Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 46 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: DROGIE WYCIECZKI
#41 PostWysłany: 15 Sie 2011 15:14 
Awatar użytkownika

niebieski
remax9p napisał(a):
A Ci na forum pozjadali wszystkie rozumy i wątpie że to są Polacy.

Tak, masz rację, jesteśmy ukrytą opcją niemiecko-holenderską. A część z nas to perfidne połączenie masonów, żydów i cyklistów. Jadamy w osikanych knajpach, którymi się brzydzisz. No i jeden z nas mieszka w Tunezji, wiesz, to ten nieciekawy kraj, o którym wspomniałeś.

Szkoda dyskusji, merytoryczne uwagi są przez przedmówcę ignorowane, a wycieczki osobiste zbyt chamskie.

Garry2012 - zobaczysz że ten człowiek nie wykupi tych propozycji, które mu wrzuciłeś. Coś będzie nie tak: może to, że HB a nie ALL, może cokolwiek innego. Taki typ forumowy 8-)
 Profil Relacje PM off  

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#42 PostWysłany: 15 Sie 2011 15:46 

Loty: 1
Kilometry: 3 789
Krajów: 2 / 0.9%
niebieski
Jeśli komus jest drogo teraz to może Wyspy Kanaryjskie w grudniu ... w itace znalazłem poczatek grudnia z np WRO Lanzarote HB już za niecałe 1600zł/os/ tydzień. Z KTW czy WAW lub POZ na inne wyspy jeszcze taniej.
 Profil Relacje PM off  

#43 PostWysłany: 15 Sie 2011 16:30 
Awatar użytkownika

Loty: 6
Kilometry: 7 594
Krajów: 3 / 1.4%
niebieski
A może lepiej Madera za 1750 na 8 dni, **** HB z Warszawy np 29.11.2011
http://www.itaka.pl/wczasy/madera/hotel ... ARCH_HOTEL[wyloty]=WAW&SEARCH_HOTEL[pokoje]=DBL&SEARCH_HOTEL[wyzywienie]=H&
 Profil Relacje PM off  

#44 PostWysłany: 15 Sie 2011 17:02 
Awatar użytkownika

Loty: 95
Kilometry: 156 953
Krajów: 31 / 14.5%
niebieski
Amcio napisał(a):
Jeśli komus jest drogo teraz to może Wyspy Kanaryjskie w grudniu ... w itace znalazłem poczatek grudnia z np WRO Lanzarote HB już za niecałe 1600zł/os/ tydzień. Z KTW czy WAW lub POZ na inne wyspy jeszcze taniej.

na własną rękę bez problemu można za to zapłacić o połowę mniej
 Profil Relacje PM off  

#45 PostWysłany: 15 Sie 2011 21:22 

OradeaOrbea napisał(a):
remax9p napisał(a):
A Ci na forum pozjadali wszystkie rozumy i wątpie że to są Polacy.

Tak, masz rację, jesteśmy ukrytą opcją niemiecko-holenderską. A część z nas to perfidne połączenie masonów, żydów i cyklistów. Jadamy w osikanych knajpach, którymi się brzydzisz. No i jeden z nas mieszka w Tunezji, wiesz, to ten nieciekawy kraj, o którym wspomniałeś.

Szkoda dyskusji, merytoryczne uwagi są przez przedmówcę ignorowane, a wycieczki osobiste zbyt chamskie.

Garry2012 - zobaczysz że ten człowiek nie wykupi tych propozycji, które mu wrzuciłeś. Coś będzie nie tak: może to, że HB a nie ALL, może cokolwiek innego. Taki typ forumowy 8-)

A czemu mam je kupić? To jakiś nakaz? Garry2012 dał propozycję którą dokładnie badam, sprawdzam, bardzo za te wypowiedzi dziękuję i szanuję że komuś chcę się odpisać i pomóc.

Twoje wypowiedzi w tym temacie są nie potrzebne i nic nie wnoszą, pewnie chcesz być królem postów... taaaaak ilość się liczy, ale nie w twoim przypadku i jakość też pozostawia wiele do życzenia.

Wypowiedź o Polakach to jest odpowiedź na post Garrego, jak by Ci to wytłumaczyć... to był żart!!!!!!!!! No ale jak widać to Ty masz problem z żydami murzynami indianami bo mi to nawet nie przyszło do głowy.

Żadnych wypowiedzi nie ignoruje, ale Ty wiesz lepiej.

PS.
Sprawdź pisownie, chyba wbiłem dwa razy spację.
 Profil Relacje PM off  

#46 PostWysłany: 15 Sie 2011 21:28 

Amcio napisał(a):

Kanary też biorę pod uwagę, ale wyjazd tylko we wrześniu druga połowa i wychodzi drogo.
Na własną rękę 63E z nocką w Madrycie.
Hotel znalzłem taki: http://www.booking.com/hotel/es/panoram ... bc0160aX58

Można taniej? Jak tak to poroszę:)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 46 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości