Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 149 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Wrocław
#21 PostWysłany: 29 Lis 2012 17:19 

witam,

mam do odstąpienia pokój dla 2 osób na 2 noce - z piątku na sobotę i z soboty na niedzielę (30.11.2012-02.12.2012) w hotelu Campanile Wroclaw Centrum:

http://www.booking.com/hotel/pl/campani ... id=33253...

Cena noclegu 80zł - zamiast 160zł (2 osoby na 2 noce).

Miałem w planach wybrać się do Wrocławia na IV Spotkanie Podróżników Rowerowych jednak z przyczyn niezależnych ode mnie wyjazd musiałem odwołać...
Problem jest taki, że była to oferta promocyjna i nie można jej anulować...
Jak się nie pojawię w hotelu to i tak ściągną mi pieniądze z konta, bo przy rezerwowaniu podawało się numery karty kredytowej...

Jeśli znajdzie się chętny to zmienię nazwisko w rezerwacji, a także podam numer rezerwacji :) Płatność jest na miejscu gotówką, więc nie ma stresu:)

zainteresowanych proszę o kontakt:
jaczewskipiotr@gmail.com
lub tel. 507-733-100
 Profil Relacje PM off  

Od Gaudiego po Wieżę Eiffla 🌆 ✨ Loty do kilku europejskich miast w terminach z weekendem od 143 PLN 😎☕ Od Gaudiego po Wieżę Eiffla 🌆 ✨ Loty do kilku europejskich miast w terminach z weekendem od 143 PLN 😎☕
Egzotyka i tropiki w listopadzie 🌴✈️ Loty i 10 nocy w 3* hotelu za 3735 PLN 🌞🌿 Egzotyka i tropiki w listopadzie 🌴✈️ Loty i 10 nocy w 3* hotelu za 3735 PLN 🌞🌿
#22 PostWysłany: 21 Lut 2013 16:09 
Awatar użytkownika

Nocowałem ostatnio w hostelu Avantgarde przy Kościuszki skuszony fajnymi zdjęciami na stronie i niskimi cenami z zakupów grupowych. Niestety zdjęcia okazały sie podkolorowane i z dodatkowym wyposażeniem, którego w rzeczywistoci nie ma.

Odradzam nocleg na parterze - szklane drzwi, i trzaskające cała noc drzwi wejściowe = zero snu.

Ogólnodostępne kibelki i łazienki to zgroza, której nie widziałem chyba nawet w schroniskach młodzieżowych..

Nie polecam..

#23 PostWysłany: 26 Lut 2013 16:27 

Polecam Boogie Hostel Deluxe. Na booking.com rezerwacja jednej doby dla dwóch osób kosztowała 100 zł. Warunki bardzo dobre, kawa i herbata o każdej porze dnia i nocy bez limitu, a rano śniadanko. ;)
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 30 Mar 2013 23:40 

Witam, jeśli ktoś będzie miał namiar na jakiś fajny nocleg (2.05 - 5.05, trzy noclegi) w centrum Wrocławia dla dwóch osób, w granicach 250 zł za cały pobyt - niech da koniecznie znać. ;)

piotrgredowski@ gmail.com

Temat postu: Re: Odp: Wrocław
#25 PostWysłany: 30 Mar 2013 23:52 
Awatar użytkownika

Loty: 4
Kilometry: 4 702
Krajów: 3 / 1.5%
niebieski
Piotrze sprawdz Chopper hostel na ul. Kotlarskiej. Mega blisko rynku a na parterze moim zdaniem jeden z lepszych lokali w centrum.

Wysłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 22 Kwi 2013 20:43 

niebieski
Witam. Wybieramy się w dniu 27.04.2013 r. na koncert do Wrocławia. Mamy nocleg w hotelu 24W Eko Strachocin ul. Zagrodnicza 1. Proszę o podpowiedz gdzie można zaparkować w pobliżu trzy samochody. Jeżeli to nie ten dział przepraszam. Pozdrawiam

#27 PostWysłany: 22 Kwi 2013 21:11 
Awatar użytkownika

niebieski
orfik11 napisał(a):
Witam. Wybieramy się w dniu 27.04.2013 r. na koncert do Wrocławia. Mamy nocleg w hotelu 24W Eko Strachocin ul. Zagrodnicza 1. Proszę o podpowiedz gdzie można zaparkować w pobliżu trzy samochody. Jeżeli to nie ten dział przepraszam. Pozdrawiam

Jest pytanie to musi byc odpowiedz, chodz szczerze musze napisac, ze troche sie zdziwilem gdyz:
ta dzielnica to peryferie miasta pomiedzy Wojnowem a Swojczycami wiec nie ma zadnych problemow z parkowaniem, Dodatkowo na stronie hotelu podaja:
Przy pensjonacie znajduje się miejsce do grilla oraz parking: parking zamykany 10 PLN za dobę oraz parking miejski przy ulicy - darmowy, lecz niegwarantowany.

#28 PostWysłany: 21 Maj 2013 08:07 

Ja spałam w Delta House i myślę, że można polecić. Wylotówka na Warszawę ale dojazd do miasta dobry - czy autem czy komunikacją miejską no i pociąg też w miarę blisko staje. Nie ma śniadań ale bardzo czysto i niesamowicie miękkie ręczniki.
 Profil Relacje PM off  

#29 PostWysłany: 20 Sie 2013 14:16 

Ja mogę polecić Quality System http://www.quality-hotels.pl/wroclaw

Korzystając z jakiejś promocji nocleg w pokoju dwuosobowym z soboty na niedzielę kosztował 103 zł.

Komfortowe warunki, pokój z łazienką, telewizor, klimatyzacja. W hotelu był nawet basen ale nie korzystałam. Do centrum dostać się można bez problemu komunikacją miejską.
 Profil Relacje PM off  

#30 PostWysłany: 11 Paź 2013 10:26 
Awatar użytkownika

Loty: 13
Kilometry: 14 166
Krajów: 8 / 3.9%
Szukam noclegu w dniach 26-28.10, dla 3 osób (1 dorosła oraz 17 i 14 lat). Najlepiej blisko centrum.

Póki co zastanawiam się nad:

Friend Hostel

Ibis Budget

Jeśli macie coś lepszego z chęcią rzuce okiem/skorzystam :)

Dzięki

#31 PostWysłany: 11 Paź 2013 11:16 

Zbanowany
niebieski
DrastiC napisał(a):
Szukam noclegu w dniach 26-28.10, dla 3 osób (1 dorosła oraz 17 i 14 lat). Najlepiej blisko centrum.

Friend Hostel

Ibis Budget

Dzięki

Ibis kawalek od centrum, jakies 20-25 min tramwajem
 Profil Relacje PM off  

#32 PostWysłany: 11 Paź 2013 11:35 
Awatar użytkownika

Tak doczytałem że jakieś 7km, no ale cena 80zł nocleg za 3 osoby jest dość atrakcyjna :)

#33 PostWysłany: 11 Paź 2013 11:58 

DrastiC napisał(a):
Tak doczytałem że jakieś 7km, no ale cena 80zł nocleg za 3 osoby jest dość atrakcyjna :)

Tramwaj (a dokładnie conajmniej trzy, więc są co chwilę) do Rynku z tego Ibisa jedzie niespełna 25minut, a przystanek jest góra 100metrów od hotelu. Generalnie warto.

Przyjazna wyszukiwarka tanich lotów SamolotemTaniej.pl
Dyskusja na forum o wyszukiwarce tutaj
 Profil Relacje PM off  

#34 PostWysłany: 15 Paź 2013 20:35 
Awatar użytkownika

DrastiC napisał(a):

Friend Hostel

Ibis Budget

Dzięki

Ibis Budget jednak chcą dopłaty a ten wypatrzony hostel wykupili, ma ktoś jakiś dobry cynk? :)

#35 PostWysłany: 15 Paź 2013 21:18 
Awatar użytkownika

Loty: 16
Kilometry: 22 529
Krajów: 5 / 2.4%
Ja polecam chopper Hostel. 50zł od osoby ze śniadaniem w formie bufetu. Oczywiście nie jest to Marriott, ale można się najeść.

BLISKO CENTRUM

i Pani Menager bardzo wyrozumiała i sympatyczna.

#36 PostWysłany: 15 Paź 2013 22:02 
Awatar użytkownika

Loty: 53
Kilometry: 142 596
Krajów: 16 / 7.7%
niebieski
Jako rodowity wrocławianin polecam śniadania w Central Cafe http://www.tripadvisor.co.uk/Restaurant_Review-g274812-d3732456-Reviews-Cafe_Central-Wroclaw_Lower_Silesia_Province_Southern_Poland.html

Noclegów nie polecę żadnych, nigdy nie nocowałem tu w hotelu/hostelu :-)

#37 PostWysłany: 30 Paź 2013 12:17 

Ja polecam hotel Campanile w pobliżu ulicy Zyndarma z Maszkowic. Niedaleko od rynku i innych atrakcyjnych punktów. Dobry dojazd i darmowy parking.
 Profil Relacje PM off  

#38 PostWysłany: 18 Lis 2013 13:12 

Sporo hosteli powstało na Euro2012, ale szczerze powiedziawszy tylko garstka z nich przetrwała. Jestem z Wrocławia i nie nocowałem, ale znajomi często się lokują w Avantgarde Hostel - duży plus, że jest przy samym dworcu PKP, wiec nie trzeba się tarabanić na drugi koniec miasta z tobołkami.
 Profil Relacje PM off  

#39 PostWysłany: 19 Lis 2013 12:05 

Biwak wydaje się najlepszym rozwiązaniem :D
 Profil Relacje PM off  

#40 PostWysłany: 29 Sty 2014 22:01 
Awatar użytkownika

Loty: 225
Kilometry: 260 138
Krajów: 30 / 14.5%
niebieski
Ja polecam Radisson Blu - jeszcze nie widziałem tak niskich stawek (jak pierwszy raz sprawdzałem to myślałem że cenę ustawiłem w USD, a to PLN), jak na Radisson w Europie.

Przy statusie Gold całkiem ciekawy upgrade

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 149 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość