Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Rezerwacja WizzAir
#1 PostWysłany: 11 Lut 2014 11:06 

Witam,
posiadam zarezerwowany lot w WizzAir, jestem członkiem tego Wizz Discount CLub, i z tego co wiem mogę zabrać ze sobą jeszcze do 9 osób z tańszym biletem. Moje pytanie brzmi, czy jeśli juz mam zarezerwowany lot tylko dla siebie, to mogę zarezerwować dla drugiej osoby też bilet ten tańszy bilet na ten sam lot, czy te Dwie osoby muszą być na jednej rezerwacji?
 Profil Relacje PM off  

Grecka wyspa Eubea w niskiej cenie 556 PLN 🏖️🔥 Loty, noclegi nad morzem + auto 🌊💙 Grecka wyspa Eubea w niskiej cenie 556 PLN 🏖️🔥 Loty, noclegi nad morzem + auto 🌊💙
Zobacz Szmaragdowe Wybrzeże za 809 PLN 💚🌊 Loty na Sardynię + ⭐⭐⭐⭐ hotel ze śniadaniami 🥐☕️ Zobacz Szmaragdowe Wybrzeże za 809 PLN 💚🌊 Loty na Sardynię + ⭐⭐⭐⭐ hotel ze śniadaniami 🥐☕️
 Temat postu: Re: Rezerwacja WizzAir
#2 PostWysłany: 11 Lut 2014 11:51 

!jotodupca! napisał(a):
wszystkie osoby musza byc na jednej rezerwacji, jesli masz juz kupiony bilet dla siebie a i tak oplaca sie kupic dodatkowy bilet, by wyszedl rabat to mozesz kupic i zdublowac siebie na dany rejs.

nie do końca rozumiem, o co chodzi
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: Re: Rezerwacja WizzAir
#3 PostWysłany: 11 Lut 2014 21:35 

No tak, tez się ma to nadzialem :)

Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości