Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 20 Sie 2013 09:07 

Cześć,

zastanawiałem się czy ktoś z was kiedykolwiek trafił na jakiś lot w sensownej cenie na połączenie z Europy do Brazylii. Jednym z moich marzeń od zawsze było wybranie się na karnawał do Rio de Janeiro, który odbywa się pod koniec lutego. Oczywiście przy okazji chciałbym zwiedzić kawałek tego pięknego kraju więc lot port przylotu nie musi być taki sam jak port wylotu (a nawet byłoby to wskazane). Z tego co się orientowałem to czartery latają na północ kraju ale nie znalazłem nic na południu.
Nie oczekuję nawet gotowych rozwiązań tylko może wskazania czego powinienem szukać, bo często jestem pod wielkim wrażeniem tego jakie połączenia ludzie z forum są w stanie znaleźć :)

Pozdrawiam,
Michał
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 20 Sie 2013 10:11 
Awatar użytkownika

niebieski
Na karnawal 2013 trafily mi sie (dzieki f4f) bilety AirEuropy za 350e RTN, tak wiec mozna czasem super trafic. Nie wiem czy to byla promocja czy blad taryfowy, zwykle cena na trasie Europa- Brazylia to minimum 500e. Sprawdzaj przez Madryd, Paryz, Lizbone itp.

#3 PostWysłany: 20 Sie 2013 10:18 

Loty: 85
Kilometry: 236 428
Krajów: 21 / 9.8%
niebieski
Karnawał odbywa się wszędzie ten w Rio jest najbardziej znany, Na północy w Salvadorze tez jest ponoć mega impreza. Po Brazylii można również podróżować samolotami np GOL, ale w końcówce karnawału to wszystko robi się drogie. Można też przemieszczać się wypasionymi Autobusami. Jeżeli chodzi bilety to trzeba tu często zaglądać to może coś się trafi , ja na luty 2013 kupiłem bilety do Buenos Aires RT za 450 Euro
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 20 Sie 2013 14:54 
Awatar użytkownika

niebieski
noyle napisał(a):
Karnawał odbywa się wszędzie ten w Rio jest najbardziej znany, Na północy w Salvadorze tez jest ponoć mega impreza.

Potwierdzam, ja spedzilam pierwsze dni karnawalu wlasnie w Salvadorze, ciezko nawet opisywac jak to wyglada, powiem tylko ze warto to zobaczyc choc raz w zyciu 8-) Sami Brazylijczycy mowia ze karnawal w Rio jest dla turystow, a najlepszy typowo brzaylijski (na ktory sami Brazylijczycy zjezdzaja sie z roznych stron kraju) jest wlasnie w Salvadorze. Loty wewnetrzne odbywalam z Avianka.

#5 PostWysłany: 21 Sie 2013 11:12 

Dzięki za wszystkie informacje. Ja póki co jak patrzę na loty do Brazylii to są na poziomie 2700zł więc trochę powyżej 500euro. Taki za 450euro byłby do przeżycia. Dzięki również za info o karnawale w Salvadorze. Z tego co patrzyłem to nawet łatwiej tam dotrzeć niż do Rio i w takim razie można by pomyśleć o odwiedzeniu ich obu jak się już tam jest :) np. rozpoczęcie w Salvadorze a zakończenie w Rio. Jeszcze trochę czasu jest więc można pomyśleć i porobić plany :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości