Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Rezerwacja z Bravofly
#1 PostWysłany: 13 Sie 2013 01:33 

Witam, pierwszy raz rezerwowałam lot poprzez Bravofly, więc chciałabym zapytać o szczegóły. Lecę liniami Austrian (wcześniej latałam tylko wizzairem i ryanairem). Dokonałam już rezerwacji, otrzymałam maila o jej potwierdzeniu i chciałabym się dowiedzieć co teraz. Czy powinnam zrobic check-in online i wydrukować kartę pokładową tak jak w wizz- i ryanair? Czy też zgłosic się na lotnisko bez niczego? Czy mogę jakoś sprawdzic, czy Bravofly wystawiło bilet? Jestem zielona, więc będę wdzięczna za wszelkie informacje.
 Profil Relacje PM off  

Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya
Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN
#2 PostWysłany: 13 Sie 2013 07:54 
Awatar użytkownika

Wejdź na austrian.com lub np. na http://www.checkmytrip.com i tam możesz sprawdzić swoją rezerwację.
Możesz zrobić odprawę online jak również na lotnisku (bez dodatkowych kosztów).

Udanego lotu ;)
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 13 Sie 2013 11:22 

Dziękuję za odpowiedź.
Jeszcze chciałabym zapytać, ponieważ podróż powrotną mam z przesiadką Austrian - LOT, więc jak wtedy to wygląda? Bo w Locie widziałam, że nie można zrobic check-in online, czy wtedy wystarczą te dokumenty z Austriana?
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 13 Sie 2013 11:26 
Awatar użytkownika

Loty: 371
Kilometry: 601 471
Krajów: 40 / 18.7%
sosh napisał(a):
Dziękuję za odpowiedź.
Jeszcze chciałabym zapytać, ponieważ podróż powrotną mam z przesiadką Austrian - LOT, więc jak wtedy to wygląda? Bo w Locie widziałam, że nie można zrobic check-in online, czy wtedy wystarczą te dokumenty z Austriana?

Dostaniesz karty pokladowe na caly lot :)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 13 Sie 2013 12:40 

dzięki :D Po prostu wolę się upewnić ze wszystkim :)
Jeszcze ostatnia rzecz to bagaż - na stronie bravofly nic na ten temat nie było, jedynie aby sprawdzic na stronach przewoźników, no i o ile na stronie LOTu wszystko jest, to na tej Austriana nie mogę znaleźć żadnych wytycznych co do bagażu jedynie taką informację: "Informacje dot. bezpłatnego limitu bagażu są umieszczone w bilecie lub na potwierdzeniu rezerwacji". Gdzie więc znajdę taką informację? (biletu nie mam, a w potwierdzeniu rezerwacji też nic takiego nie ma).
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 13 Sie 2013 12:56 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Przysługuje Ci jedna sztuka bagażu rejestrowanego :roll:
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 13 Sie 2013 15:12 

no dobrze, ale ile kg? bez limitu?
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 13 Sie 2013 15:46 
Awatar użytkownika

niebieski
23kg.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość