Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 223 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: promocja LOT
#181 PostWysłany: 23 Sty 2014 00:01 
Awatar użytkownika

Loty: 16
Kilometry: 22 529
Krajów: 5 / 2.3%
Również dokupiłem Tallin, także trzeba czekać.

Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN
Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷 Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷
#182 PostWysłany: 23 Sty 2014 01:11 

Loty: 178
Kilometry: 234 181
Krajów: 28 / 13.1%
niebieski
Nie wiem czy już ktoś pisał, ale tak, jak przy ostatniej promocji LOTu - jeśli się dobrze poszuka, to w necie można znaleźć bilety ok. 50 zł tańsze (sam widziałem na KBP i RIX - w grudniu kupiłem za 50 zł taniej, teraz nie zdecydowałem się jeszcze)
 Profil Relacje PM off  

#183 PostWysłany: 23 Sty 2014 10:24 

tylko bardzo czesto w najnizszej taryfie jedno miejsce...
 Profil Relacje PM off  

#184 PostWysłany: 23 Sty 2014 10:28 

Mialem nadzieje na Nicee ale jej w promo nie ma. Moze za tydzien bedzie.
 Profil Relacje PM off  

#185 PostWysłany: 23 Sty 2014 11:30 

srebrny
kla7 napisał(a):
Potwierdzam, jest szansa, że coś dorzucą. Mi się udało Rygę zarezerwować w wybranym terminie. Najpierw nie było tych najtańszych, a po paru godzinach magicznie się pojawiły :)

Ale to niekoniecznie znaczy, że dorzucają. Często są to odblokowane po niesfinalizowanych płatnościach.
 Profil Relacje PM off  

#186 PostWysłany: 23 Sty 2014 12:35 

niebieski
Witam, zarezerwowalem lot do Tallina wczoraj w nocy poprzez fluege.de, dzisiaj otrzymałem takiego maila:

"Aus datenschutzrechtlichen Gründen erhalten wir keine Auskunft über den genauen Grund der Ablehnung. Eine häufige Ursache ist die Überschreitung des Kreditkartenlimits. Bitte wenden Sie sich zur Klärung an Ihre kartenherausgebende Bank und setzen Sie sich im Anschluss mit uns telefonisch unter 0341- 65050 81420 in Verbindung.

Alternativ können Sie uns auch unter dieser Telefonnummer neue Kreditkartendaten mitteilen. Aus datenschutzrechtlichen Gründen dürfen wir Kreditkartendaten nicht per E-Mail empfangen.

Bitte beachten Sie, dass es sich bei Flugpreisen um tagesaktuelle Raten handelt und sich die Fluggesellschaft das Recht vorbehält, die Buchung zu stornieren, sollten die Tickets nicht innerhalb von 24 Stunden nach Buchung ausgestellt sein.

Sollten wir keine Rückmeldung von Ihnen bis 24.01.2014 18Uhr erhalten oder kommt es zu einer Stornierung der Buchungsanfrage, fallen gemäß unseren Allgemeinen Geschäftsbedingungen Gebühren (mindestens 50,00 EUR, maximal 100,00 EUR) für die bisherige Bearbeitung an.

Wenn Sie noch Fragen haben, können Sie sich sehr gern an uns wenden."

Co w wolnym tlumaczeniu znaczy, że moja karta nie została przyjęta i powinienem się z nimi skontaktować. Jednak o co chodzi z tą opłatą w przypadku jeśli tego nie zrobie? Dowalą mi od 50-100 € za to, że moja karta nie została przyjęta?

Ostatnio edytowany przez mydlo93, 23 Sty 2014 13:06, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#187 PostWysłany: 23 Sty 2014 12:38 

Zbanowany
Ile trzeba czekać na te bilety z niesfinalizowanych płatności?
 Profil Relacje PM off  

#188 PostWysłany: 23 Sty 2014 12:46 

baszkir napisał(a):
tylko bardzo czesto w najnizszej taryfie jedno miejsce...

nie wiem czy tak czesto, ale jezeli tak jest to ze wzgledu na to ze inne poszly. miejsca nie sa wrzucane pojedyynczo
 Profil Relacje PM off  

#189 PostWysłany: 23 Sty 2014 12:49 

niebieski
!jotodupca! napisał(a):
a czytales o tym posredniku? No wlasnie... Chciales taniej, bedzie drozej.

A jeśli zadzwonie tam do nich i podam inny numer karty to przejdzie?
 Profil Relacje PM off  

#190 PostWysłany: 23 Sty 2014 12:58 

Loty: 44
Kilometry: 49 173
Krajów: 11 / 5.1%
niebieski
mydlo93 napisał(a):
!jotodupca! napisał(a):
a czytales o tym posredniku? No wlasnie... Chciales taniej, bedzie drozej.

A jeśli zadzwonie tam do nich i podam inny numer karty to przejdzie?

Przy płatności podałeś bezprowizyjny typ karty, a wpisałeś numer innej karty? ;)

#191 PostWysłany: 23 Sty 2014 13:05 

niebieski
Wpisałem zwykłą kartę Visa Debit, czyli zwykłą płatniczą. Środki są, już tak rezerwowałem bilety u innych pośredników... na stronie przy dokonywaniu rezerwacji była bez żadnych dodatkowych opłat.
 Profil Relacje PM off  

#192 PostWysłany: 23 Sty 2014 13:21 

niebieski
mydlo93 napisał(a):
Wpisałem zwykłą kartę Visa Debit, czyli zwykłą płatniczą. Środki są, już tak rezerwowałem bilety u innych pośredników... na stronie przy dokonywaniu rezerwacji była bez żadnych dodatkowych opłat.

Myślałem, że zrobiłeś patent na zmianę karty - ostatnio popularny przy minusowych krajówkach. Mi wysłali maila i ucichło - tylko że ja rezerwowałem pustym prepaidem.

#193 PostWysłany: 23 Sty 2014 13:23 
Awatar użytkownika

Loty: 225
Kilometry: 260 138
Krajów: 30 / 14.0%
niebieski
Cytuj:
Mialem nadzieje na Nicee ale jej w promo nie ma. Moze za tydzien bedzie.

Z tego co mi wiadomo to w locie poszła do piachu

#194 PostWysłany: 23 Sty 2014 13:29 
Awatar użytkownika

Loty: 144
Kilometry: 124 496
Krajów: 20 / 9.4%
niebieski
mydlo93 napisał(a):

Płacenie kartami debetowymi u takich pośredników to igranie z losem. Uważaj, żeby za jakiś czas nie ściągnęli Ci z konta 100 Euro. Ja bukowałem podobnie jak wawa_marcin pustym prepaidem i póki co skończyło się na mailowych pogróżkach, ale podejrzewam, ze jakbym miał kasę na tym koncie to by położyli na niej łapki.

#195 PostWysłany: 23 Sty 2014 13:35 

niebieski
wawa_marcin napisał(a):
mydlo93 napisał(a):

Myślałem, że zrobiłeś patent na zmianę karty - ostatnio popularny przy minusowych krajówkach. Mi wysłali maila i ucichło - tylko że ja rezerwowałem pustym prepaidem.

Jakiego maila z ich strony otrzymałeś? Odpisałem do nich jakie są konsekwencje tego, że nie pociągnę dalej rezerwacji i zobaczymy... Rezerwacja nie widnieje ani na stronie lotu ani u nich w serwisie. Nie chcę, żeby za jakiś czas przyszedł do mnie list windykacyjny od naszych zachodnich sąsiadów jeśli zostawie to bez odzewu :/
 Profil Relacje PM off  

#196 PostWysłany: 23 Sty 2014 13:40 

niebieski
mydlo93 napisał(a):
wawa_marcin napisał(a):
mydlo93 napisał(a):

Jakiego maila z ich strony otrzymałeś? Odpisałem do nich jakie są konsekwencje tego, że nie pociągnę dalej rezerwacji i zobaczymy... Rezerwacja nie widnieje ani na stronie lotu ani u nich w serwisie. Nie chcę, żeby za jakiś czas przyszedł do mnie list windykacyjny od naszych zachodnich sąsiadów jeśli zostawie to bez odzewu :/

Ja dostałem maila takiego jak Ty i nic im nie pisałem, oni do mnie też nic nie pisali, także sprawa ucichła.

#197 PostWysłany: 23 Sty 2014 13:47 

niebieski
No ok, tylko, że w rezerwacji podałem im swój adres, date urodzenia, więc w sumie mają wszystkie moje dane. Zobaczymy, rozumiem, że w końcu rezerwacja nie doszła do skutku. Powiedz proszę jak dawno miało to miejsce? Co prawda napisałem do nich maila, zobaczymy... Ktoś z forum miał podobną sytuację i musiał im płacić za 'usługę'?
 Profil Relacje PM off  

#198 PostWysłany: 23 Sty 2014 13:55 
Awatar użytkownika

Loty: 144
Kilometry: 124 496
Krajów: 20 / 9.4%
niebieski
Najważniejsze to nie podawać nigdzie numeru PESEL. Dobrodziejstwo ostatnich zmian w polskim prawie sprawiło, że bez numeru PESEL dłużnika nie można wiele zdziałać.

#199 PostWysłany: 23 Sty 2014 14:49 

niebieski
Czyli co, nie odpisywać? I zmienić kartę aby nic nie wyciągnęli ode mnie?
 Profil Relacje PM off  

#200 PostWysłany: 23 Sty 2014 14:50 

Loty: 32
Kilometry: 53 302
Krajów: 9 / 4.2%
Czy ktos jeszcze widzi tani Tallin w wakacje na 1-2 dni?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 223 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Trendiction [Bot], ZFR oraz 8 gości