Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 44 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
#41 PostWysłany: 21 Paź 2013 09:33 

niebieski
A pomyślałeś, że w 738 Ryanaira może być więcej niż 189 pasażerów? I często jest? Do numeracji zaliczają się prawdopodobnie infanty, jednak nie świadczy to o overbookingu.

Ostatnio edytowany przez Roku, 18 Lut 2016 17:37, edytowano w sumie 1 raz
Cytowanie - nie cytuj całego postu poprzednika jeżeli zaraz pod nim odpowiadasz
 Profil Relacje PM off  

Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya
Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN
#42 PostWysłany: 21 Paź 2013 11:31 

Tak jak piszesz - prawdopodobnie się zaliczają, chociaż pewny nie jesteś. Ja też. Kartę pokładową mają osobną, zatem numer prawdopodobnie także. Nie zmienia to faktu, że jeśli ktoś jest zainteresowany to jest w stanie stwierdzić z dużą pewnością czy stosują overbooking czy nie. Być może biorąc pod uwagę ewentualne infanty.

Przyjazna wyszukiwarka tanich lotów SamolotemTaniej.pl
Dyskusja na forum o wyszukiwarce tutaj

Ostatnio edytowany przez Roku, 18 Lut 2016 17:37, edytowano w sumie 1 raz
Cytowanie - nie cytuj całego postu poprzednika jeżeli zaraz pod nim odpowiadasz
 Profil Relacje PM off  

#43 PostWysłany: 21 Paź 2013 11:34 

Loty: 35
Kilometry: 94 159
Krajów: 13 / 6.1%
niebieski
Infant ma ten sam nr co opiekun
 Profil Relacje PM off  

#44 PostWysłany: 18 Lut 2016 16:21 

Skibek napisał(a):
romuald napisał(a):
Sam juz nie wiem czy zjawisko to wystepuje w low costach, ale mnie w zeszlym roku zdziwil fakt kiedy to lecac z UK do Polski zostalem posadzony w kokpicie, obok pilotow..... niby tlumaczono mi, iz zostalem jakims tam okraglym stu piecdziesiecio osmio tysiecznym (158 000) pazsazerem na tej trasie i ze poprostu nagroda taka oraz atrakcja z urzedu mi sie nalezy... bylo nawet ok ;)

Jakby mi dali taką "nagrodę" to bym sie bardzo ucieszył ;)

No niby tak, bylo ok, nawet dostalem darmowa kawe, poczatkowo stewki chcialy mnie chargować za napoj, ale chyba glupio im bylo, gdyz piloci dostali absolutnie taka sama za free, wiec i mi ona przypadla.
Niestety od tego czasu wiecej mi sie taka atrakcja juz nie przydarzyla, mimo iz latam prawie co 2 tygodnie :(

Ostatnio edytowany przez Roku, 18 Lut 2016 17:38, edytowano w sumie 1 raz
Literówka
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 44 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość