Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 08 Sie 2011 12:12 

W lipcu 2012 będę z całą rodziną w Hiszpanii. Przylatujemy do Madrytu, po kilku dniach chcielibyśmy znaleźć się w Barcelonie. I tutaj moje pytanie: czy ktoś wie, jak najtaniej się przemieścić? Do Polski wracamy z Madrytu, musimy więc wrócić z Barcelony do punktu wyjścia. Patrzyłam na ceny połączeń szybkimi pociągami, ale ceny kosmiczne... Czy oprócz samolotu moglibyście coś polecić?
 Profil Relacje PM off  

City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem
Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊 Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊
#2 PostWysłany: 08 Sie 2011 14:13 
Moderator forum

Najtaniej zapewne autokarem, choć dla rodziny wypożyczenie samochodu może być do rozważenia.
Bilety na pociągi AVE są tańsze w taryfie 'web' lub 'estrella' , do kupienia 62 dni przed podróżą, jest te nocny TrenHotel.

Nie wiadomo czy Ryanair rozpocznie wojnę cenową na tym połączeniu ?...

A.

Wybaczcie brak polskich znakow w niektórych postach.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 08 Sie 2011 14:16 
Awatar użytkownika

srebrny
sprawdz vueling, ktory lata na tej trasie
acz jak podal abcn - jednostkowo najtanszy bilet to na pewno autobusem, na kilka osob taniej moze wyjsc wypozyczenie samochodu
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 06 Lis 2011 12:13 

Jeszcze raz wracam do mojego pytania. Jestem zdecydowana (chyba) na samolot między Madrytem a Barceloną i Barceloną a Madrytem i tu pojawia się dla mnie problem: z jakiego lotniska mam lecieć i co za tym idzie jakie kupić bilety? Bardzo proszę o pomoc, to moja pierwsza wyprawa w te strony...
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 06 Lis 2011 12:42 
Moderator forum

z lotniska ... w Madrycie
i na lotnisko w Barcelonie
MAD Barajas i BCN El Prat :)
zobacz na str Vueling.com dokonując próbnej rezerwacji *(na inne daty)
zapisz się na ich listę mailową, może będą robić promocję akurat na 'wasze' daty , i będzie to mniej niż AVE ( do np 30 eu dojdzie , bez bagażu, opłata za płacenie kartą i koszty dojazdów do lotnisk)

Spanair chyba nie wchodzi w grę .

A.

Wybaczcie brak polskich znakow w niektórych postach.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 06 Lis 2011 18:00 

Loty: 142
Kilometry: 256 996
Krajów: 33 / 15.4%
Opcji na tej trasie jest sporo. Pomiędzy Madrytem a Barcelona operują linie:
Air Europa, Spannair, Iberia, Vueling oraz Iberworld. Po krótkiej analizie cen na lipiec 12` najtańsze obecnie bilety ma Spannair (znalazłem w jedna stronę dla 1 os. za 17€), Vueling ma od 30€, a Iberia od 47€).Zaznaczam, ze te ceny ulegają ciągłym zmianom, jak w każdej linii, raz jest drożej, raz taniej, trzeba wypatrywać promocji :) Pokażę poniżej przykładowe screeny okna rezerwacji na lipiec dla linii Iberia i Spanair. połączenia są kilka razy dziennie. Warto też porównać linie pod względem wagi dozwolonego bagażu, ulgi dla dzieci itp.

Załączniki:
spanair..jpg
spanair..jpg [ 79.77 KiB | Obejrzany 674 razy ]
iberia..jpg
iberia..jpg [ 106.41 KiB | Obejrzany 674 razy ]
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości