Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 30 Wrz 2011 15:10 
Awatar użytkownika

Nie orientuję się jeszcze dobrze w cenach lotów na Sardynię ale chyba całkiem dobra promocja. W jedną stronę nocka w Pizie, z powrotem lot bezpośredni, pobyt 7 dni:

Kod:
Ryanair   Krakow (KRK)   Cagliari (CAG)   1 PSA   Sat, 22 Oct 20:20*   Fri, 28 Oct 14:10   5d 6h   161.41   PLN
   Ryanair      Krakow (KRK)      Pisa (PSA)      Sat, 22 Oct 20:20   Sat, 22 Oct 22:25   11h 40   35.00   PLN
   Ryanair      Pisa (PSA)      Cagliari (CAG)      Sun, 23 Oct 06:35   Sun, 23 Oct 08:00      28.88   PLN
   Ryanair      Cagliari (CAG)      Krakow (KRK)      Fri, 28 Oct 14:10   Fri, 28 Oct 16:40   2h 30   97.53   PLN

I ewentualnie bezpośrednia opcja weekendowa za 211 zł:
Kod:
Ryanair   Krakow (KRK)   Cagliari (CAG)      Fri, 21 Oct 17:05   Mon, 24 Oct 14:10   2d 19h   211.51   PLN
   Ryanair      Krakow (KRK)      Cagliari (CAG)      Fri, 21 Oct 17:05   Fri, 21 Oct 19:35   2h 30   113.98   PLN
   Ryanair      Cagliari (CAG)      Krakow (KRK)      Mon, 24 Oct 14:10   Mon, 24 Oct 16:40   2h 30   97.53   PLN
 Profil Relacje PM off  

Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚 Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚
Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️ Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️
#2 PostWysłany: 30 Wrz 2011 15:27 
Awatar użytkownika

srebrny
Wszystko Ok tylko ten nieszczesny nocleg w Pizie....Jak widzisz przylatujesz na 22.25 a wczesnie rano wylatujesz (pasuje byc na lotnisku około 4.30) - lotnisko jest zamykane na noc, wiec trzeba nocleg, z drugiej strony za niecałe 6h noclegu szkoda wydawac kase...
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 30 Wrz 2011 15:38 
Awatar użytkownika

niebieski
Andi napisał(a):
Wszystko Ok tylko ten nieszczesny nocleg w Pizie....Jak widzisz przylatujesz na 22.25 a wczesnie rano wylatujesz (pasuje byc na lotnisku około 4.30) - lotnisko jest zamykane na noc, wiec trzeba nocleg, z drugiej strony za niecałe 6h noclegu szkoda wydawac kase...

kwestia jaki poziom 'komfortu' akceptujemy :)

kumpel mowil, ze na trawce przed lotniskiem sie calkiem dobrze spi :P

a dla bardziej wygodnickich - ja bym poszukal jakiejs np. stacji benzynowej niedaleko, poszedl, kupil kawe i przesiedzial. 5h + dojscie = zleci szybko.

ps. bilety powrotne swojego czasu byly nawet za 71PLN ;)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 30 Wrz 2011 15:44 
Awatar użytkownika

srebrny
Wziąłem trawke pod uwagę, ale pomyślałem o Wilmie...gdzie taka dziewczyna bedzie spała na trawie koło lotniska...w dodatku w pazdzierniku? Pomysł ze stacja beznynową, albo lepiej z nocnym klubem (wszak to sobota) jakoś bardziej wydaje mi się sensowniejszy :-)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 30 Wrz 2011 15:49 

Kilka dni temu spałem w Pizie i była to tragedia. Na trawce nie można było sobie spać, najlepszym miejscem okazał się murek z lewej strony przy stacji kolejowej. Dobrze, że miałem karimatę i śpiwór pizgało okropnie! a w środku niewygodne ławki z podłokietnikami.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 30 Wrz 2011 15:55 
Awatar użytkownika

Fakt, chociaż z drugiej strony o tyle dobrze, że lotnisko jest całkiem blisko cywilizacji i zawsze można zrobić sobie dłuższy spacer a później mała drzemka w samolocie :)

Cytuj:
Wziąłem trawke pod uwagę, ale pomyślałem o Wilmie...gdzie taka dziewczyna bedzie spała na trawie koło lotniska...w dodatku w pazdzierniku? Pomysł ze stacja beznynową, albo lepiej z nocnym klubem (wszak to sobota) jakoś bardziej wydaje mi się sensowniejszy

No wypraszam sobie :) Opcja z trawą jak najbardziej korzystna, zdarzał się również goły beton na dworcu w Sztokholmie więc to już jest luksus :)
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 30 Wrz 2011 16:06 
Awatar użytkownika

srebrny
Wilma napisał(a):
No wypraszam sobie :) Opcja z trawą jak najbardziej korzystna, zdarzał się również goły beton na dworcu w Sztokholmie więc to już jest luksus :)

A to przepraszam... ;-)
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 30 Wrz 2011 16:12 
Awatar użytkownika

niebieski
no, tez uwazam, ze do przesiadek trzeba podchodzic z odpowiednim dystansem. Kazdy znajdzie cos dla siebie (dworzec, lotnisko, trawka, klub, spacer, etc), nie zawsze trzeba wydawac krocie na hotel ;-)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot], mmaratonczyk oraz 4 gości