Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 13 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 24 Lip 2013 22:01 

Londyn we wrześniu na 4-7 dni, tylko podręczny. Najlepiej z Wawy, ale jakby trafiło się coś taniego z innej miejscowości to też może być. Byłabym wdzięczna za pomoc :).
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 24 Lip 2013 22:06 
Awatar użytkownika

Loty: 249
Kilometry: 415 497
Krajów: 38 / 17.8%
srebrny
Podam Ci linki gdzie szukać:

www.wizzair.com www.ryanair.com

Nikt tego nie zrobi za Ciebie.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 24 Lip 2013 22:10 

Tyle to i ja wiem.
Biorąc pod uwagę Twoja odpowiedź, to po co w ogóle jest taki temat założony??? Jeżeli nie chcesz pomagać, to nie pomagaj, ale swoje mądrości proszę zachowaj dla siebie.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 24 Lip 2013 22:17 
Awatar użytkownika

srebrny
Wchodzisz jak do biura podrozy...

Zgodnie z punktem czwartym regulaminu dzialu - "Podziel się co Tobie do tej pory udało się znaleźć" - albo ogloszenie zakonczy zywot w koszu.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 24 Lip 2013 22:19 
Awatar użytkownika

srebrny
Przy takich bezpośrednich połączeniach nikt nie znajdzie czegoś ciekawszego i tańszego niż Tobie się uda wyszukać.

Dla mnie wygląda to tak że jesteś zbyt leniwy żeby przejrzeć te kilka możliwości na każdej stronie i wybrać sobie najtańszą i chcesz żeby zrobił to ktoś za Ciebie.

Za to jakbyś napisał że znalazłeś za np. 180 zł i czy to najtaniej jak się da to bym się ruszył i przejrzał czy rzeczywiście nie da się taniej.

Pozdrawiam.

Ostatnio edytowany przez zbyhu, 24 Lip 2013 22:20, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 24 Lip 2013 22:20 

Koniec września np. 24-29 za 178zł Katowice albo Gdańsk, ryanair.
Warszawy póki co nie ma w systemie jeszcze.

Zbyhu nie uogólniaj, zanim napisałam post przejrzałam stronę ryanair i wizz, więc nie pisz mi, że to lenistwo. Po coś został założony ten dział, aby można było zadać takie pytanie.
Promocje mogą wskoczyć nagle jak i tak samo szybko zniknąć, mogę też nie zauważyć jakieś ciekawej opcji, dlatego zakładam temat.
Pomoc ma chyba wynikać z życzliwości, a nie z obowiązku, dlatego nie żądam podania mi konkretnych lotów, tylko pytam się czy ktoś znalazł coś ciekawego czym może się podzielić.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 24 Lip 2013 22:28 
Awatar użytkownika

srebrny
I od razu lepiej.

Rzeczywiście na Ryanairze nie ma połączeń z Warszawy na wrzesień, ja bym poczekał aż się pojawią i takie kupił, powinny być w podobnych cenach.

Ewentualnie masz wizzair za 148 z mniejszym podręcznym (pod warunkiem że masz Wizzair Discount Club) np 21-25 września, inne kombinacje też znajdziesz.

edit: Ok, przejrzałaś (sorry że płeć pomyliłem w poprzednich postach ;)), ale zobacz jak to wygląda z naszej strony. I takich podobnych tematów dziennie pojawia się dosyć sporo...
Za 150-180 bym brał bilety chyba. Cena może spaść o 20-40 zł ale równie dobrze może wzrosnąć (obstawiam to drugie raczej) więc jak Ci zależy na konkretnym terminie to kupuj.

Ostatnio edytowany przez zbyhu, 24 Lip 2013 22:32, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 24 Lip 2013 22:28 

esseltee napisał(a):
Londyn we wrześniu na 4-7 dni, tylko podręczny. Najlepiej z Wawy, ale jakby trafiło się coś taniego z innej miejscowości to też może być. Byłabym wdzięczna za pomoc :).

masz np. 24-29.09 Katowice Pyrzowice - Londyn Stansted - Katowice Pyrzowice za łącznie 178 zł/osoba z dużym bagażem podręcznym płacąc kartą debetową
koniecznie śledź ceny ryana z Warszawy Chopina, bo obecnie nie ma w ogóle po 3.09 z powodu rezygnacji z lotów z Modlina, powinni dać dobre ceny

ps. moderator ma rację, powinno podawać się cenowo co samemu się znalazło oraz zakres cen biletów które cię interesują
 PM off  

#9 PostWysłany: 24 Lip 2013 22:32 

Loty: 55
Kilometry: 83 807
Krajów: 19 / 8.9%
wie ktoś dlaczego połączenia warszawa - londyn nie ma w systemie? może jakieś nowe ceny :P mam nadzieję :)
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 24 Lip 2013 22:33 
Awatar użytkownika

srebrny
Przenoszą się na Okęcie do któregośtam października i stąd te zmiany w systemie.
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 24 Lip 2013 22:35 

Pozostaje chyba tylko czekać aż wrzucą połączenia z Wawy i na bieżąco śledzić strony przewoźników.
W każdym razie dzięki, co raz wejdę w temat czy ktoś nie wrzucił jakieś taniej opcji, a nóż coś się trafi :)

Info o tym że póki co ryanair zostaje na Okęciu jest już oficjalna, więc może niedługo coś się pojawi.
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 24 Lip 2013 22:37 

Zbyhu, za pomylenie płci się nie gniewam :)

Rozumiem, że macie mnóstwo takich zapytań, co może być irytujące, ale dla mnie jest naturalne, że wpierw sama szukam, a jak nic nie widzę ciekawego, to dopiero wtedy wrzucam post.
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 24 Lip 2013 22:51 

Dla posiadaczy WIZZ Discount Club

Warszawa Chopin ➜ Londyn Luton
sobota
21 wrz
06:00 → 07:30
74,00 zł

Londyn Luton ➜ Warszawa Chopin
wtorek
24 wrz14:20 → 17:40
74,00 zł

środa
25 wrz08:15 → 11:35
74,00 zł

cena regularna to 119 zł
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 13 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość