Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 13 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 23 Cze 2011 16:15 

Witam wybieram się z rodziną na przełomie sierpnia i września na Chorwację. Jestem ciekawy czy dla 5-6 osób na 7 -10 dni można znaleźć noclegi w granicach 10euro za dobę? Miejsce dowolne byle tylko w miarę blisko morza. Ewentualnie zastanawiam się jeszcze nad Bułgarią w którym z tych krajów są wg Was tańsze. Zależy mi na tym aby był to jak najtańszy wyjazd. Z góry dzięki za odpowiedz.

Ostatnio edytowany przez Washington, 05 Kwi 2014 19:52, edytowano w sumie 1 raz
porządki
 Profil Relacje PM off  

Złote Piaski w wakacje za 980 PLN 🏖️ Loty do Bułgarii i hotel na tydzień ☀️😍 Złote Piaski w wakacje za 980 PLN 🏖️ Loty do Bułgarii i hotel na tydzień ☀️😍
Costa Brava bez dziury w budżecie 😎☀️ 7 nocy all inclusive w Lloret de Mar za 1627 PLN 🏖️🌊 Costa Brava bez dziury w budżecie 😎☀️ 7 nocy all inclusive w Lloret de Mar za 1627 PLN 🏖️🌊
 Temat postu: Re: Chorwacja
#2 PostWysłany: 21 Lip 2011 17:46 
Awatar użytkownika

Hej, ja 3 lata temu płaciłem 10euro za osobę w prywatnym apartamencie w Duce obok Omis, a także tyle samo w Igrane.
Postaram się później podać przybliżone namiary na te noclegi.

Image
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 21 Lip 2011 19:49 

Również poszukuję noclegu w Chorwacji dla 4osób - 2 pary na tydzień od 20.08. Czy polecicie coś w przystępnej cenie i z widokiem na morze?! Z góry dziękuję za konkretne namiary na e-mail lub gg: 5441518
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 24 Lip 2011 19:46 

podłaczam sie do prośby, 5 osób na 4 dni 12-16. 08, czy 10 eur to realna cena za osobe/dobe?
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 19 Kwi 2012 20:42 

namiar na noclegi można uzyskać u mnie (miejscowość Vodice koło Sibenika) rodzina moja prowadzi wynajem tam, piszcie w razi potrzeb
szulc.michal@vp.pl
lub gg 8895952
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 19 Kwi 2012 20:58 

niebieski
10 Euro w sezonie? Oj ciężko. Ja mogę zaproponować przybliżona cenę, tj. ok 12,50 za dobę w sezonie. W czerwcu i we wrześniu za 10 owszem, mogę zaproponować. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to chętnie pomogę. Zawodowo się tym nie zajmuję ale moi serdeczni przyjaciele Chorwaci wynajmują apartamenty. Mogę więc pomóc. W razie zainteresowania piszcie na priv. Pozdrawiam

#7 PostWysłany: 19 Kwi 2012 21:49 

niebieski
10 euro to spokojnie realna cena ... w zeszłym roku szczyt sezonu, samo centrum makarskiej , 100 m od plaży 11 euro od osoby z klimą, dwa lata temu vodice 10,5 euro 3 pokojowy apartament ale w 4 osoby ... w bibinje koło zadaru ( pierwsza wioska za zadarem ) spokojie znajdziesz super warunki za dobre pieniądze ;)

//

tylko proponuję szukać na miejscu ... teraz jak jakiś Chorwat nie ma wynajęte na wakacje to raczej ma drogo albo słabe warunki ...
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 19 Kwi 2012 22:12 

niebieski
Cena 10 euro w sezonie to nawet w zatłoczonej Makarskiej cudownie niska cena. Pozdrawiam

#9 PostWysłany: 19 Kwi 2012 22:27 

niebieski
:D ;) a z obiadem może być?

#10 PostWysłany: 20 Kwi 2012 13:44 

niebieski
przez to ,że zatłoczona są wyższe ceny ... wyższe tylko w Dubrowniku wg mnie

/ Robin za 3 euro to ciężko, ale weź namiot i na plaży się rozbij ... np w Bibinje masz super spokojną trawiastą plaże gdzie od biedy w samym śpiworze możesz spać :)
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 03 Maj 2012 18:17 

hej a ja ciągle poszukuję osób (2), które ewentualnie chciałyby dojechać samochodem do Chorwacji po 10 sierpnia na 7-10 dni i zabrać dwie osoby lub też zabrać się z nami (chodzi o zminimalizowanie kosztów paliwa)
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 22 Maj 2012 23:37 
Awatar użytkownika

Loty: 251
Kilometry: 475 688
Krajów: 51 / 24.6%
niebieski
Macie cos do polecenia [linki] w Makarskiej dla paru osob :) Wybieramy sie we wrzesniu, a samemu ciezko cos znalezc :) wole, aby ktos cos polecil :) pozdrawiam i z gory dziekuje

#13 PostWysłany: 22 Sie 2012 08:43 

Witam wszystkich! Jeśli ktoś wybiera się na urokliwą wyspę Rab, to mogę polecić świetnych gospodarzy z domkami/pokojami. Ja właśnie nie tak dawno wróciłem z tygodniowego pobytu - było naprawdę bosko: gorąco na plaży a chłodno w klimatyzowanym pokoju :)
Jeśli ktoś jest zainteresowany, proszę o kontakt (bezpośrednio https://www.facebook.com/ines.rodinpereza, lub pośrednio - tu na forum). Pozdrawiam!
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 13 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość