Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 967 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 49  Następna
Autor Wiadomość
#301 PostWysłany: 24 Lis 2013 18:11 
Awatar użytkownika

Loty: 104
Kilometry: 466 167
Krajów: 33 / 15.4%
niebieski
pomiędzy moimi biletami wyszło ze wystawiają około 750 biletów na godzinę :o
Europa /USA /Kanada /Dominikana /Martynika /Gwadelupa/ St.Lucia /Barbados /Brazylia /Argentyna /Chile /Urugwaj /Egipt /Izrael /ZEA /Dubai /Katar /Etiopia /RPA /Suazi /Tanzania /Singapur /Tajlandia /Indonezja /Filipiny /Australia /Nowa Zelandia /Fidżi /Hawaje /Korea /Japonia
 Profil Relacje PM off  

Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya
Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN
#302 PostWysłany: 24 Lis 2013 18:16 

Zbanowany
luftairways napisał(a):

Mówisz o wczorajszym czy dzisiejszym promo?

#303 PostWysłany: 24 Lis 2013 18:16 
Awatar użytkownika

Loty: 184
Kilometry: 470 283
Krajów: 45 / 21.0%
srebrny
Ja czekam już 20 godzin. Zdarzyło mi się, że na lotnisku mój bagaż wyskakiwał ostatni, więc mam nadzieję, że o mnie nie zapomnieli ;)
 Profil Relacje PM off  

#304 PostWysłany: 24 Lis 2013 18:18 
Awatar użytkownika

Loty: 242
Kilometry: 651 170
Krajów: 46 / 21.5%
niebieski
Mam pytanko, czy komuś kto płacił kartą Alior Sync, wystawili już bilety bądź pobrali kasę?
 Profil Relacje PM off  

#305 PostWysłany: 24 Lis 2013 18:19 
Awatar użytkownika

Loty: 104
Kilometry: 466 167
Krajów: 33 / 15.4%
niebieski
Mixer napisał(a):
luftairways napisał(a):

Mówisz o wczorajszym czy dzisiejszym promo?

o tym które tu zainicjowałem, czyli wczorajszym :roll:
Europa /USA /Kanada /Dominikana /Martynika /Gwadelupa/ St.Lucia /Barbados /Brazylia /Argentyna /Chile /Urugwaj /Egipt /Izrael /ZEA /Dubai /Katar /Etiopia /RPA /Suazi /Tanzania /Singapur /Tajlandia /Indonezja /Filipiny /Australia /Nowa Zelandia /Fidżi /Hawaje /Korea /Japonia
 Profil Relacje PM off  

#306 PostWysłany: 24 Lis 2013 18:45 

Kupiony o 1:30 kartą Citi, jest na stronie united potwierdzenie i eticket :D :D :D
 Profil Relacje PM off  

#307 PostWysłany: 24 Lis 2013 18:48 

Zbanowany
zbiera ktoś w studenckim wieku ekipę lub szuka kogoś z kim mógłby lecieć na któryś termin z obecnie dostępnych za 800?
bo z chęcia bym poleciał a obecnie nie ma nikogo kto by się na szybko podjął ?
 Profil Relacje PM off  

#308 PostWysłany: 24 Lis 2013 18:56 
Awatar użytkownika

tejsza napisał(a):
Info dla tych, którzy nie dostali jeszcze biletu, a została pobrana im kasa z konta. Gadałam z gościem z wideroe na czacie, potwierdził, że bilety są w porządku, ale mają tak duże obciążenie, że się nie wyrabiają z wysyłaniem; w ciągu sześciu godzin go dostanę. :)

Brawo, brawo!

Kurde co za ludzie. Coz kibicuje Wam zeby te bilety "nie spadly"

Najbardziej bym sie ucieszyl jakby anulowali tym, ktorzy dzwonili albo chatowali z OTA.

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6033X using Tapatalk

#309 PostWysłany: 24 Lis 2013 19:04 
Awatar użytkownika

pawel911 napisał(a):
zbiera ktoś w studenckim wieku ekipę lub szuka kogoś z kim mógłby lecieć na któryś termin z obecnie dostępnych za 800?
bo z chęcia bym poleciał a obecnie nie ma nikogo kto by się na szybko podjął ?

Ja lecę 15-22.02 do NY. Kumpel z którym miałem lecieć coś ciągle biletów nie dostał więc zostałem sam, chętnie się do kogoś dokoptuję.

#310 PostWysłany: 24 Lis 2013 19:09 

Loty: 85
Kilometry: 236 428
Krajów: 21 / 9.8%
niebieski
tejsza napisał(a):
Info dla tych, którzy nie dostali jeszcze biletu, a została pobrana im kasa z konta. Gadałam z gościem z wideroe na czacie, potwierdził, że bilety są w porządku, ale mają tak duże obciążenie, że się nie wyrabiają z wysyłaniem; w ciągu sześciu godzin go dostanę. :)

Trzeba być totalnym idiotą. POD ŻADNYM POZOREM NIE DZWONIĆ, NIE CZATOWAĆ NIE PISAĆ, CZEKAĆ CIERPLIWIE
 Profil Relacje PM off  

#311 PostWysłany: 24 Lis 2013 19:16 

Właśnie otrzymałem bilety na maila :) a rezerwowałem wczoraj o 22, płatność zeszła może ze 4 godziny temu :)

Czekajcie spokojnie, zapewne każdy otrzyma :) no może poza tymi którzy tam dzwonią ;) :oops:
 Profil Relacje PM off  

#312 PostWysłany: 24 Lis 2013 19:20 

mi nie zeszła z konta, a rezerwowałam koło 22, babka z banku mówi, że z kartą wszystko ok, tylko powiedzcie mi, ona nie jest stricte kredytowa i wg mbanku to zależy od strony czy ja przyjmuje, ale skoro przy wpisywaniu mi przyjęli to powinno być ok chyba?
 Profil Relacje PM off  

#313 PostWysłany: 24 Lis 2013 19:36 

Zbanowany
adriano napisał(a):
Mam pytanko, czy komuś kto płacił kartą Alior Sync, wystawili już bilety bądź pobrali kasę?

No własnie, ja rezerwowałem w sobotę o 21:10 lot z WAW do NYC kartą z Alior Sync ale nie ma żadnych zablokowanych środków, a zamiast e-ticketu dostałem jedynie wiadomość:

Reservation number: ******

Trip status: Confirmed

• Your trip is confirmed when your tickets has been issued
• We recommend you make a note of the booking reservation number or print this mail.

natomiast na stronie United Airlines, gdzie wybrałem siedzenia w samolotach, czytam:

This reservation is not ticketed.
We will hold this reservation until midnight N., lis. 24, 2013 in Warsaw, Poland (WAW).

Po drugie: mam wątpliwościi czy aktualizować numer karty na rzekomej chronionej stronie norweskich linii - niby część ludzi po aktualizacji numeru karty otrzymała e-ticket ale ja się boję wyłudzania danych. Dalej mam cierpliwie czekać?
 Profil Relacje PM off  

#314 PostWysłany: 24 Lis 2013 19:41 

Andrzejj, ja aktualizowałam i mi nic to nie pomogło:( też dostała tylko tyle co Ty, plus jakis mejl o formularzach esta.. rezerwowałam 21.50
 Profil Relacje PM off  

#315 PostWysłany: 24 Lis 2013 20:29 

Warto sprawdzić rezerwację przez "Link to My Trip". Mnie jeszcze bilet na maila nie przyszedł (choć blokada na karcie dawno się pojawiła), ale tam już jest i można ściągnąć pdfa.
 Profil Relacje PM off  

#316 PostWysłany: 24 Lis 2013 20:36 

Witam wieczornie:)

Do mnie nie przyszlo nic poza tym confirmation pierwszym i obligatorisk cos tam;), baa nie bylam nawet pewna czy mialam jeszcze na koncie VISA credit/debit takowa kwote. Wczoraj jeszcze nic tam sie nie pojawilalo,ale teraz jak weszlam w ramach"a sprawdze sobie", to sie okazalo,ze kasa z konta zostala pobrana, a nawet jest na minusie (-69,50€ ). Z ciekawosci(a jakze inaczej) weszlam tez na United Airlines i tam tez juz mnie informuja,ze "This reservation has been ticketed and confirmed." wiec(moze zbyt wczesnie),ale podzielilam sie radoscia z mezem(wkoncu to dla niego kupilam bilet,zeby na swoj urodziny polecial do NY na mecz swojej ukochanej druzyny i ulubionego zawodnika). Nie musze Wam opisywac jego reakcji :D :D :D Sek w tym,ze wciaz innych maili nie ma,wiec nie wiem czy mam juz pisac do wujka czy go przenocuje jakos, czy rezerwowac mu bilet juz na mecz czy co. On sam wizy nie potrzebuje(bo jest Finem),wiec nie jest to problemem.
 Profil Relacje PM off  

#317 PostWysłany: 24 Lis 2013 20:40 
Awatar użytkownika

niebieski
krzywiec napisał(a):
Pobrałem z pelikan.sk w terminie 7-15.05.

Zobaczymy jak będzie dalej.

eTickety przyleciały - dzięki!
 Profil Relacje PM off  

#318 PostWysłany: 24 Lis 2013 20:46 

Podziekowania za informacje o biletach!
kupowałem wczoraj o 23.55
o 7 rano dostałem mejla z widero
$ nie sciagnelo z karty wiec o 12.30 zupdejtowałem nr karty, zgodnie z czyjaś sugestia ( ta sama karta kredytowa Mastercard) , po 10 minutach z karty zeszly $
19:30 dostałem etickety
Do niecierpliwych: czekajcie spokojnie i powodzenia. Jak to przy takich akacjach trzeba sie liczyc ze beda bilety anulowane, ale po kolejnej "promocji" innych pośredników jestem dobrej mysli:)
 Profil Relacje PM off  

#319 PostWysłany: 24 Lis 2013 20:48 

niebieski
przysyłają bilety stopniowo i stopniowo to robią, spokojnie,
ja mam 3 rezerwacje, na dwie dostałem bilety a ja jedną czekam choć kasa pobrana za trzy.
nie ma znaczenia o której się rezerwowało i na jaką trasę...
 Profil Relacje PM off  

#320 PostWysłany: 24 Lis 2013 21:06 

A ja jestem jednym z tych "idiotów", co czekając od 21:16 zdecydował się napisac do ich help desku (Pamiętam AirAsię, gdy jedyną szansą na uzyskanie biletu był telefon do nich)

I tak jak mówią inni, trzeba po prostu czekać:

Hello

We are still processing e-tickets
We have a big backlog, and expect to be done within 6 hours
just wait for email with eticke

Regards / Vennlig hilsen

Odd Langvatn
Widerøe Internet AS
Strandgata 15
8656 Mosjøen,Norway
www.wideroe.no
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 967 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 49  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: seal, yanas, YeahBunny oraz 2 gości