Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Rzym
#1 PostWysłany: 18 Lut 2014 21:24 

Loty: 2
Kilometry: 2 358
Krajów: 2 / 0.9%

Dokąd
  • Rzym (FCO)

Data wylotu
  • 04.08.2014

Data powrotu
  • 20.08.2014

Długość pobytu
  • 4-5 dni

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Ilość pasażerów
  • 3

Sam znalazłem
  • EasyJet 431zł Ryanair 426zł (CIA)

Dodatkowe informacje
  • Szukam lotu do Rzymu na wakacje. Szczególnie szukam przylotu i wylotu na lotnisku FCO. Do tych lotów które sam znalazłem lot EasyJetem jest z Berlina, a lot Ryanaira jest z Poznania.
    Chcę lot z najniższą możliwą ceną. Szukam lotu teraz, ponieważ wydaje mi się że bilety są droższe jakieś 6-8 tyg przed lotem.
    Pozdrawiam ;)
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
 Temat postu: Re: Rzym
#2 PostWysłany: 18 Lut 2014 21:58 
Awatar użytkownika

HON fly4free
W okolicach 100-110€ da się złożyć z Berlina do FCO loty Easyjetem w obie strony lub Easyjet + Germanwings.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 19 Lut 2014 11:21 

Nie wiem czemu w tym roku bilety są tak drogie. Rok temu leciałem z Ryanairem na początku sierpnia ( pobyt 7 dni). Za bilet zapłaciłem 258 zł w obie strony a kupiony był w połowie maja. Ryanair lata na Ciampino, ale bardzo łatwo i niedrogo można się na nie dostać.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 19 Lut 2014 21:13 

velit napisał(a):
Nie wiem czemu w tym roku bilety są tak drogie. Rok temu leciałem z Ryanairem na początku sierpnia ( pobyt 7 dni). Za bilet zapłaciłem 258 zł w obie strony a kupiony był w połowie maja. Ryanair lata na Ciampino, ale bardzo łatwo i niedrogo można się na nie dostać.

Skąd leciałeś?
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 19 Lut 2014 21:27 
Awatar użytkownika

Loty: 65
Kilometry: 157 723
Krajów: 26 / 12.2%
niebieski
Tyle mówi Azuon (zasadniczo to co sam znalazłeś):
Cena oczywiście za 3 osoby.

Załączniki:
rzym.jpg
rzym.jpg [ 170.36 KiB | Obejrzany 579 razy ]

#6 PostWysłany: 19 Lut 2014 21:52 

Jest wiele tanich polaczen chociaz przyznaje ze nie jest tak dobrze jak rok temu czy jeszcze w styczniu tego roku.
Sa ciekawe propozycje np.
wylot 31 lipca z Berlin Tegel do Rzym Fiumicino linia germanwings wylot o super porze 11:20
dojazd do Berlina polskimbusem z Poznania za grosze
powrót 4 sierpnia Rzym Fiumiciono do Berlin Schoenefeld linia easyjet wylot o godz. 18:50 zatem caly dzien na miejscu.
Przylot do Berlina o 21szej i trzeba sprawdzic czy jedzie tak pozno jakis autobus do Polski.
Mozna tez wracac kilka godzin wczesniej liniami germanwings 14:20 do Berlin Tegel.
cena za polaczenie w dwie strony 380 zł

jezeli mozecie wracac dzien pozniej to 5 sierpnia we wtorek jest bezposrednie polaczenie do Poznania wylot o 17:15
cena za polaczenie w dwie strony 350 zł
Jak cos to moge pomoc z tymi biletami, odpowiem tylko na priv. Takich kombinacji na wakacje jest wiecej wystarczy poszukac.
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: Re: Odp: Rzym
#7 PostWysłany: 20 Lut 2014 00:40 

Fevyl napisał(a):
velit napisał(a):

Skąd leciałeś?

Lecialem z wawy wtedy jeszcze z Okęcia

Wysłane z mojego Core 10.1 3G przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 20 Lut 2014 23:13 

Lepiej zamawiać gdzieś na początkach kwietnia, czy gdzieś 4-5 tyg przed wylotem? Jest jakaś szansa że bilety będą tańsze?
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 20 Lut 2014 23:18 
Awatar użytkownika

Loty: 119
Kilometry: 174 534
Krajów: 20 / 9.4%
srebrny
leciałem w lipcu zeszłego roku z Katowic Wizzem do Rzym C , bilety kupione w listopadzie,
ponieważ kilka osob rozwazalo dolaczenie obserwowałem ceny i o dziwo w maju/czerwcu był na lipiec najtańsze
200-300 z podrecznym

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości