Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 20 Wrz 2011 21:21 

W połowie października wybieram się na rejs morski z Majorki na Teneryfę. Mam problem żeby znaleźć bilety powrotne do Polski na 5.11, ewentualnie 6.11. Jadę z bagażem (będzie coś około 20kg) i nie mam kart zwalniających z opłaty za transakcję. Czarter byłby świetnym rozwiązaniem (tak poniżej 500zl), najlepiej do Gdańska, ale i centralna Polska dobra by była. Może zna ktoś jakieś połączenia z innej wyspy, na którą jakiś tani prom pływa? Podobno są czartery z lanzarotte do Bydgoszczy, ale nigdzie na nie nie trafiłam. Pomóżcie proszę! :)
 Profil Relacje PM off  

#2 PostWysłany: 20 Wrz 2011 21:53 
Awatar użytkownika

Zbanowany
niebieski
spróbujemy :lol:
tak na szybko
Image

Uploaded with ImageShack.us

co do zakupu to myślę że znajdą się osoby co pomogą

#3 PostWysłany: 20 Wrz 2011 22:43 

Mi wyskakują jakieś inne ceny. Realizując rezerwacje kolejno wychodzi drożej o jakieś 300 zl. Może jest szansa na coś bardziej bezpośredniego w tej cenie, bez nocy na lotnichu?
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 20 Wrz 2011 22:50 
Awatar użytkownika

niebieski
todos napisał(a):
Mi wyskakują jakieś inne ceny. Realizując rezerwacje kolejno wychodzi drożej o jakieś 300 zl. Może jest szansa na coś bardziej bezpośredniego w tej cenie, bez nocy na lotnichu?

moze jeszcze prywatny odrzutowiec za 20€? ;)
albo lecimy tanio, albo bez nocek - z kanarów rzadko sie da, niestety, by było i tanio i szybko. Na dodatek z bagazem. I w weekend. Na dodatek zaraz po dlugim ;-)

co do rezerwacji - karty (a w zasadzie jedna - MC Prepaid do ryanaira) ci sie przydadza, inaczej zaplacisz sporo wiecej - ew szukaj na forum ludzi ktorzy ci pomoga i zaplaca swoja.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 20 Wrz 2011 23:00 

Co tam odrzutowiec... ja teleporter pragnę mieć ;) Każde pieniądze dam za niego. Wszystkie, które mam i te, których jeszcze nie mam :lol:

Próbuję ugryźć temat czarterów, ale poza Ecco nie wiem jak można by było kupić tylko powrotny. Ecco na razie w strasznej cenie :(
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 20 Wrz 2011 23:06 
Awatar użytkownika

niebieski
todos napisał(a):
Co tam odrzutowiec... ja teleporter pragnę mieć ;) Każde pieniądze dam za niego. Wszystkie, które mam i te, których jeszcze nie mam :lol:

Próbuję ugryźć temat czarterów, ale poza Ecco nie wiem jak można by było kupić tylko powrotny. Ecco na razie w strasznej cenie :(

czartery to raczej last minute, w dwie strony i nie masz pewnosci ze bedzie.
Generalnie ja bym bral to co jest w tej chwili, bo mamy obecnie najlepszy okres na promocje pazdz/listopad.
Jesli nie mozesz zmienic daty o kilka dni do przodu lub do tylu (polecam wrocic po weekendzie - teneryfa jest niesamowita!) to moze byc ciezko z lepszymi cenami. Jak azuon nie znalazl, to raczej nikt nie znajdzie :-)
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 20 Wrz 2011 23:16 

Właściwie lepiej jest posiedzieć w ciepełku 2 dni dłużej jeżeli różnica w cenie wystarczyłaby na hotel 8-)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: sherif14 oraz 18 gości