Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 20 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 03 Sie 2011 21:05 
Awatar użytkownika

Loty: 32
Kilometry: 46 097
Krajów: 10 / 4.7%
niebieski
Mam wykupione członkostwo w klubie Exclusive do 6 kwietnia. Załóżmy, że będę chciała lecieć gdzieś w maju, ale bilety kupię w marcu, to czy będę mogła skorzystać ze zniżki? Czy 6 kwietnia to data do której musi odbyć się podróż, czy do której mogę rezerwować bilety, a podróż może sie odbyć się później?

Moje podróże: https://podroze-podroze-podroze.blogspot.com
 Profil Relacje PM off  

Egipt (długi weekend w listopadzie) ☀️ All inclusive w hotelu Lemon & Soul Makadi za 2857 PLN Egipt (długi weekend w listopadzie) ☀️ All inclusive w hotelu Lemon & Soul Makadi za 2857 PLN
Okołoweekendowy wypad na Cypr ☀️ Loty do Pafos i 4* hotel z wyżywieniem za 819 PLN 🇨🇾🩵 Okołoweekendowy wypad na Cypr ☀️ Loty do Pafos i 4* hotel z wyżywieniem za 819 PLN 🇨🇾🩵
#2 PostWysłany: 03 Sie 2011 21:19 

niebieski
Xclusive Club to zniżka na kupno biletów nie na podróż, więc jeśli kupisz w trakcie ważności członkostwa to lecieć możesz choćby za rok :)
 Profil Relacje PM off
boryzo lubi ten post.
boryzo uważa post za pomocny.

#3 PostWysłany: 03 Sie 2011 21:22 
Awatar użytkownika

srebrny
Po zalogowaniu sprawdz jakie ceny widzisz po 6 kwietnia,a jakie po wylogowaniu.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 04 Sie 2011 15:54 
Awatar użytkownika

Loty: 32
Kilometry: 46 097
Krajów: 10 / 4.7%
niebieski
Dzięki. W takim razie zostawiam podróż do Paryża na przyszły rok ;)

Moje podróże: https://podroze-podroze-podroze.blogspot.com
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 16 Mar 2012 11:12 
Awatar użytkownika

Loty: 371
Kilometry: 601 471
Krajów: 40 / 18.7%
Wczoraj kupilem komus wizz xclusive club, dokonalem rezerwacji i dzis dostaje od niego info, ze klubu nie ma. Wizz twierdzi, ze czlonkostwo zostalo anulowane zaraz po dokonaniu rezerwacji. Mial ktos podobny przypadek ?
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 16 Mar 2012 11:22 
Awatar użytkownika

Loty: 172
Kilometry: 409 342
Krajów: 36 / 16.8%
swoją drogą ... jak myślicie, będzie jakieś promo na przedłużenie Xclusive Club ? :)

#7 PostWysłany: 16 Mar 2012 16:19 

Witam,
chciałem zakupić bilety dla 2 osób (bez WXC - 179zł każdy, z WXC - 129zł) w 2 strony.
Teoretycznie: jeśli wykupię WXC zapłacę 200zł taniej za bilety, ale zapłacę też 135zł za WXC. Mimo wszystko jednak, jestem 65zł na plus.

Tylko teraz pytanie: jak zamawianie WXC wygląda w praktyce? Pytam, bo w regulaminie pisze, że nie można płacić przelewem - więc jak?
Boje sie kliknąć magiczny przycisk "Subskrypcja" przy zamawianiu WXC, bo nie wiem w jaki sposób za to zapłacę - czy zostanę przeniesiony na strone płatności za pomocą karty? Czy może opłata członkowska zostanie DOLICZONA do ceny następnej rezerwacji?
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 16 Mar 2012 16:26 

Michasko napisał(a):
nie wiem w jaki sposób za to zapłacę

Kartą.
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 16 Mar 2012 16:27 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 70
Kilometry: 83 301
Krajów: 17 / 7.9%
Zawsze możesz porosić kogos o wykupienie dla Ciebie członkostwa. Nie musisz mieć więc karty, pieniądze zwrócisz przelewem :)
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 16 Mar 2012 16:37 
Awatar użytkownika

vtec napisał(a):
Michasko napisał(a):
nie wiem w jaki sposób za to zapłacę

Kartą.

dodam ze jakąkolwiek kartą, ale kartą kredytową
jak klikniesz ten przycisk zostaniesz poproszony o dane karty w celu płatności
możesz zrobić też jak Konrad pisze
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 16 Mar 2012 16:49 
Awatar użytkownika

Tez mam wykupioen do 15 kwietnia;// no mogliby zrobić promocje dla przedłużających, bo jak teraz kosztuje 135 to chyba sobie odpuszcze;///

#12 PostWysłany: 16 Mar 2012 17:12 
Awatar użytkownika

Loty: 172
Kilometry: 409 342
Krajów: 36 / 16.8%
dokładnie tak jak mówisz ;-) kupowałem za ok. 45 zł, ale 135 to już nie mało kilka kursów trzeba zrobić żeby się opłacało ... jakby zrobili 50% dla przedłużających to chyba bym się skusił

#13 PostWysłany: 16 Mar 2012 17:16 
Awatar użytkownika

Loty: 109
Kilometry: 141 606
Krajów: 13 / 6.1%
niebieski
forfiter napisał(a):
dokładnie tak jak mówisz ;-) kupowałem za ok. 45 zł, ale 135 to już nie mało kilka kursów trzeba zrobić żeby się opłacało ... jakby zrobili 50% dla przedłużających to chyba bym się skusił

nie liczyłabym na to na taką promocję
właśnie dlatego, że teraz całej rzeszy ludzi się kończy... i przyzwyczajeni do zniżek będą wykupować dalej
dla mnie nawet 135zł to cena ok... bo zwraca mi się bardzo szybko, chociaż muszę przyznać, że karta Citi Wizz to jeszcze lepszy wynalazek ;)
 Profil Relacje PM off  

#14 PostWysłany: 16 Mar 2012 18:03 
Awatar użytkownika

żaden to fajny wynalazek - kiedyś nie musiałaś mieć ani żadnego XClubu ani Karty Citi żeby mieć te ceny co teraz z tymi wynalazkami (kto jest teraz do przodu? My czy wizz?)
 Profil Relacje PM off  

#15 PostWysłany: 16 Mar 2012 18:06 
Awatar użytkownika

Loty: 109
Kilometry: 141 606
Krajów: 13 / 6.1%
niebieski
retoryczne pytanie ;)
 Profil Relacje PM off  

#16 PostWysłany: 17 Mar 2012 15:12 

Już przy pojedynczym locie dla dwóch osób w dwie strony te 135 zł się zwraca!! Jak dla mnie śmieszna cena jak na zniżki pokroju 8 zł RT.
Te 35 zł to była reklama na zachętę.
Może jeszcze mają dopłacać żeby ktoś kupił członkostwo?

Wysłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk
 Profil Relacje PM off  

#17 PostWysłany: 17 Mar 2012 15:18 

Czyli potrzebne sa 4 pasażeroloty. Owszem, szybko to sie zwróci jesli ktos jedzie w 2 lub wiecej osób ale dla jednej osoby aby cos zyskac potrzebne są 3 loty w obie strony w ciągu roku (przy 2 lotach wyjdziemy mniej wiecej na zero wiec po co sie bawic w kartę) 3 loty OKRESLONA linią w ciągu roku to już jednak bywa sporo szczegolnie przy obecnej konkurencji wpostaci Ryana, EasyJet a moze tez w przyszlości OLT.
 Profil Relacje PM off  

#18 PostWysłany: 17 Mar 2012 16:34 

Maciek25 napisał(a):
Czyli potrzebne sa 4 pasażeroloty. Owszem, szybko to sie zwróci jesli ktos jedzie w 2 lub wiecej osób ale dla jednej osoby aby cos zyskac potrzebne są 3 loty w obie strony w ciągu roku (przy 2 lotach wyjdziemy mniej wiecej na zero wiec po co sie bawic w kartę)

W ciągu roku możesz zechcieć polecieć gdzieś jeszcze w końcu 3 loty to nie jest dużo, możesz pomagać forumowiczom udostępniając swoje członkostwo (często wychodzi taniej) i już jesteś na plusie ;)
Chociaż jeżeli ktoś lata od święta w jedną osobę, faktycznie zakup członkostwa jest mało opłacalny.
 Profil Relacje PM off  

#19 PostWysłany: 12 Maj 2012 13:13 

Pawel_T napisał(a):
Wczoraj kupilem komus wizz xclusive club, dokonalem rezerwacji i dzis dostaje od niego info, ze klubu nie ma. Wizz twierdzi, ze czlonkostwo zostalo anulowane zaraz po dokonaniu rezerwacji. Mial ktos podobny przypadek ?

Ja również opłaciłam wczoraj członkowstwo, dostałam maila z potwierdzeniem, ale do tej pory nie zostało ono zaktywowane na koncie WIZZ. Sprawdziłam konto bankowe, a tam ani śladu po transakcji... I co z tym fantem zrobić? Wydzwaniać na call centre?

#20 PostWysłany: 12 Maj 2012 14:14 

sylwia_pl napisał(a):
forfiter napisał(a):

nie liczyłabym na to na taką promocję
właśnie dlatego, że teraz całej rzeszy ludzi się kończy... i przyzwyczajeni do zniżek będą wykupować dalej
dla mnie nawet 135zł to cena ok... bo zwraca mi się bardzo szybko, chociaż muszę przyznać, że karta Citi Wizz to jeszcze lepszy wynalazek ;)

Ja dostałem wczoraj maila od Wizza, że w podziękowaniu za roczną współpracę <bla bla bla> kolejny rok mogę mieć za 85 zł, jesli wykupię do 25 maja, czyli przed upływem terminu ważności poprzedniego członkostwa.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 20 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości