Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 967 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 49  Następna
Autor Wiadomość
#341 PostWysłany: 24 Lis 2013 22:25 

mogę czekać i tydzień, ale teoretycznie moja rezerwacja wygasa o 21:50..
 Profil Relacje PM off  

Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya
Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN
#342 PostWysłany: 24 Lis 2013 22:28 

Loty: 142
Kilometry: 177 403
Krajów: 22 / 10.3%
niebieski
zonk napisał(a):
noyle, to zrozumiałam, ale teraz jak wystawili już x tych biletów to aż taka zbrodnia chyba nie jest. Sama mam niezłego stresa, bo rezerwacja z 21:50, a ważna niby 24 h. Zaktualizowałam dane karty z polskimi znakami, komuś to pomogło, i teraz czekam:/

@zonk
Na tym polega ta zabawa, wyjdzie albo nie wyjdzie. Jak ktoś nie może stresu ogarnąć to nie powinien próbować ogarniać takich deali.
I tak, dzwonienie/czatowanie jest zbrodnią. Jeśli wciąż tego nie rozumiesz po tym jak noyle to opisał, jak krowie na rowie, to nigdy tego nie zrozumiesz. Niczego nie jesteś w stanie przyspieszyć, możesz tylko czekać (jak wszyscy), a każda kolejna próba kontaktu może zwiększyć szanse na anulację wszystkich rezerwacji (poczytaj forum, historia zna takie przypadki...).
A data wygaśnięcia rezerwacji często gęsto jest przesuwana i też nie mamy na to wpływu (relacja pośrednik-przewoźnik).

#343 PostWysłany: 24 Lis 2013 22:35 

wikiman, ok dzięki za rozjaśnienie, generalnie jestem jeszcze żółtodziobem jeśli chodzi o takie akcje, brak stresu chyba przychodzi z czasem, co?:P A denerwuje się, bo mam głupią kartę, która nie zawsze jest akceptowana:/ teraz mam możliwość użyć innej, ale do tego potrzebuje od nich info, że tamtej nie akceptują
 Profil Relacje PM off  

#344 PostWysłany: 24 Lis 2013 22:47 
Awatar użytkownika

Loty: 184
Kilometry: 470 283
Krajów: 45 / 21.0%
srebrny
U mnie po tym, jak minęło 24h, przysłali maila, wpisałem znów dane karty, właśnie przed chwilą e-ticketsy przyszły.

Szkoda, że nie przeszło tamtą kartą, bo mam przy niej mile M&M i ubezpieczenie podróżne. Ale i tak jest spoko :)
 Profil Relacje PM off  

#345 PostWysłany: 24 Lis 2013 22:49 

Loty: 142
Kilometry: 177 403
Krajów: 22 / 10.3%
niebieski
zonk napisał(a):
wikiman, ok dzięki za rozjaśnienie, generalnie jestem jeszcze żółtodziobem jeśli chodzi o takie akcje, brak stresu chyba przychodzi z czasem, co?:P A denerwuje się, bo mam głupią kartę, która nie zawsze jest akceptowana:/ teraz mam możliwość użyć innej, ale do tego potrzebuje od nich info, że tamtej nie akceptują

Luz, każdy kiedyś zaczynał, ale nie każdy dzwonił :D
Zabawa jest zawsze, z czasem po prostu człowiek zaczyna podchodzić do tego normalnie. To nie jest sprawa życia i śmierci. Jak wyjdzie to fajnie, jak nie - będzie następny raz (wbrew pozorom takie deale zdarzają się co jakiś czas). Cierpliwości.

#346 PostWysłany: 24 Lis 2013 22:51 
Awatar użytkownika

niebieski
Dokładnie - wczorajszy deal odpuściłem bo siedziałem na urodzinach i szkoda mi było czasu na poszukiwania. Rano powiedziałem, że będzie następny no i proszę po kilku godzinach się znalazł i na dodatek na JFK.
 Profil Relacje PM off  

#347 PostWysłany: 24 Lis 2013 23:02 

Słuchajcie, mam taki problem, poruszany ale potrzebuje konkretniejszych informacji. Rezerwowałem wczoraj lot, ok 21 kart Diners Club. Pieniadze do tej pory nie zostały pobrane z konta, mało to w banku nie widac operacji karta, na stronie United, nadal bilety nie potwierdzone, rezerwacja podtrzymana do 24 czyli mam jeszcze 2 godziny. Czy skorzystac ze strony https://www.wideroe.no/cc/?pnr=XXXXXX za XXXXXX wpisujac swoj numer rezerwacji, wpisujac nowa kartę, czy ta którą użyłem wcześniej?

Czekam za SZYBKĄ odpowiedzią,
Dzieki.
 Profil Relacje PM off  

#348 PostWysłany: 24 Lis 2013 23:10 

niebieski
Awtaporuk napisał(a):
zonk napisał(a):
możecie mi wyjaśnić dlaczego jak już jest po "akcji" nie można do nich pisać?

Jezus, te lemingi .... To dla zasady - jak jest hit/superpromocja to morda w kubeł ....

Pamiętaj lemingu- kto się pyta ten się dopyta! I se to wbij do głowy

dobrze powiedziane Awtaporuk warte zapamiętania do cytowania przy następnym dealu... :lol:
 Profil Relacje PM off  

#349 PostWysłany: 24 Lis 2013 23:21 
Awatar użytkownika

kachel napisał(a):
Słuchajcie, mam taki problem, poruszany ale potrzebuje konkretniejszych informacji. Rezerwowałem wczoraj lot, ok 21 kart Diners Club. Pieniadze do tej pory nie zostały pobrane z konta, mało to w banku nie widac operacji karta, na stronie United, nadal bilety nie potwierdzone, rezerwacja podtrzymana do 24 czyli mam jeszcze 2 godziny. Czy skorzystac ze strony https://www.wideroe.no/cc/?pnr=XXXXXX za XXXXXX wpisujac swoj numer rezerwacji, wpisujac nowa kartę, czy ta którą użyłem wcześniej?

Czekam za SZYBKĄ odpowiedzią,
Dzieki.

też płaciłem DC wczoraj o 22.00, do tej pory nie dostałem biletu i zastanawiam się nad tym samym co Ty :D ale moze wystarczy jeszcze raz DC wpisać, jak sprobujesz daj znac
 Profil Relacje PM off  

#350 PostWysłany: 24 Lis 2013 23:36 
Awatar użytkownika

srebrny
Ja sam wpisałem drugi raz tę samą kartę, bo długo czekałem i dostałem maila, że mają problem z pobraniem. Podali linka, wpisałem drugą i poszło od razu. Może warto zmienić.

Choć nie wiem, jak to jest. Z tą pierwszą wszystko u mnie jest w porządku, miałem środki i dane też podałem takie jak być powinny. Więc tak do końca to ciężko powiedzieć.
 Profil Relacje PM off  

#351 PostWysłany: 24 Lis 2013 23:43 

Wszedlem na strone http://www.wideroe.no/en/my-trips wpisałem numer rezerwacji, i nazwisko i na checkmytrips widnieje potwierdzono, ale to chyba o niczym jeszcze nie swiadczy prawda? P.S. Po otrzymaniu od nich maila, wydłużyli czas na rezerwacje?
 Profil Relacje PM off  

#352 PostWysłany: 24 Lis 2013 23:49 
Awatar użytkownika

srebrny
Po otrzymaniu od nich maila, jest 2h na aktualizację danych karty.
 Profil Relacje PM off  

#353 PostWysłany: 25 Lis 2013 01:12 

Witam

Próbowałem kupić bilet do Nowego Jorku w serwisie Expedia.com cena 274$ .....
Wpisałem swoje dane, nr karty kredytowej zaakceptowałem i .... no właśnie. Komunikat na stronie iż cena uległa zmianie i w tej chwili ten bilet wart jest 1.200 $ Oczywiście zrezygnowałem. Po zalogowaniu się na swoje konto bankowe pojawiły się 3 blokady na koncie z opisem m.in takim EXP*EXPEDIASVCDLVRYFEE 800-367-3476
Macie doświadczenia w tym temacie ?

Dodam ze transakcja nie doszła do skutku.
 Profil Relacje PM off  

#354 PostWysłany: 25 Lis 2013 01:22 
Awatar użytkownika

srebrny
Jeśli transakcja nie doszła do skutku, to blokada "zejdzie" od 3 do 14 dni.
 Profil Relacje PM off  

#355 PostWysłany: 25 Lis 2013 01:37 

niebieski
U mnie też się ostatecznie udało, weekend majowy w Chicago, płacone Visa TSB. Od rezerwacji do biletu minęło ok 20 h. A teraz tylko wiza ;)
 Profil Relacje PM off  

#356 PostWysłany: 25 Lis 2013 01:54 

Loty: 160
Kilometry: 322 625
Krajów: 28 / 13.1%
niebieski
Podpowiedzcie proszę, szczęśliwie uczestniczyłem w tej "promocji", mam już bilety.
Rezerwowałem na 3-osobową rodzinę, w tym dwoje dorosłych i jeden 13-latek.
Junior powinien być bukowany jako Youth (12-25 lat), ale przy wyborze wywalało "Youth tickets are not available between these destinations".
Koniec końców zabukowałem dla 3 dorosłych, o dziwo, nie było problemu z prawdziwą datą urodzenia juniora (2000r.).

Czy mogę i czy powinienem starać się to jakoś zmienić?

#357 PostWysłany: 25 Lis 2013 02:05 
Awatar użytkownika

Ktoś się wybiera do NY między 15.02-22.02 ? Wykruszyła mi się ekipa i zostałem w sumie sam - nie wiem czy rezygnować z biletu czy jest szansa skleić jakąś grupke? Choćby pod kątem noclegu, w więcej osób może coś taniej da się wynająć. No i zawsze dobrze mieć z kim pogadać ;)

#358 PostWysłany: 25 Lis 2013 02:32 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Ja lecę 15-20.02 ale do Chicago. :)
W Nowym Jorku możesz nocować w Jazz in the park hostel, niedaleko Central Parku - nie ma luksusów, ale stawki od 27$ za noc w pokojach wieloosobowych. Nocowałem tam już dwa razy, miejsce sprawdzone.

#359 PostWysłany: 25 Lis 2013 03:04 

niebieski
http://www.aftenposten.no/okonomi/Rabillige-flybilletter-verden-rundt-sender-utlendinger-til-Wideroe-7384370.html

Norwedzy mówią, że błąd był po stronie Amadeusa ;)
 Profil Relacje PM off  

#360 PostWysłany: 25 Lis 2013 03:04 

Ja lecę do ORD 10-17.01 a potem ziemią do Detroit, może ktoś w podobnych terminach się wybiera? :D
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 967 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 49  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: rakus oraz 8 gości