Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 98 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna
Autor Wiadomość
#61 PostWysłany: 29 Sty 2014 19:42 

niebieski
kendi napisał(a):
Robiłem trzy rezerwacje na kolejne dni. Pierwszy nocleg w Glasgow, drugi nocleg w Inverness i trzeci nocleg w Glasgow. Dostałem tylko 1 voucher. Czy pisać do nich reklamacje, czy za noclegi w kolejnych dniach, nawet jeśli są w różnych miejscach należy się tylko 1 voucher?

Powinieneś za każdy dostać voucher, może przyjdą w kolejne dni.
1 voucher dostaje się za pobyt w jednym hotelu nawet jak trwa kilka dni. Ty miałeś zmiany hoteli.
Jak nie przyślą ślij reklamację
 Profil Relacje PM off  

City break w Atenach 🏛️✈️ Loty z Warszawy i noclegi blisko Akropolu za 969 PLN City break w Atenach 🏛️✈️ Loty z Warszawy i noclegi blisko Akropolu za 969 PLN
Tajskie wyspy 2w1 🌴 Phuket i Ko Lipe w jednej podróży od 3096 PLN 😍 Tajskie wyspy 2w1 🌴 Phuket i Ko Lipe w jednej podróży od 3096 PLN 😍
#62 PostWysłany: 29 Sty 2014 21:01 

niebieski
JJ2010 napisał(a):
kendi napisał(a):
Robiłem trzy rezerwacje na kolejne dni. Pierwszy nocleg w Glasgow, drugi nocleg w Inverness i trzeci nocleg w Glasgow. Dostałem tylko 1 voucher. Czy pisać do nich reklamacje, czy za noclegi w kolejnych dniach, nawet jeśli są w różnych miejscach należy się tylko 1 voucher?

1 voucher dostaje się za pobyt w jednym hotelu nawet jak trwa kilka dni. Ty miałeś zmiany hoteli.

Dzięki za info. Noclegi były 18, 19 i 20 stycznia. Voucher przyszedł 23.01 więc pozostałe już też powinny dotrzeć. Zatem wysyłam reklamacje. Dam znać jak odpowiedzą.
 Profil Relacje PM off  

#63 PostWysłany: 29 Sty 2014 21:32 

niebieski
kendi napisał(a):
JJ2010 napisał(a):
kendi napisał(a):

Dzięki za info. Noclegi były 18, 19 i 20 stycznia. Voucher przyszedł 23.01 więc pozostałe już też powinny dotrzeć. Zatem wysyłam reklamacje. Dam znać jak odpowiedzą.

ja ostatnią akcję z voucherami za hotele miałem przełom września/października i wszystko przychodziło na czas, znaczy się codziennie kolejny ;)
Ja czekałem średnio jakieś 7 dni, Tobie widać przysłali wcześniej, ale minęło już dobre 10 dni...
Jeszcze zobacz ile wg regulaminu było na podesłanie voucherów
 Profil Relacje PM off  

#64 PostWysłany: 02 Lut 2014 12:11 
Awatar użytkownika

srebrny
W regulaminie jasno stoi:
Cytuj:
1. Promocja dotyczy tylko rezerwacji hotelowych dokonanych po 5 listopada 2013, podczas gdy ostateczna data wymeldowania się nastąpi 31 marca 2014 lub przed 31 marca 2014.

Ale szukając hoteli na dalsze terminy np. czerwiec 2014 również jest dużo propozycji z adnotacją "Darmowy Voucher o wartości €10 na przelot".
Co z takimi rezerwacjami, można spodziewać się vouchera po wymeldowaniu np. w czerwcu ?

#65 PostWysłany: 04 Lut 2014 17:16 

próbował ktoś czy voucher dostaje się tylko za noclegi w miejscu docelowym lotu?
Akurat potrzebuje zarezerwować 1 noc w zupełnie innym miejscu i zastanawiam się czy i tak dostanę voucher...
 Profil Relacje PM off  

#66 PostWysłany: 04 Lut 2014 17:20 
Awatar użytkownika

Loty: 42
Kilometry: 53 654
Krajów: 15 / 7.0%
Lot nie ma tu nic do noclegu.
Równie dobrze możesz zarezerwować na Syberii jadąc tam koleją.

#67 PostWysłany: 04 Lut 2014 17:26 

Czy ta promocja jeszcze w miarę sensownie działa?
 PM off  

#68 PostWysłany: 04 Lut 2014 18:29 
Awatar użytkownika

Jeśli rezerwujesz przez booking to lepiej Ci się opłaca z voucherem. Działa jeśli nocleg jest za min 100 PLN

#69 PostWysłany: 04 Lut 2014 18:41 

niebieski
vipert napisał(a):
Jeśli rezerwujesz przez booking to lepiej Ci się opłaca z voucherem. Działa jeśli nocleg jest za min 100 PLN

nieprawda
 Profil Relacje PM off  

#70 PostWysłany: 04 Lut 2014 19:05 

niebieski
JJ2010 napisał(a):
JJ2010 napisał(a):

A w jaki sposób wysyłacie reklamacje do Ryanairhotels ?
Ja wysłałem przez ten formularz kontaktowy, który jest na stronie i od 29.01 żadnej odpowiedzi.
Zadzwoniłem do Booking.com to mi powiedzieli, że oni się nie zajmują wysyłaniem tych voucherów ale jak powiedziałem, że voucher przyszedł z ich maila noreply@booking.com to miła pani powiedziała, że się dowie i oddzwoni. Rzeczywiście oddzwoniła i powiedziała, żeby przesłać tego maila z voucherem na adres obsluga.klienta@booking.com, żeby mogli to sprawdzić. Tak zrobiłem i po godzinie mi odpisali:

Szanowni Państwo,

Dziękujemy, że wybrali Państwo Booking.com.

Pragniemy Państwa poinformować, że Booking.com nie zajmuje się rozsyłaniem voucherów na zniżkowe loty.

Zachecamy do bezpośredniego kontaktu z obsługą Ryanair.

W razie dodatkowych pytań prosimy o kontakt.

Z wyrazami szacunku

--
R........ K..........
Booking.com Customer Service Team

Po prostu załamka jakaś :(
 Profil Relacje PM off  

#71 PostWysłany: 04 Lut 2014 19:37 
Awatar użytkownika

bronek40 napisał(a):
vipert napisał(a):

nieprawda

Może rozwiniesz swoja myśl?

Ja zawsze wysyłam zapytania przez: http://www.ryanairhotels.com/Ryanair/ContactUs.aspx?languageCode=PL

#72 PostWysłany: 12 Lut 2014 20:41 
Awatar użytkownika

niebieski
RyanVoucher'y kupię
oferta na PW
 Profil Relacje PM off  

#73 PostWysłany: 12 Lut 2014 21:29 

niebieski
vipert przeczytaj regulamin
 Profil Relacje PM off  

#74 PostWysłany: 19 Lut 2014 17:36 

Czy vouchery dalej są dostępne za rezerwację ? teraz, nie ma informacji, ze dostanie się voucher za rezerwację na ich stronie.
 Profil Relacje PM off  

#75 PostWysłany: 19 Lut 2014 17:41 

Loty: 8
Kilometry: 7 105
Krajów: 4 / 1.9%
niebieski
vipert napisał(a):
bronek40 napisał(a):
vipert napisał(a):

nieprawda

Może rozwiniesz swoja myśl?

Ja zawsze wysyłam zapytania przez: http://www.ryanairhotels.com/Ryanair/ContactUs.aspx?languageCode=PL

Dwa dni temu przyszły mi dwa vouchery za osobne hostelowe rezerwacje w Cardiff wynoszące po 85 pln.
 Profil Relacje PM off  

#76 PostWysłany: 24 Lut 2014 17:58 

niebieski
correos napisał(a):
Nie olałem sprawy i kazdego dnia wysylalem email poprzez formularz zapytanie odnosnie voucherow
w dniu dzisiejszym odpowiedz od Ryanair:

Przyjmij od nas nagrodę za skorzystanie z rezerwacji w systemie Ryanairhotels przy współpracy z Booking.com!
Wpisz poniższy kod podczas kolejnej rezerwacji lotu na Ryanair.com, a otrzymasz zniżkę w wysokości €10!

Twój kod to: XXXXXXXXXXXXX

€10 zniżki na kolejny lot z Ryanairem!
Kod jest ważny przez 9 miesięcy. Podczas jednej rezerwacji lotu możesz wykorzystać maksymalnie 4 vouchery.

Zachecam forumowiczów by nie "olali" sprawy ale sukcesywnie przypominali sie Ryanairowi

Możesz jakoś dokładniej napisać poprzez jaki formularz wysyłałeś te maile, bo jak wysłałem pod http://www.ryanairhotels.com/Ryanair/Co ... ageCode=PL to z booking.com się odezwali ,że nie do nich pretensje
Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#77 PostWysłany: 24 Lut 2014 21:37 
Awatar użytkownika

Loty: 399
Kilometry: 576 520
Krajów: 56 / 26.2%
W booking.com naprawdę postępuje pogorszenie jakości, ponieważ ostatnim razem, gdy miałem problem z opóźnieniem w przysłaniu vouchera, po napisaniu do nich otrzymałem go w dość krótkim czasie. W tej chwili i na facebookowym profilu i przez maila odpowiadają, że sprawa ich nie dotyczy.
 Profil Relacje PM off  

#78 PostWysłany: 27 Lut 2014 20:46 

Loty: 54
Kilometry: 59 518
Krajów: 18 / 8.4%
Zbanowany
kronos napisał(a):
Czy vouchery dalej są dostępne za rezerwację ? teraz, nie ma informacji, ze dostanie się voucher za rezerwację na ich stronie.

No właśnie, informacji brak i też jestem ciekawy co z tego wyniknie. Mam 3 pobyty klepnięte przez Ryanaira więc za około miesiąc zagadka się rozwiążę. No chyba, że ktoś na chwilę obecną posiada takową wiedzę - byłoby miło.

#79 PostWysłany: 05 Mar 2014 16:24 

niebieski
zales napisał(a):
kronos napisał(a):

No właśnie, informacji brak i też jestem ciekawy co z tego wyniknie. Mam 3 pobyty klepnięte przez Ryanaira więc za około miesiąc zagadka się rozwiążę. No chyba, że ktoś na chwilę obecną posiada takową wiedzę - byłoby miło.

Też tego nie widzę. Kiedyś przy wyborze opcji hotelowej z wykorzystaniem ryanairhotels była ikonka samolotu Ryanaira i tekst w stylu "10EUR free voucher" czy coś takiego. Teraz tego nie ma...
 Profil Relacje PM off  

#80 PostWysłany: 05 Mar 2014 18:27 
Awatar użytkownika

Loty: 94
Kilometry: 174 131
Krajów: 21 / 9.8%
niebieski
Jak przed chwilą spojrzałem na ryanairhotels.com to przekierowanie jest nie na booking a hotelscombined... Ze 3 tygodnie temu na 100% był od razu booking.com.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 98 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości