Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 23 Sty 2014 23:32 

• Polska-najchętniej Warszawa, Berlin tez ok

Dokąd
  • Bogota lub Medellin

Data wylotu
  • 08.10.2014

Data powrotu
  • 20.10.2014

Długość pobytu
  • 12-16

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Ilość pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • Powyżej 4 tysięcy, za drogo:(

Dodatkowe informacje
  • Zostałam zaproszona na ślub w Kolumbii. Ślub odbędzie sie w miejscowości Medellin 11.10.2014. Szukam jak najtańszego połączenia, moze być do Bogoty. To co widzę to ponad 4 tys/os.
    Do końca marca mamy potwierdzić czy przylecimy. Chcemy bardzo, ale liczę na ciut tańszy przelot.
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 24 Sty 2014 00:14 

agiks masz tap portugal z barcelony do bogoty za jakies 570E (8-20 paź.). do tego trzeba doliczyć dolot do barcy.
suma tego sposobu i tak bedzie sporo nizsza niz 4k.
ja mimo wszystko jeszcze bym się wstrzymał i przeglądał, od czasu do czasu, wyloty z różnych miejsc.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 24 Sty 2014 00:21 
Awatar użytkownika

niebieski
na daty przez ciebie podane (oraz wiele innych) widzę:
berlin-bogota 2754zł/os na tripsta.pl
berlin-bogota 2788zł/os na flipo.pl

z wawy lub/i do medellina prawie 1000zł drożej. do berlina tanio polskim busem/simple express/ecolines lub lotem przy niemałej kombinacji.

zdrowie młodych!
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 24 Sty 2014 01:02 

Zbanowany
Kozi napisał(a):
agiks masz tap portugal z barcelony do bogoty za jakies 570E (8-20 paź.). do tego trzeba doliczyć dolot do barcy.
suma tego sposobu i tak bedzie sporo nizsza niz 4k.
ja mimo wszystko jeszcze bym się wstrzymał i przeglądał, od czasu do czasu, wyloty z różnych miejsc.

Jeśli potrzebujesz kupić z tak dużym wyprzedzeniem, to cena 570 € jest jak najbardziej rozsądna...
...ale jeśli szukasz czegoś faktycznie interesującego to powinieneś poczekać jeszcze kilka miesięcy i obserwować multiwyszukiwarki oraz "specjalne promocje" linii lotniczych (TAP, Iberia, AF, LH, AA i Delta), gdyż w zeszłym roku w twoim terminie można było spokojnie lecieć do BOG za 440/460 €
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 24 Sty 2014 10:15 

Dzięki wielkie. Z Berlina wyglada to korzystnie.
Koleżanka, która bierze ślub mówi, ze warto poczekać na promocje np. Lufthansy. Czasem wpuszczają promocje i wychodzi poniżej 3 tysięcy z Warszawy do Bogoty.
Sądzicie, ze warto poczekać?
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 24 Sty 2014 10:31 

Loty: 391
Kilometry: 612 796
Krajów: 31 / 14.5%
niebieski
Na stronie Iberii masz bardzo dużo dat na pierwszą połowę roku z Berlina do Bogoty za 637 euro. Myślę, że spokojnie możesz liczyć na podobne ceny na drugą połowe również. Po prostu jest jeszcze za wcześnie na promocje na październik.
Ja bym się wstrzymał z zakupem. Masz jeszcze dużo czasu. NA pewno uda się złapać jakaś promocje.
Jeśli cena poniżej 3000 zl/os jest dla Ciebie akceptowalna to zdecydowanie potwierdzaj swój pobyt na weselu. Na pewno coś znajdziesz ;)

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości