Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 09 Lip 2013 01:30 

Witam

Czy widzicie aktualnie jakieś ciekawe oferty na Tajlandię, Indonezję, Wietnam, wyloty najlepiej z Warszawy. Termin to koniec września, początek października. Pobyt 2-3tygodnie.

W zeszłym roku o tej porze była już promocja Lufthansy. Teraz od pewnego czasu nic nie widać. Czy jest szansa aby pojawiło się coś jeszcze?

Nie oczekuje, że kupię coś za 1200zł ale może coś się znajdzie poniżej 2tyś.

Jak myślicie ?

Pozdrawiam
MB
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 09 Lip 2013 05:03 

Zbanowany
promocja zawsze bedzie i zawsze jest tylko ze z Warszawie jest troche rzadko :p w kwitniu lecialem do tajlandia za 1400 zł qatar airways teraz cena jest około 2000-2300zł , ale im bliszej nowe rok ceny juz bedzie wzrosło , mysle ze tym roku trudno bedzie znalesz dobrego cena do tajlandia

#3 PostWysłany: 09 Lip 2013 08:55 

Ja za to szukam połączenia do Singapuru, potem chcemy lecieć do Indonezji (Jawa, Bali, Lombok). Nie mam dużego doświadczenia w łowieniu takich okazji, na razie szukałam lotów w Lufthansie i Emirates. Chciałabym wyjechać we wrześniu.
Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 09 Lip 2013 09:08 

Hej,
ja szukam czegos na Grudzien 2013.
Znalazlem w terminie 11 grudnia - 29 grudnia lot za 2500zl.
Czy myslicie ze to dobra cena?
CZekac ze moze do 2000 zejdzie czy kupowac?
Jak radzicie?
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 09 Lip 2013 09:49 

Podłączam się do tematu. Planuję zakup biletów z Gdańska lub Warszawy - w drugiej połowie października na 2-3tygodnie do Tajlandii lub Singapuru. Nie wiem czy kupować teraz za średnio 2500zł/os czy jeszcze się chwilę wstrzymać ??
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 09 Lip 2013 09:52 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Loty: 690
Kilometry: 902 191
Krajów: 85 / 39.7%
ja znalazlem przez flipo, za 2600 WAW-AMS-PEK-HAN - powrot PNH-PEK (via CAN) - AMS - WAW do tego 20 godzin w PEK to nie tak zle (i do tego B747 <3 )
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 10 Lip 2013 13:08 

Czy jest jeszcze szansa na tańsze loty wrzesień/październik do Singapuru lub Kuala Lumpur?
Pozdrawiam :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości