Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
[+] Kontakty do DYS
rodrigo(at)doyouspain.com
insurance(at)doyouspain.com
claire(at)doyouspain.net
jose(at)doyouspain.net

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1660 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 83  Następna
Autor Wiadomość
#301 PostWysłany: 29 Lip 2013 22:40 

Zbanowany
Władek napisał(a):
Polecam wypożyczalnie
Bordoy Vidal Rent A Car
Carretera Artà-Alcúdia, 47, 07458 Can Picafort, Illes Balears, Hiszpania ‎
+34 971 85 05 17,
korzystałem kilkukrotnie, rewelacyjne ceny, tydzień temu 70E trzy dni,po lekkich targach 60E, nie wymaga żadnych zastawów, płatne gotówką ,pełne ubezpieczenie , paliwo pełny/pełny, samochody Ok.

Pelne ubezpieczenie? Jakie sa niby jego warunki?
 Profil Relacje PM off  

Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚 Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚
Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️ Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️
#302 PostWysłany: 29 Lip 2013 22:44 

Najprostsza reguła na świecie , płacisz kasę dostajesz towar [samochód].
 Profil Relacje PM off  

#303 PostWysłany: 29 Lip 2013 22:47 

Zbanowany
Władek napisał(a):
Najprostsza reguła na świecie , płacisz kasę dostajesz towar [samochód].

To jest odpowiedz na pytanie o warunki ubezpieczenia?
 Profil Relacje PM off  

#304 PostWysłany: 29 Lip 2013 22:56 

klayton napisał(a):
Cytuj:
Na economy car rentals zawiera to wszystko

Aby na pewno?

z opisu na ich stronie wychodzi ze tak
chyba ze cos zle rozumiem
tu opis warunków
https://secure.economycarrentals.com/ta ... 1tknkey=87
 Profil Relacje PM off  

#305 PostWysłany: 29 Lip 2013 22:59 

greg1291 czyli co możesz polecić Jest jakieś tańsze rozwiązanie bez ukrytych kosztów?
 Profil Relacje PM off  

#306 PostWysłany: 29 Lip 2013 23:03 

Wypożyczenia,
Ubezpieczenie oferuje w cenie, nie wymaga dodatkowych warunków [kasy],
jeżeli będziesz chciał się ubezpieczyć od nadzwyczajnych okoliczności, o których ''straszą'' w renomowanych wypożyczalniach na pewno będzie to możliwe.
Polecam wypożyczalnie jako sprawdzoną ,korzystną cenowo i sprawne czyste samochody.
 Profil Relacje PM off  

#307 PostWysłany: 29 Lip 2013 23:04 

Zbanowany
M4lyyy napisał(a):
klayton napisał(a):
Cytuj:
Na economy car rentals zawiera to wszystko

Aby na pewno?

z opisu na ich stronie wychodzi ze tak
chyba ze cos zle rozumiem
tu opis warunków
https://secure.economycarrentals.com/ta ... 1tknkey=87

Link sie nie otwiera, wiec zapytam: szyby, opony, lusterka, kluczyki, podwozie tez?

Ostatnio edytowany przez klayton, 29 Lip 2013 23:07, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#308 PostWysłany: 29 Lip 2013 23:06 

Zbanowany
Władek napisał(a):
Wypożyczenia,
Ubezpieczenie oferuje w cenie, nie wymaga dodatkowych warunków [kasy],
jeżeli będziesz chciał się ubezpieczyć od nadzwyczajnych okoliczności, o których ''straszą'' w renomowanych wypożyczalniach na pewno będzie to możliwe.
Polecam wypożyczalnie jako sprawdzoną ,korzystną cenowo i sprawne czyste samochody.

Rozumiem zatem, ze Twoje twierdzenie o pelnym ubezpieczeniu nie bylo jednak prawda?
 Profil Relacje PM off  

#309 PostWysłany: 29 Lip 2013 23:11 

Kod:
Included package in this rental:
Full Insurance
ZERO Deductible

ZERO Deductible (protects you against damages to your rental car)
Third party liability protection (Liability Insurance for damages or injuries to any 3rd party outside the car)
Theft insurance (protects you against theft of the rental car)

With this package you are FULLY Covered and your liability in the event of damage or theft is ZERO!

Excess: 0 EUR for damages & theft

ale blokowac tez będą wynika to z tego

Kod:
Payment :
 The following credit cards are accepted: Master / Eurocard, VISA.
 A valid credit card in the name of the main driver must be presented as guarantee for the rental. Our local car rental partner may reserve an amount of up to 1400 Euro (depending on your selected car group) as guarantee, which will be released after the end of the rental period if no damage/theft has occurred.
 Please note that all local payments will be made in Euro.
 Profil Relacje PM off  

#310 PostWysłany: 29 Lip 2013 23:15 

Zbanowany
Obawiam sie, ze nie obejmuje tego, co napisalem.
 Profil Relacje PM off  

#311 PostWysłany: 29 Lip 2013 23:26 

Każda wypożyczalnia oferuje w cenie ubezpieczenie , pytanie tylko czy będzie ono wystarczające dla Ciebie, dla mnie jest.
Na forum zazwyczaj dzielimy się ofertami korzystnymi cenowo, uważam iż ta właśnie taka jest, nawet dokładając dodatkowe opcje ubezpieczenia.
 Profil Relacje PM off  

#312 PostWysłany: 29 Lip 2013 23:30 

Zbanowany
Jasne. Tylko po co pisać o pełnym ubezpieczeniu, skoro go nie ma? Mozesz wprowadzić w ten sposób kogoś mało dociekliwego w błąd.
 Profil Relacje PM off  

#313 PostWysłany: 29 Lip 2013 23:31 

niebieski
kilka tygodni temu na tym forum pytałem o wypożyczalnie na Majorce , konkretnie chodziło mi o firmę Vanrell . Wtedy nikt nie był mi w stanie pomóc niewiele opinii na ich tema znalazłem też w internecie , mimo to postanowiłem zaryzykować i zarezerwowałem u nich samochód na 8 dni , nie ukrywam że najważniejszy wpływ na wybór miała konkurencyjna cena 220 euro a rezerwowałem tydzien przed wyjazdem . Dzisiaj z czystym sumieniem mogę polecić tę firmę . Kilka razy wypożyczałem już samochód ale nigdzie nigdy nie poszło tak sprawnie . Samochód brałem na lotnisku ( stoisko mają na dużym parkingu na przeciwko lotniska na 4 piętrze ) facet poprosił prawo jazdy , zapytał czy chcę dodatkowe ubezpieczenie 4 euro za dzień , oczywiście chciałem po czym dostałem kluczyki i po 8 dniach zostawiłem samochód w tym samym miejscu o 4 rano bez dodatkowych opłat .Dużym plusem jest to że dostaje się samochód z pustym bakiem i taki się też oddaje. Aha dostaje się jeszcze bilet parkingowy który w automacie trzeba uregulować , ale to są groszowe sprawy , mnie wyszło chyba 1,70 , co ciekawe jak brałem samochód za mną stali Polacy którzy też brali z tej firmy , jasny czytelny deal polecam
 Profil Relacje PM off  

#314 PostWysłany: 29 Lip 2013 23:36 

Zbanowany
Cytuj:
Dużym plusem jest to że dostaje się samochód z pustym bakiem i taki się też oddaje.

Moim zdaniem to minus.
 Profil Relacje PM off  

#315 PostWysłany: 29 Lip 2013 23:46 

Loty: 2
Kilometry: 3 964
Krajów: 2 / 0.9%
klayton napisał(a):
Cytuj:
Dużym plusem jest to że dostaje się samochód z pustym bakiem i taki się też oddaje.

Moim zdaniem to minus.

A to już dziwne z Twojej strony. Opcja full/empty to klasyczny sposób na wyciągnięcie kasy od klienta przez wypożyczalnię. Inna sprawa, że 8 dni z opcją full/empty i pełnym ubezpieczeniem to wyjdzie normalnie na lotnisku w Palmie max. 120 euro +80 euro za benzynę, więc w porównaniu do oferty wallyego i tak taniej, a benzyna już jest :)

Ja korzystałem z europcar przez doyouspain. I potwierdzam, że ubezpieczenie full się przydaje. Gdzieś w trakcie wyjazdu ktoś mi porządnie obtarł zderzak, jak samochód sobie stał - dzięki ubezpieczeniu nie miałem żadnego kłopotu i zero dopłat.
 Profil Relacje PM off  

#316 PostWysłany: 29 Lip 2013 23:50 

Zbanowany
Optymalne jest full - full.
 Profil Relacje PM off  

#317 PostWysłany: 29 Lip 2013 23:56 

niebieski
ale w większości sieciowych wypożyczalni full-full masz przy wypożyczaniu samochodu do 3 dni a dłużej masz już full-empty
 Profil Relacje PM off  

#318 PostWysłany: 30 Lip 2013 06:23 

Loty: 2
Kilometry: 3 964
Krajów: 2 / 0.9%
klayton napisał(a):
Optymalne jest full - full.

Najtańsza full/full na Majorce, dla porównywalnego okresu (8dni) będzie coś ok 300 euro. Więc 100 euro drożej + benzyna, którą musisz dotankować...
 Profil Relacje PM off  

#319 PostWysłany: 31 Lip 2013 06:47 

Loty: 154
Kilometry: 151 837
Krajów: 25 / 11.7%
srebrny
Weźcie pod uwagę Hertz4Ryanair. Maja konkurencyjne ceny i politykę full-full.
 Profil Relacje PM off  

#320 PostWysłany: 31 Lip 2013 10:05 

wally napisał(a):
kilka tygodni temu na tym forum pytałem o wypożyczalnie na Majorce , konkretnie chodziło mi o firmę Vanrell . Wtedy nikt nie był mi w stanie pomóc niewiele opinii na ich tema znalazłem też w internecie , mimo to postanowiłem zaryzykować i zarezerwowałem u nich samochód na 8 dni , nie ukrywam że najważniejszy wpływ na wybór miała konkurencyjna cena 220 euro a rezerwowałem tydzien przed wyjazdem . Dzisiaj z czystym sumieniem mogę polecić tę firmę . Kilka razy wypożyczałem już samochód ale nigdzie nigdy nie poszło tak sprawnie . Samochód brałem na lotnisku ( stoisko mają na dużym parkingu na przeciwko lotniska na 4 piętrze ) facet poprosił prawo jazdy , zapytał czy chcę dodatkowe ubezpieczenie 4 euro za dzień , oczywiście chciałem po czym dostałem kluczyki i po 8 dniach zostawiłem samochód w tym samym miejscu o 4 rano bez dodatkowych opłat .Dużym plusem jest to że dostaje się samochód z pustym bakiem i taki się też oddaje. Aha dostaje się jeszcze bilet parkingowy który w automacie trzeba uregulować , ale to są groszowe sprawy , mnie wyszło chyba 1,70 , co ciekawe jak brałem samochód za mną stali Polacy którzy też brali z tej firmy , jasny czytelny deal polecam

wally - płaciłeś kredetówką czy debetówką ?
Mają trochę ubogi regulamin na stronie, np nie wiem czy jest dopłata za zwrot w godzinach nocnych.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1660 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 83  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości