Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 967 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 49  Następna
Autor Wiadomość
#321 PostWysłany: 24 Lis 2013 21:11 

możecie mi wyjaśnić dlaczego jak już jest po "akcji" nie można do nich pisać?
 Profil Relacje PM off  

Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya
Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN
#322 PostWysłany: 24 Lis 2013 21:21 

Loty: 83
Kilometry: 153 899
Krajów: 23 / 10.8%
niebieski
U mnie dalej nie ma blokady na karcie BZWBK :cry:

#323 PostWysłany: 24 Lis 2013 21:22 

!jotodupca! napisał(a):
Usun cudzyslow.

A po co?

Właśnie przyszły bilety. 23 godzin oczekiwania, bo rezerwacja o 21:16 zrobiona.

Tak więc jak ktoś czeka i ma ważną jeszcze rezerwację, to po prostu trzeba jeszcze poczekać.
 Profil Relacje PM off  

#324 PostWysłany: 24 Lis 2013 21:25 

złoty
LukAga napisał(a):
We are still processing e-tickets
We have a big backlog, and expect to be done within 6 hours
just wait for email with eticke

Regards / Vennlig hilsen

Odd Langvatn
Widerøe Internet AS

Ten człowiek to dyrektor tej firmy... więc wychodzi na to że całkiem świadomie wystawiają te bilety i nie będzie żadnego kasowania :)

Commercial inqueries:
Managing Director
Odd Langvatn

#325 PostWysłany: 24 Lis 2013 21:30 

niebieski
Dyrektor pracuje w niedzielę o 20 na helpdesku?
To coś kiepsko świadczy o tej firmie ;)
 Profil Relacje PM off  

#326 PostWysłany: 24 Lis 2013 21:32 

zonk napisał(a):

Jezus, te lemingi .... To dla zasady - jak jest hit/superpromocja to morda w kubeł ....

Pamiętaj lemingu- kto się pyta ten się dopyta! I se to wbij do głowy
 Profil Relacje PM off  

#327 PostWysłany: 24 Lis 2013 21:33 

mikerus napisał(a):
Dyrektor pracuje w niedzielę o 20 na helpdesku?
To coś kiepsko świadczy o tej firmie ;)

Mają tyle roboty, że chat wyłączyli. Więc pewnie wszystkie ręce na pokład, włącznie z szefem.
 Profil Relacje PM off  

#328 PostWysłany: 24 Lis 2013 21:33 
Awatar użytkownika

LukAga napisał(a):
!jotodupca! napisał(a):
Usun cudzyslow.

A po co?

Tak więc jak ktoś czeka i ma ważną jeszcze rezerwację, to po prostu trzeba jeszcze poczekać.

Nie wyobrażam sobie, że można mieć tak mało wyobraźni.

Chodź z drugiej strony jest promyk nadzieji, jak będziemy takie deale kodować, to Oni nie będą w stanie zrozumieć (bo mają za mało wyobraźni)

#329 PostWysłany: 24 Lis 2013 21:39 

niebieski
No to sobie posrednik zarobi :), transakcji pewnie ladnych kilka tysiecy sztuk a od kazdej 4 euro :)

Zadowoleni pasazerowie, posrednik... a biedne United.
 Profil Relacje PM off  

#330 PostWysłany: 24 Lis 2013 21:42 

YaPKnn napisał(a):
LukAga napisał(a):
!jotodupca! napisał(a):
Usun cudzyslow.

A po co?

Nie wyobrażam sobie, że można mieć tak mało wyobraźni.

Chodź z drugiej strony jest promyk nadzieji, jak będziemy takie deale kodować, to Oni nie będą w stanie zrozumieć (bo mają za mało wyobraźni)

Tak jakby nikt u nich nie wiedział, że sprzedali (za) tanio bilety. Jest 24h po starcie akcji, mnóstwo ludzi już do nich pisało/dzwoniło. Chat wyłączony, a szef na maile odpowiada.
Przecież ok 22 wczoraj już ktoś pisał na forum, że z ich czatem rozmawiał, co można uznać za idiotyzm/lemingowość. Ale ceny były do 3 am (ostatni raz sprawdzałem), czy nawet do rana, aż się wyprzedały.

A takich jak ja jest też sporo, co czekają po 23 godziny, gdy inni składający później już dostali. Tak jak pisałem wcześniej - gdy upolowałem Paryż-Kuala Lumpur pierwszym lotem AirAsia za 150Euro, to jedyną szansą na uzyskanie biletu był kontakt z operatorem, 24 godziny po akcji. Trzeba wiedzieć/czuć, kiedy można/trzeba.
 Profil Relacje PM off  

#331 PostWysłany: 24 Lis 2013 21:47 

niebieski
I co, myślisz że jak napisałeś na maila to dyrektor znalazł Twoją rezerwację i osobiście wysłał ci etixa?

Sam stwierdziłeś, że "Tak więc jak ktoś czeka i ma ważną jeszcze rezerwację, to po prostu trzeba jeszcze poczekać.". Na forum mówi to każdy - czekajcie, bo i tak w żaden sposób sobie nie pomożecie, a możecie tylko zaszkodzić. Ludzie z USA wciąż kupują, deal nie umarł, tylko żyje w szczątkowym zakresie.
 Profil Relacje PM off  

#332 PostWysłany: 24 Lis 2013 21:51 

mikerus napisał(a):
I co, myślisz że jak napisałeś na maila to dyrektor znalazł Twoją rezerwację i osobiście wysłał ci etixa?

Oszalałeś, skąd taki wniosek? Nie wiedziałem kto mi odpisał. Istotne jest to, że wiele osób siedzi na szpilkach (nie kupowałem dla siebie tylko dla ojca) i to tylko potwierdza/uspokaja, że bilet wystawią.

Info o tym umieściłem dla spokoju tych, co jeszcze nie dostali, a jest ich sporo. Mogłem zawsze zachować to dla siebie, nieprawdaż?
 Profil Relacje PM off  

#333 PostWysłany: 24 Lis 2013 21:59 

niebieski
Mogłeś, ale idiotyzmem jest samo pisanie do helpdesku, niezależnie od tego, czy się pochwalisz później całemu światu, czy nie.

Ja też nie dostałem biletu zarezerwowanego o 21:19, a nawet nie zablokowali mi kwoty na koncie i wiadomość taka jak Twoja wcale mnie nie uspokaja, a wręcz przeciwnie.
 Profil Relacje PM off  

#334 PostWysłany: 24 Lis 2013 22:00 

Loty: 85
Kilometry: 236 428
Krajów: 21 / 9.8%
niebieski
LukAga napisał(a):
mikerus napisał(a):

Oszalałeś, skąd taki wniosek? Nie wiedziałem kto mi odpisał. Istotne jest to, że wiele osób siedzi na szpilkach (nie kupowałem dla siebie tylko dla ojca) i to tylko potwierdza/uspokaja, że bilet wystawią.

Info o tym umieściłem dla spokoju tych, co jeszcze nie dostali, a jest ich sporo. Mogłem zawsze zachować to dla siebie, nieprawdaż?
Osobiście nie dzwoniłem i dostałem
 Profil Relacje PM off  

#335 PostWysłany: 24 Lis 2013 22:01 
Awatar użytkownika

Loty: 242
Kilometry: 651 170
Krajów: 46 / 21.5%
niebieski
Ja mam to samo, kasy nie zabrali, biletow brak :/
 Profil Relacje PM off  

#336 PostWysłany: 24 Lis 2013 22:06 
Awatar użytkownika

Loty: 184
Kilometry: 470 283
Krajów: 45 / 21.0%
srebrny
Mi przysłali właśnie maila + sms, po 24h że nie mogą pobrać środków z karty. Podałem dane drugiego plastika. Mam nadzieję, że przejdzie ;)
 Profil Relacje PM off  

#337 PostWysłany: 24 Lis 2013 22:08 

niebieski
zonk napisał(a):

Pomyśl, praktycznie cały proces odbywa się automatycznie, na te bilety rzucił się ludzie z całego świata ( wczoraj nawet strona nie działała) teraz to musi system przemielić. I teraz dzwonisz do konsultanta, wrzuca rezerwacje, sprawdza status i jest OK trzeba czekać, za chwile to samo zerka na cenę i trochę za niska po 10 telefonie łapie, że może to być błąd taryfowy. Dzwoni do menagera , po 10 telefonach od konsultantów menager dzwoni do szefa itd. No jutro jak przyjdą do roboty to pierwsze co mogą zrobić to anulować wszystkie bilety wystawione w weekend.
 Profil Relacje PM off  

#338 PostWysłany: 24 Lis 2013 22:12 

noyle, to zrozumiałam, ale teraz jak wystawili już x tych biletów to aż taka zbrodnia chyba nie jest. Sama mam niezłego stresa, bo rezerwacja z 21:50, a ważna niby 24 h. Zaktualizowałam dane karty z polskimi znakami, komuś to pomogło, i teraz czekam:/
 Profil Relacje PM off  

#339 PostWysłany: 24 Lis 2013 22:20 

Na CheckMyTrip wyrzuca mi brak ostatniego odcinka. Kasy nie pobrało.
Poradzicie, co robić?
Rezerwacja z 23.07
Z góry dzięki
 Profil Relacje PM off  

#340 PostWysłany: 24 Lis 2013 22:21 

niebieski
zonk napisał(a):
noyle, to zrozumiałam, ale teraz jak wystawili już x tych biletów to aż taka zbrodnia chyba nie jest. Sama mam niezłego stresa, bo rezerwacja z 21:50, a ważna niby 24 h. Zaktualizowałam dane karty z polskimi znakami, komuś to pomogło, i teraz czekam:/

Generalnie taka jest zasada, żeby nie dzwonić przy ewidentnych błędach taryfowych. W zeszłym roku czekałem 3 dni na bilety do Argentyny i w końcu przyszły. Co do karty to nie wiem ale ja na pewno używam bez polskich znaków, także może przedobrzyłaś.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 967 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 49  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: elwirka oraz 4 gości