Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 16 Sie 2013 13:56 
Awatar użytkownika

Loty: 67
Kilometry: 146 355
Krajów: 25 / 11.7%
srebrny
Ot, komuś się chyba paluszek omsknał, bo błąd tylko na elumbus-reisen.de. Chyba tylko ta jedna data.

Załączniki:
phl.jpg
phl.jpg [ 105.24 KiB | Obejrzany 1310 razy ]
 Profil Relacje PM off  

City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem
Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊 Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊
#2 PostWysłany: 16 Sie 2013 18:31 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Trochę terminów w październiku jest za 337,5 EUR
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 17 Sie 2013 02:27 

terminy sa i na 2014 rok ;) najlepiej szukac przez kayak.de, wowczas cena to € 312,-

dodatkowa informacja dla zbierajacych mile: w tej taryfie otrzymuje sie 100% wartosci, a wiec nie tak jak np. w najtanszych taryfach lotu czy lufthansy 50%. tym samym do uzyskania jest 7.240 mili (z bonusem 9.050).

#4 PostWysłany: 17 Sie 2013 12:10 
Awatar użytkownika

srebrny
Jak komuś nie pasuje Phillie, to da się jeszcze w ładnej cenie (349EUR) na LGA wylądować.

Załączniki:
lga.jpg
lga.jpg [ 61.13 KiB | Obejrzany 1012 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 19 Sie 2013 14:51 

Ktoś kupił i dostał etix? Mi odpisali że

(tłumaczenie z germanskiego)
unfortunately could not be confirmed booking your flight ........ the part of the airline. Sorry, you need to cancel the booking. This can happen if at the same time places are allocated, but then in the final booking completion of this course is no longer available. To the reservation system of the airline all travel agencies worldwide have access. We have since tried again to get the seats at the same price as booked, unfortunately without success.

We have therefore canceled your booking free of charge option in the reservation system.

Currently we can not offer this flight at a higher price, which remains within the framework. If we are looking for alternative flights for you, we like to do that for you and ask for short information.
____

rezerwuje po raz kolejny z różnicą 2 dni do przodu za tę samą cene

#6 PostWysłany: 23 Sie 2013 11:12 
Awatar użytkownika

srebrny
Znowu LGA w całkiem niezłej cenie, ciekawe czy też anulują.

Załączniki:
lga.jpg
lga.jpg [ 98.85 KiB | Obejrzany 759 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 23 Sie 2013 12:47 

Tak jak napisałem pierwszą rezerwacje ZRH-PHL RT zdjęli mi.
Zrobiłem drugą na dwa dni później i odpisali, po 2 dniach, że mam dopłacić 200EUR:

Cytuj:
bei Ihrer Buchung gab es leider Probleme hinsichtlich des Tarifes, da im Zuge einer Umstellung seitens US Airways die sogenannte Kerosinsteuer tagelang vergessen wurde mit zu berücksichtigen.

Der tatsächliche Preis für diese Flüge beträgt 514,67 EUR pro Person.

Herr Bartxxxx Sxxxxxxxx (geb. xx.xx.xxxx)

US Airways US 711 So,03.11 ZRH Zürich - PHL Philadelphia 10:15 So,03.11 13:45
US Airways US 710 Fr,06.12 PHL Philadelphia - ZRH Zürich 18:05 Sa,07.12 08:05

Bitte teilen Sie uns kurz mit, ob Sie die Flüge zu dem neuen Preis buchen oder lieber kostenfrei stornieren möchten. Da es sich hierbei um einen Fehler der Fluggesellschaft handelt und das entstandene Problem seitens US Airways nicht kulant gelöst werden kann, sind wir als Reisemittler nicht bereit den Aufpreis zu übernehmen.

Wir bitten hierfür um Verständnis.

Oczywiście Elumbus dobry, linie lotnicze złe. Ktoś wie jak z nimi gadać? :)

#8 PostWysłany: 26 Sie 2013 19:28 

To tylko się pochwalę, że po napisaniu do nich grzecznego emaila, że trochę są nie fair i potraktowałem ich cenę jako oficjalną ofertę przesłali mi przed chwilą etixa w oferowanej cenie. Czyli działa ale po przejściach:)

Pozdro

#9 PostWysłany: 26 Sie 2013 19:58 
Awatar użytkownika

srebrny
Gratuluję siły perswazji w takim razie i miłego lotu! :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości