Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 16 Cze 2013 12:27 

Drodzy

Poszukuję taniego lotu - cena 2500 a chętnie i mniej, dwie osoby.
na trasie Polska [WRO, KTW, POZ, WAW] - Korea Południowa - Seul Incheon [ICN]

wyjazd elastyczny - daty: koniec lipca początek sierpnia
powrót do 29 sierpnia.

Oczywiście daty uzależniam od najniższego kosztu. Ilość przesiadek czy noclgów na lotnisku też.
Jako, że jedziemy w dwójkę to koszt obecnie dość boli.

Miesiąc temu połączenie to kosztowało 2900 za osobę.
Ostatnie kilka dni to już kwota prawie 3600 WRO - WAW - Helsinki - Seul Incheon za osobę.

Może Wy będziecie w stanie mi coś podpowiedzieć albo widzieliście tańszy lot.
W razie czego to czy mam jeszcze czekać czy już taniej nie będzie?

z góry Wam dziękuję,
Marcin
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 16 Cze 2013 12:48 
Awatar użytkownika

Loty: 264
Kilometry: 273 201
Krajów: 35 / 16.4%
Zbanowany
niebieski
Zobacz na to: http://www.skyscanner.pl/loty/waw/icn/1 ... -2013.html

#3 PostWysłany: 16 Cze 2013 13:27 

O dziękuję! 2600 Przez Dubaj.

A powiedzcie czy sensowne jest czekanie i odwleczenie zakupu czy raczej taniej już nie będzie?
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 16 Cze 2013 16:45 
Awatar użytkownika

niebieski
Nabi1004 napisał(a):
O dziękuję! 2600 Przez Dubaj.

A powiedzcie czy sensowne jest czekanie i odwleczenie zakupu czy raczej taniej już nie będzie?

Nie sledze tego kierunku specjalnie, ale raczej bardzo rzadko pojawiają się jakies dobre ceny, wiec 2600 z Polski na dodatek w Emirates to IMO bardzo dobra cena.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 16 Cze 2013 18:29 

Właśnie, ja też z tym kierunkiem mam małe doświadczenie.
Wcześniej poprostu kupowałem, czekając ewentualnie kilka dni, ale teraz muszę kupić te bilety po jak najmniejszym budżecie. Mmoże powinniennem zmienić środek lokomocji lub miejsce wylotu.
Myślałem o milach, ale 80000 za osobę ma się nijak do moich Lufthans'owych 6000 :(
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 16 Cze 2013 18:32 
Awatar użytkownika

Loty: 67
Kilometry: 146 355
Krajów: 25 / 11.7%
srebrny
Taniej naprawdę będzie ciężko. Loty <2000zł z Europy się prawie nie zdarzają, a jak Ci znajdziemy za 2300zł z np Frankfurtu czy innego Rzymu, to chyba nie oszczędzisz aż tak dużo, żeby się faktycznie opłacało tłuc pół Europy. 2600zł z WAW Emiratami to jest naprawdę fajna cena.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 16 Cze 2013 18:36 

No właśnie tego też się obawiam? To już taki okres a cena jest podobna do tej, którą płaciliśmy w styczniu, 2300 o ile dobrze pamiętam.
Dziękuję za pomoc! Marcin
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 16 Cze 2013 18:47 

Loty: 1036
Kilometry: 1 600 718
Krajów: 130 / 60.8%
niebieski
Parę razy latałem do Seulu i potwierdzam, że ta cena jest b. dobra. Ja latałem albo z WRO-FRA-ICN albo PRG-IST-ICN albo też do Pekinu gdzie robiłem sobie stopover a potem już tanimi liniami do Korei i to często do Gimpo skąd masz bliżej do samego Seulu. Ale te wszystkie loty wychodziły ponad 3000 zł.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość