Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 15 Wrz 2011 12:02 

Witam :)

Wybieram się z dziewczyną na wakacje w listopadzie.
Szukam tanich lotów do krajów, gdzie będzie jeszcze wtedy ładna pogoda.
Po rozmowie z Google odrzucam Tunezję i Egipt (krótkie dnie) oraz Europę (już za zimno) :) .

Zostają Wyspy Kanaryjskie, Bliski Wschód i ew. Azja (przy bardzo dobrych lastminute).

Nasz budżet to ok 2 tys na osobę na cały pobyt.

Będę wdzięczny za każde wskazówki :)
 Profil Relacje PM off  

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#2 PostWysłany: 16 Wrz 2011 19:01 
Awatar użytkownika

Loty: 71
Kilometry: 81 270
Krajów: 15 / 7.0%
niebieski
Witam!
Musisz podać więcej danych, skąd chcesz lecieć, czy na cały pobyt w 1 miejscu czy np. Kanary+Izrael.. z fusów nie wróżymy :), trzeba też określić czy macie plan "zrób to sam" czy szukacie już gotowych ofert wakacyjnych.

W tej chwili można zrobić wylot z KRK, WRO, lub WAW do Lanzarote za około 50E/os., przylot około 60-80E/os. w zależności od miejsca przylotu, wziąłem kryteria wylot 6-7 listopad, powrót 18-20 listopad, można taniej ale z nockami na lotniskach, wybrałem te z przesiadką ale bez nocek.

Pozdrawiam
Skibek

#3 PostWysłany: 16 Wrz 2011 19:13 

HON fly4free
Syndrom pierwszego postu na forum: "ja chcę" - "wy zgadnijcie". To się nadaje na jakąś pracę z socjologii/psychologii chyba ;)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 16 Wrz 2011 19:38 
Awatar użytkownika

Zbanowany
niebieski
np coś takiego

Image

Uploaded with ImageShack.us

lub takiego

Image

Uploaded with ImageShack.us

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości