Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 967 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 49  Następna
Autor Wiadomość
#201 PostWysłany: 24 Lis 2013 11:37 

niebieski
też dostałem e-ticket... przed chwilą... i jest blokada na karcie, przed chwilą dostałem...
 Profil Relacje PM off  

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#202 PostWysłany: 24 Lis 2013 11:42 
Awatar użytkownika

tropikey napisał(a):
J29 napisał(a):
Pierwsza rezerwacja WAW-ORD-WAW dla 4 osób o 22:10, e-tickety o 6:38.
Druga rezerwacja WAW-ORD-WAW dla o 2 osób o 22:47, e-tickety o 5:42.

Kasa na PKO zablokowana. No to lecimy :)

Życzę Wam wszystkim, by bilety były respektowane przez UA, ale bazując na własnych doświadczeniach, proponuję zachować jeszcze nutkę sceptycyzmu.
Ja też miałem potwierdzone rezerwacje, wystawione bilety, pobrane pieniądze z karty, a nawet zajęte miejsca w samolocie, a i tak po kilku tygodniach linia anulowała nam bilety(podobnie, jak kilkuset innym pasażerom), powołując się na błąd taryfowy ( był to Oman Air).
Oczywiście, w tym wypadku wcale nie musi być tak samo (vide tanie bilety na Martynikę i Gwadelupę), ale może.
Powodzenia! Bartek

ciekawe co zrobi UA a jeszcze bardziej mnie ciekawi co zrobi Wideroe ... chyba zbyt duża ilość osób kupiła te bilety na świecie żeby to mogło przejść, z drugiej strony im więcej je kupi tym trudniej ogarnąć proces anulacji :D poczekamy zobaczymy. Ja mam rezerwację z 22.00 wczoraj i dalej brak biletów.
 Profil Relacje PM off  

#203 PostWysłany: 24 Lis 2013 11:45 

niebieski
ale ręcznie wystawiają to chyba zwykły, normalny człowiek by się połapał że coś jest nie tak... ?
 Profil Relacje PM off  

#204 PostWysłany: 24 Lis 2013 11:50 
Awatar użytkownika

Loty: 506
Kilometry: 847 618
Krajów: 78 / 36.5%
srebrny
Jakby co to sa jeszce z Amsterdamu za 120e ;)

#205 PostWysłany: 24 Lis 2013 11:52 
Awatar użytkownika

Loty: 242
Kilometry: 651 170
Krajów: 46 / 21.5%
niebieski
Płacił ktoś z Alior Sync? Bilety dawno kupiione, a kasy jeszcze nie pobrali i ticetów nie ma
 Profil Relacje PM off  

#206 PostWysłany: 24 Lis 2013 11:53 

Loty: 54
Kilometry: 59 518
Krajów: 18 / 8.4%
Zbanowany
tartal napisał(a):
ale ręcznie wystawiają to chyba zwykły, normalny człowiek by się połapał że coś jest nie tak... ?

Ja sądzę, że osoba wystawiająca bilety jest tylko i wyłącznie od tego, nie płacą jej za myślenie tylko za księgowanie wpłat i wysyłanie ticketów. To jest Norwegia, tam w weekend pracują tylko ci którzy muszą. Jutro może być cyrk jak jakiś kierownik stawi się w pracy. Oczywiście trzymam kciuki żeby się udało.

P.S Płatność pustą kartą nie przeszła, to tak dla potomnych gdyby ktoś sądził, że się uda

#207 PostWysłany: 24 Lis 2013 11:55 

Jeeeeeest! WAW-EWR 2x na maj
rezerwacja 22:00 e-ticket 10:17

dzięki f4f!
 Profil Relacje PM off  

#208 PostWysłany: 24 Lis 2013 11:57 

niebieski
zales napisał(a):
P.S Płatność pustą kartą nie przeszła, to tak dla potomnych gdyby ktoś sądził, że się uda

Trochę za wcześnie na wyciąganie takich wniosków - ja kupowałem 2x niepustymi;) kartami mbanku (raz kredytową visa i raz debetową), pierwsza transakcja o 21:19 i też nie dostałem etixa. Powodzenie nie zależy od karty tylko od szczęścia ;)
 Profil Relacje PM off  

#209 PostWysłany: 24 Lis 2013 12:03 

Zbanowany
mikerus napisał(a):
zales napisał(a):

Trochę za wcześnie na wyciąganie takich wniosków - ja kupowałem 2x niepustymi;) kartami mbanku (raz kredytową visa i raz debetową), pierwsza transakcja o 21:19 i też nie dostałem etixa. Powodzenie nie zależy od karty tylko od szczęścia ;)

Pusta w sensie, że nie mam odpowiednich środków do kupna. Jedną transakcje odrzucili i po 2h anulowali (monit by mail i sms), czekam na reakcje przy drugim zakupie. Liczę na mega fart, może dla Pani Krystyny coś się pochrzani i przepuści mój "zakup" ;)

#210 PostWysłany: 24 Lis 2013 12:07 

Przed chwila zmienili nº rezerwacji na UNITED.
 Profil Relacje PM off  

#211 PostWysłany: 24 Lis 2013 12:07 

ile czekaliscie na maila, ze wam karta nie działa. mysle ze ta ktora placilam moze nie przejsc, kupowalam wczoraj kolo 22, brak blokady i ticketow, chce zmienic na inna ale nie wiem jak.
 Profil Relacje PM off  

#212 PostWysłany: 24 Lis 2013 12:08 

piotrek_ napisał(a):
na ft, podali linka:

https://www.wideroe.no/cc/?pnr=XXXXXX

x-y - numer rezerwacji, można wpisać dane karty i bilety przychodzą szybciej, do 2h, wpisałem kilka minut temu, ale na razie dalej cisza; tam kilku osobom poprzychodziły, po tym manewrze, ale i przez całą noc im sporo zeszło;

ja tak zrobiłem o 8 i o 10:17 miałem ETX (rezerwacja 22:00)
piotrek_ dzięki za info
 Profil Relacje PM off  

#213 PostWysłany: 24 Lis 2013 12:11 

drpawell napisał(a):
piotrek_ napisał(a):
na ft, podali linka:

x-y - numer rezerwacji, można wpisać dane karty i bilety przychodzą szybciej, do 2h, wpisałem kilka minut temu, ale na razie dalej cisza; tam kilku osobom poprzychodziły, po tym manewrze, ale i przez całą noc im sporo zeszło;

piotrek_ dzięki za info

Na tej stronie mozna zminic karte? Czy lepiej nie?
 Profil Relacje PM off  

#214 PostWysłany: 24 Lis 2013 12:12 

drpawell napisał(a):
piotrek_ napisał(a):
na ft, podali linka:

piotrek_ dzięki za info

Kurcze, chyba muszę tak spróbować, bo kupiłem o 21:15 bilety dla ojca EWR-WAW-EWR, rezerwacja cały czas jest trzymana, ale e-ticketu brak.

drpawell a wpisywałeś tą samą kartę co przy składania rezerwacji czy nową?
 Profil Relacje PM off  

#215 PostWysłany: 24 Lis 2013 12:13 

bolek napisał(a):
drpawell napisał(a):
piotrek_ napisał(a):
na ft, podali linka:

piotrek_ dzięki za info

Na tej stronie mozna zminic karte? Czy lepiej nie?

ja jeszcze raz wpisałem tą samą, którą podawałem wcześniej, ale generalnie strona służy do korekty, czyli zmiany danych karty, którą się płaci
 Profil Relacje PM off  

#216 PostWysłany: 24 Lis 2013 12:18 

Zbanowany
Cytuj:
ja jeszcze raz wpisałem tą samą, którą podawałem wcześniej, ale generalnie strona służy do korekty, czyli zmiany danych karty, którą się płaci

W mailu który od nich otrzymałem jest informacja, że ta platforma służy do ponownego wprowadzenia danych tej samej karty lub wprowadzenia danych nowej karty.

edit: właśnie otrzymałem informację dot. drugiej rezerwacji i problemu z kartą (nie dziwota, 5 dolców na niej mam :D). Także definitywnie można powiedzieć, że za darmo się nie poleci do Hamburgelandii.

Ostatnio edytowany przez zales 24 Lis 2013 12:22, edytowano w sumie 2 razy
 Profil Relacje PM off  

#217 PostWysłany: 24 Lis 2013 12:19 

drpawell napisał(a):

Wielkie dzieki, o 10 wpisalem ta sama jeszcze raz, jesli do 13-14 nic ni bedzie to wpisze inna.
 Profil Relacje PM off  

#218 PostWysłany: 24 Lis 2013 12:20 

zales napisał(a):
Cytuj:

Nie masz racji. W mailu który od nich otrzymałem jest informacja, że ta platforma służy do ponownego wprowadzenia danych tej samej karty lub wprowadzenia danych nowej karty.

???pod jakim względem nie mam racji??? przeczytałeś co napisałem??
 Profil Relacje PM off  

#219 PostWysłany: 24 Lis 2013 12:23 

Zbanowany
drpawell napisał(a):
zales napisał(a):
Cytuj:

Nie masz racji. W mailu który od nich otrzymałem jest informacja, że ta platforma służy do ponownego wprowadzenia danych tej samej karty lub wprowadzenia danych nowej karty.

Już poprawiłem, zwracam honor.

#220 PostWysłany: 24 Lis 2013 12:23 

drpawell napisał(a):
zales napisał(a):
Cytuj:

a to informacja właśnie z tej strony (i jedyna na tej stronie):

Update my Credit Card Info
Please correct your invalid Credit Card information in your booking ref: XXXXXX
The transmission to Wideroe Internet AS is Secured (encrypted)

czyli strona służy generalnie do zmiany danych karty:))
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 967 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 49  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Aron, Facebook [Bot], ncn oraz 12 gości