Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 31 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 31 Sty 2014 09:44 

niebieski
Nie ten przystanek. Szukaj Warszawa Lotnisko Chopina.
Rozkład: http://mazowieckie.com.pl/g2/oryginal/2 ... 4bcd83.pdf
 Profil Relacje PM off  

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#22 PostWysłany: 31 Sty 2014 09:53 
Awatar użytkownika

Loty: 302
Kilometry: 377 901
Krajów: 40 / 18.7%
niebieski
p27 napisał(a):
Rozkład Modlin Busa jest ważny tylko do końca marca, jak połączenie wystartuje to dorzucą kursy.
Pociąg z Chopina odjeżdża obecnie 18:50 (w Modlinie 20:00), następny jest 19:50 (w Modlinie 21:00). Jak zdążysz na ten 18:50, to jest najlepsza opcja.

Wiem,dlatego podałam obecny czas,który zaczerpnęłam ze strony MB. Zobaczę,jakie godziny dodadzą od kwietnia. I to mnie też nieco wstrzymywało z zakupem biletu,ale w razie czego stracę 39zł. Ale jeśli udałoby mi się zdążyć na ten pociąg o 18:50 (tylko to chyba inny,niż ja znalazłam),to już byłaby bajka. 8-) ;)

p27 napisał(a):
Nie ten przystanek. Szukaj Warszawa Lotnisko Chopina.
Rozkład: http://mazowieckie.com.pl/g2/oryginal/2 ... 4bcd83.pdf

Dziękuję. :oops: :oops: :) Mam nadzieję,że w rozkładzie na maj będą te same lub chociaż zbliżone godziny. ;)

#23 PostWysłany: 31 Sty 2014 10:11 
Awatar użytkownika

Loty: 139
Kilometry: 164 580
Krajów: 23 / 10.8%
niebieski
Tulsa napisał(a):
Juve napisał(a):
Dla mnie osobiście jedna z lepszych informacji w ostatnim czasie, dzięki tym lotom nie będę musiał tarabanić się PB z Wawy do Wro po powrocie z Tallina:)

Też wybieram się do Tallina (tydzień wcześniej,niż Ty) i pomyślałam o tym samym. Tyle,że przylot na Okęcie,według planu,mam o 18:30. W centrum,przy dobrych wiatrach,będę po 19-tej. Niestety ostatni ModlinBus odjeżdża o 18:20,z Transludem też może być ciężko w tym czasie. Czy jest w ogóle jakaś szansa dostać się do Modlina o tej porze? :oops: :oops:

Ja wracam tym wcześniejszym, będę 15.35 w Warszawie. Na początku psioczyłem, bo na lot w Twoich godzinach nie było już miejsc i musiałem bukować wcześniejszy (a zawsze to parę h pobytu więcej). Dzisiaj się cieszę, bo spokojnie zdążę do Modlina:)
stonka lubi ten post.

#24 PostWysłany: 31 Sty 2014 10:24 

niebieski
Tulsa napisał(a):
Mam nadzieję,że w rozkładzie na maj będą te same lub chociaż zbliżone godziny. ;)

Na razie wygląda, że ten 18:50 zostaje.
Można sobie dalsze daty wpisać: http://rozklad-pkp.pl/bin/query.exe/pn?
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 31 Sty 2014 10:35 

srebrny
Daty można wpisać, ale to nie są pociągi które rzeczywiście będą jeździć.
Korekta jest w drugim tygodniu marca, ale nie ma jej jeszcze w systemie - także lepiej się nie napalać, że taki pociąg będzie.
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 31 Sty 2014 11:02 

niebieski
Na tej trasie pociągi jeżdżą co godzinę, więc nawet jakby rozkład się diametralnie pozmieniał (w co wątpię), to i tak za max. 30 minut będzie następny.
 Profil Relacje PM off  

#27 PostWysłany: 31 Sty 2014 11:29 
Awatar użytkownika

Loty: 531
Kilometry: 861 770
Krajów: 69 / 32.2%
złoty
Tulsa napisał(a):
maxima napisał(a):
A pociąg z Chopina do Modlina? Chyba najwygodniejsza opcja...

Na http://www.mazowieckie.com.pl/ znalazłam jedynie coś takiego:

Nie musisz jechać bezpośrednio.

Możesz złapać z Okęcia pasującą ci SKM-kę i dojechać nią do Legionowa i tam przesiąść się w cokolwiek jadącego dalej do Modlina.

Kiedy konkretnie jedziesz to się coś złoży...

"Podróżować to żyć..."
 Profil Relacje PM off  

#28 PostWysłany: 31 Sty 2014 12:31 
Awatar użytkownika

Loty: 302
Kilometry: 377 901
Krajów: 40 / 18.7%
niebieski
Juve napisał(a):
Tulsa napisał(a):
Juve napisał(a):
Dla mnie osobiście jedna z lepszych informacji w ostatnim czasie, dzięki tym lotom nie będę musiał tarabanić się PB z Wawy do Wro po powrocie z Tallina:)

Też wybieram się do Tallina (tydzień wcześniej,niż Ty) i pomyślałam o tym samym. Tyle,że przylot na Okęcie,według planu,mam o 18:30. W centrum,przy dobrych wiatrach,będę po 19-tej. Niestety ostatni ModlinBus odjeżdża o 18:20,z Transludem też może być ciężko w tym czasie. Czy jest w ogóle jakaś szansa dostać się do Modlina o tej porze? :oops: :oops:

Ja wracam tym wcześniejszym, będę 15.35 w Warszawie. Na początku psioczyłem, bo na lot w Twoich godzinach nie było już miejsc i musiałem bukować wcześniejszy (a zawsze to parę h pobytu więcej). Dzisiaj się cieszę, bo spokojnie zdążę do Modlina:)

Teraz już nie pamiętam dokładnie,ale gdy kupowałam bilety,to przy mojej dacie powrotnej chyba nie było tego wcześniejszego lotu.

Tomo14 napisał(a):
Tulsa napisał(a):
maxima napisał(a):
A pociąg z Chopina do Modlina? Chyba najwygodniejsza opcja...

Na http://www.mazowieckie.com.pl/ znalazłam jedynie coś takiego:

Nie musisz jechać bezpośrednio.
Możesz złapać z Okęcia pasującą ci SKM-kę i dojechać nią do Legionowa i tam przesiąść się w cokolwiek jadącego dalej do Modlina.
Kiedy konkretnie jedziesz to się coś złoży...

Ważne,żeby w miarę możliwości można było przedostać się jak najszybciej z Okęcia do Modlina.
Tak,jak pisałam wyżej-z Tallina na Okęcie przylatuję planowo o 18:30 (12 maja) i mam nadzieję,że nie będzie większych opóźnień (w końcu to już wiosna,więc pogoda powinna być dobra),a odlot z Modlina do Wrocławia jest o 21:45.

#29 PostWysłany: 31 Sty 2014 13:49 
Awatar użytkownika

niebieski
A mi się udało zarezerwować kilka lotów w cenie za 39 zł za ... 0€. Dzięki pewnej Agencji, która dawała duży rabat na swej stronie :-) Loty potwierdzone, mam nadzieję że będzie ok. Plus dałem radę Zarezerwowalem. Modlin Oslo też za 0€ na marzec. Nie chcą mnie wpuścić do TS to nie, foch. Będę trzymał te wiedzę dla siebie ;-)
 Profil Relacje PM off
WojtekGA lubi ten post.

#30 PostWysłany: 31 Sty 2014 17:32 
Redaktor F4F

Loty: 39
Kilometry: 33 222
Krajów: 14 / 6.5%
iwan-82 napisał(a):
A mi się udało zarezerwować kilka lotów w cenie za 39 zł za ... 0€. Dzięki pewnej Agencji, która dawała duży rabat na swej stronie :-) Loty potwierdzone, mam nadzieję że będzie ok. Plus dałem radę Zarezerwowalem. Modlin Oslo też za 0€ na marzec. Nie chcą mnie wpuścić do TS to nie, foch. Będę trzymał te wiedzę dla siebie ;-)

Żeby tylko to nie były słynne już ryanairowskie vouchery :P
 Profil Relacje PM off  

#31 PostWysłany: 31 Sty 2014 19:55 
Awatar użytkownika

niebieski
Nie, nie są vouchery. Do wszystkich którzy do mnie pisali PW. Trick już nie działa. Pokapowali się i wycofali żniżkę, pozwalającą cenę zbić do 0 euro lub minus iluś euro. A szkoda. Ale kilka krajówek mam i jedno połączenie do Oslo Ryggi.

W najbliższym czasie wrzucę screenshoty byście nie myśleli że ściemniam.

Screenshot był wstawiony ale został usunięty przez Gaszpara ze to moje są przechwalanki... Bez komentarza. To ze pokazuję że daje radę zarezerwować loty za 0 zł nie warte jest umieszczenia na forum tak? Oczywiście w TS taki post byłby mile widziany, ale po co zwykły smiertelnik ma widzieć coś takiego?

Wiecie co, mam dość tego forum. Zero wolności slowa... Naprawdę następnym razem wolę nic nie napisać bo po co?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 31 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Anonim oraz 8 gości