Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 06 Cze 2013 15:35 

Drodzy forumowicze!
Mam zadanie dla sprytniejszych ode mnie wyszukiwaczy przygód i podróży:)
Osoby: dwie duże, dwie małe (4 i 7 lat)
Czas: dwa tygodnie w lipcu.
Start: 10-12 lipca.
Ważne, by 13-go lipca być na imprezie u znajomej w Szwecji (miasto Skara, bliżej Goetheborga, ale Sztokholm też da radę).
W Szwecji cztery-pięć dni.
Reszta - gdzieś w ciepłym kraju. Włochy, Hiszpania, chętnie jakaś grecka wyspa (ale nie Zakynthos). Chorwacja? Generalnie północna część basenu Morza Śródziemnego.
Będę wdzięczny za sugestie, za zrealizowane połączenie obiecuję butelkę wina z kraju docelowego. Co nie znaczy, że powinniście mnie wysłać do Szampanii:)))
Bagaże: dwa razy duże plus podręczne.
Ktoś spróbuje?
Dzięki!
dub
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 06 Cze 2013 15:40 

Jakie dotychczas znalazłeś możliwości datowo-cenowe?
Żeby forumowicze wiedzieli czy to co znajdą jest sens publikować w ogóle ;-)
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 06 Cze 2013 15:55 

Loty: 248
Kilometry: 532 673
Krajów: 58 / 27.1%
niebieski
10 lipiec: Warszawa - Sztokholm Skavsta 306 zł
Kod:
Wizz Xclusive   Warsaw (WAW)   Stockholm (Skavsta) (NYO)      Śr, 10 lip   13:40   15:10   1 h 30   306,61   PLN

14 lipiec: Stockholm Arlanda - Barcelona 2025 zł
Kod:
Vueling   Stockholm (Arlanda) (ARN)   Barcelona (BCN)      N, 14 lip   17:15   20:45   3 h 30   2025,80   PLN

24 lipiec: Barcelona - Warszawa 1279 zł
Kod:
Wizz Xclusive   Barcelona (BCN)   Warsaw (WAW)      Śr, 24 lip   21:15   00:25*   3 h 10   1279,39   PLN
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 06 Cze 2013 15:56 

Hmm, dlaczego do skasowania? Nie sądzę, by w jakikolwiek sposób łamał regulamin... Jestem od lat na kilku forach (motocykle, kawa, triathlon) i sam udzielam często porad tego typu. I innych.
A co do moich znalezisk, to mam na razie 10 lipca, Ryanem, Waw-Sztokholm za 236 zł (plus bagaż) za naszą czwórkę.
Szacuneczek,
dub
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 07 Cze 2013 10:51 

Dzięki Kondzik!
Znalazłem jeszcze tak:
WAW-Goeteborg 12/07 Wizzem za 586+bagaż
KRK- Goeteborg 11/07 Ryanem za 384+bagaż

A dalej z Goetheborga (bo jednak to mi bardziej pasuje odległościowo niż Sztokholm, a poza tym chętnie bym wpadł tam do jednej świetnej kawiarni:)
- Rzym 15/07 Ryanem za ok. 950 zł+bagaż
- Barca 17/07 jw

Na lotnisku w Goeteborgu stacjonuje/ląduje kupa czarterów, ale nie mam pojęcia jak można się do nich dobrać - tzn. wchodzę na ich strony, ale zwykle są po szwedzku, a poza tym sprzedają w zasadzie tylko pakiety z wycieczką albo bilety RT.
http://www.swedavia.com/landvetter/flightinformation/charter1/
dub
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 07 Cze 2013 10:54 

Loty: 248
Kilometry: 532 673
Krajów: 58 / 27.1%
niebieski
Ja Ci podałem ceny całkowite (z 2 bagażami), weź to pod uwagę.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości