20 Lut 2014 22:23 

sam sobie odpowiedziałeś:
Kod:
Azuon niestety "stacza" się na psy :(

Miałem 2 lata konto w Azuon, opłacałem 50 pln do pełnej wersji. Niestety mimo, że odnowiłem konto dwa tygodnie temu to zablokowali mi je ponieważ zalogowałem się z mojego laptopa a potem z mojego PC. Mają teraz taką politykę że można mieć konto tylko na jednym komputerze. I na nic zdały się moje tłumaczenia, że już laptopa nie mam (sprzedałem) i nie używam i teraz będę używał z domu. 50 pln poszło, nawet nie chce im się odpisać.

Zdecydowanie NIE polecam ... po zmianach polityki przechodzę do http://www.azair.eu/?lang=pl

no chyba, że azuon demo :lol:
 PM off  

#3 PostWysłany: 20 Lut 2014 22:27 

niebieski
albo ręczne dłubanie z drungli.com;)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 21 Lut 2014 12:52 

Loty: 248
Kilometry: 532 673
Krajów: 58 / 27.1%
niebieski
http://www.azair.cz/
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 21 Lut 2014 13:00 

KondzikS napisał(a):
http://www.azair.cz/

na przyszłość przeczytaj całość, zauważyłbyś
Zdecydowanie NIE polecam ... po zmianach polityki przechodzę do http://www.azair.eu/?lang=pl

do tego nie trzeba się męczyć z czeską wersją, bo autor już zna i podał polski link
 PM off  

#6 PostWysłany: 27 Lut 2014 07:54 
Awatar użytkownika

Loty: 577
Kilometry: 1 105 495
Krajów: 93 / 43.5%
srebrny
A teraz (nareszcie!!) azair.eu wprowadził Wizz Club i wyszukiwanie dla klubowiczów (po cenie) jest jeszcze łatwiejsze.

#7 PostWysłany: 28 Lut 2014 12:12 

Loty: 82
Kilometry: 97 797
Krajów: 12 / 5.6%
niebieski
elwirka napisał(a):
A teraz (nareszcie!!) azair.eu wprowadził Wizz Club i wyszukiwanie dla klubowiczów (po cenie) jest jeszcze łatwiejsze.

niestety nie zawsze pokazuje ceny z WDC, wczoraj działało dzisiaj już nie. przynajmniej u mnie
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 28 Lut 2014 12:17 
Awatar użytkownika

Loty: 577
Kilometry: 1 105 495
Krajów: 93 / 43.5%
srebrny
Za wcześnie ich pochwaliłam, u mnie też dzisiaj WDC nie działa. Mam nadzieję, że to kwestia testów i wkrótce będzie dobrze.
Już nawet widzę co zmieniają. WDC będzie jako "ptaszkowana" możliwość wyboru, a nie odgórnie dla wszystkich.

#9 PostWysłany: 01 Mar 2014 10:49 
Awatar użytkownika

srebrny
ogólnie customer service azuona ostatnio to faktycznie bieda, musiałem się sporo z nimi namęczyć żeby mi odblokowali kompa [ powód podobny jak u autora ]

Dla mnie azuon ma ppewne opcje których nie ma gdzie indziej i i tak będę go używał i płacił ewentualne kary, co nie zmienia faktu że z takim podejściem do klienta zrażają do siebie ludzi.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: kucharjb oraz 4 gości