Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 08 Sie 2013 07:57 
Awatar użytkownika

Loty: 232
Kilometry: 592 703
Krajów: 56 / 26.2%
Witam.

4 czerwca 2014 przed godzina 04:00 potrzebuję być w Kuala Lumpur, planowany powrót to 9 czerwca 2014 po godzinie 10:00.
Podróżować będę tylko z bagażem podręcznym, jeżeli byłaby taka możliwość, że powrót z innego państwa w Azji gdzie dostać się mogę za pomocą AirAsia to chętnie skorzystam. Co do przesiadek to nie stanowią one dla mnie najmniejszego problemu, byle by była możliwość zjedzenia czegoś. Na razie nie udało mi się wyszukać tańszej opcji niż + / - 3100 zł. Jeśli ktoś mógłby udzielić mi jakichś wskazówek na temat tego gdzie oprocz flippo/emirates/fly4free mógłbym obserwować takie loty byłbym bardzo wdzięczny!
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 08 Sie 2013 08:30 

Loty: 41
Kilometry: 119 639
Krajów: 20 / 9.4%
Termin bardzo odległy. Na promocje przyjdzie jeszcze czas. Spokojnie obserwuj f4f. :)
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 08 Sie 2013 08:42 
Awatar użytkownika

matterfixed napisał(a):
Termin bardzo odległy. Na promocje przyjdzie jeszcze czas. Spokojnie obserwuj f4f. :)

Tak też uważam, ale wolałem wcześniej napisać post.. a nóz ktoś coś wie :D
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 08 Sie 2013 10:44 

Zbanowany
Ale czesciej pojawiaja sie promocje na Bangkok niz Kuala Lumpur zwlaszcza ze w czerwcu w Tajlandii jest pora deszczowa i na 100% znajdzesz cene ponizej 2000 PLN.

Natomiast radze sledzic tez promocje Airasia i jesli cena z Bangkoku do Kuala Lumpur bedzie ponizej 130PLN w jedna strone to brac.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 08 Sie 2013 12:12 

Obstawiam, że gdzieś na początku roku będą promocje u przewoźników sieciowych na interesujący Cię okres.
Można też liczyć na pojawiajace się czasem błędy...dające super niskie ceny....(jeśli ktoś to uznaje za zachowanie moralnie ok;) ale np. w Emirates błędy są praktycznie nie spotykane.
(a w każdym razie ja nie widziałem i nie słyszałem poza (kiedyś) jakimś super tanim biznesem(first?) w jedną stronę gdzieś w Indiach gdzieś do Am. Pn.)

Jedyny plus zakupu już teraz to możliwość swobodniejszego wyboru miejsc w samolocie...(w EK i tak pierwsze rzędy będą niedostępne, to tylko na lotnisku)
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 09 Sie 2013 07:33 
Awatar użytkownika

Dzięki za pomysły!
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość