Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Poznań - Majorka
#1 PostWysłany: 12 Sty 2014 11:47 

Dokąd
  • Majorka

Data wylotu
  • 30.06.2014

Długość pobytu
  • 7 dni

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Sam znalazłem
  • .

Dodatkowe informacje
  • Witam
    Wybieram się z rodziną na przełomie czerwca/lipca na Majorkę. Obecnie z Poznania cena biletu (Ryanair) wynosi ok. 600 zł w obie strony. Mam pytanie do osób które mają większe rozeznanie w cenach biletów. Czy w tym terminie na Majorkę ceny biletów mogą spaść do ok.400 zł czy raczej w tym kierunku podróży ceny się utrzymają. Interesuje mnie tylko wylot z Poznania.
    Z góry dziękuje za podpowiedzi.
    Pozdrawiam

Ostatnio edytowany przez Abcn, 12 Sty 2014 13:01, edytowano w sumie 1 raz
popr. ort.
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
 Temat postu: Re: Poznań - Majorka
#2 PostWysłany: 12 Sty 2014 12:11 
Awatar użytkownika

niebieski
Poczekaj jeszcze z kupnem biletów, ceny na pewno spadną na Twój termin. Zacznij szukać w okolicach maja.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 12 Sty 2014 14:14 
Awatar użytkownika

hej, sama szukam lotów na tym kierunku. Teraz Ryanair ma promocję na okres wakacyjny. Najtańszą opcje, jaką znalazłam co prawda na sierpień, Poznań-Palma-Poznań, to 1500zł dla 2+1 , tydzień. też się zastanawiałam, czy bukować czy nie, ale poczekam chyba, może będzie taniej. Nie zależy mi akurat typowo na Majorce, jak będzie fajna cena to bedzie fajnie, jak nie będzie, to w sumie nic się nie stanie.

#4 PostWysłany: 12 Sty 2014 14:21 
Awatar użytkownika

Loty: 42
Kilometry: 53 654
Krajów: 15 / 7.0%
seelk napisał(a):
Poczekaj jeszcze z kupnem biletów, ceny na pewno spadną na Twój termin. Zacznij szukać w okolicach maja.

Jest bardzo małe prawdopodobieństwo że ceny spadną drastycznie poniżej 400 zł w sezonie.
Wg mojej oceny raczej się utrzymają na poziomie 550 PLN +

#5 PostWysłany: 12 Sty 2014 14:28 

Mozesz czekac lub troche pokombinowac.Ja lecialem z Poznania na Majorke w pazdzierniku za okolo 150 zl, powroty byly drogie okolo 320 zl, wiec wracalem przez Bolonie do Modlina - cena palma- bolonia 16,99 euro, bolonia - Modlin 19,99 euro. zaznaczam, ze jestem z Plocka, wiec Modlin mi pasowal ( pomimo mgly i ladowania na Okeciu ).

#6 PostWysłany: 12 Sty 2014 14:37 
Awatar użytkownika

niebieski
Wg mnie jest szansa na bilety w granicach 300-400zł RT od osoby. Nie pisałem, że ceny spadną drastycznie, ale jeśli teraz są po 600zł to różnica 200zł jest odczuwalna.

vipert napisał(a):
seelk napisał(a):

Jest bardzo małe prawdopodobieństwo że ceny spadną drastycznie poniżej 400 zł w sezonie.
Wg mojej oceny raczej się utrzymają na poziomie 550 PLN +
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 12 Sty 2014 14:39 

my lecieliśmy w tamtym roku też na przełomie czerwca i lipca za 320 zł od osoby. Bilety kupiliśmy na początku maja, poczekaj z kupowaniem, na pewno będzie taniej:-)
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 12 Sty 2014 14:42 
Awatar użytkownika

niebieski
Czekam z kupnem biletów na trasę POZ-PMI-POZ, lot w pierwszej połowie sierpnia. Mam nadzieję na cenę w okolicach 400-450 zł/osobę (z dwoma bagażami rejejstrowanymi liczę na 2.300/4 osoby).
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości