Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 06 Cze 2013 14:02 

Witam wszystkich,

Mozliwe ze kiepska oferta, ale nie znalazlem innej na lipiec.
Chodzilo mi najbardziej na Bangkok w lipcu (znalazlem za 450 eur, Mediolan - Bangkok, Bangkok - Berlin).
Ale mialem w planie tez zwiedzanie Pekinu, ktore jak widac 90 euro wychodzi drozej a to nie wiele biorac pod uwage przeloty Bangkok - Pekin powrot to koszt ponad 200 euro.
Wiec znalazlem lot Rzym - Bangkok 09.07, Pekin - Istanbul 03.09 za 540 :)
Pierwszy odcinek z Rzymu do Abu Dhabi obsluguje Alitalia, reszte Etihad :) Bukowane na Etihadzie.
Mozliwe ze wyjdzie mi drozej z dolotami - ale przy okazji mozna zaliczyc Istanbul i Rzym :)
Dajcie znac jak kogos interesuje, lub jesli znalezliscie cos taniej.

Pozdrawiam.
 Profil Relacje PM off  

Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚 Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚
Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️ Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️
#2 PostWysłany: 06 Cze 2013 14:11 
Awatar użytkownika

Loty: 95
Kilometry: 156 953
Krajów: 31 / 14.5%
niebieski
2300zł z bez dolotów... za 2500 możesz mieć Emirates z jedną z przesiadką z Warszawy. Do Rzymu i ze Stambułu nie dostaniesz się za mniej niż 200zł. Oferta słaba, chociaż Pekin oczywiście przy okazji zawsze spoko
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 06 Cze 2013 14:14 
Awatar użytkownika

+ wiza do turcji
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 06 Cze 2013 14:17 
Awatar użytkownika

Loty: 155
Kilometry: 317 243
Krajów: 28 / 13.1%
srebrny
niewielki napisał(a):
+ wiza do turcji

Wiza do Turcji to akurat formalność a i cena nie przeraża 15EUR/20$

#5 PostWysłany: 06 Cze 2013 14:40 

Akurat do tej oferty przekonal mnie tez Istanbul - zawsze chcialem zobaczyc to miasto, a w tej cenie jest to oferta. Place tylko w jedna strone.
Z Rzymem srednio wyszlo, 60 eur lot, bo niestety doplata do walizki Ryanair. Jezeli faktycznie bym chcial odwiedzic Rzym to bym mogl jeszcze to uzasadnic, natomiast podejrzewam ze bede czekal tylko na moj lot do BKK :) A swoja droga, Etihad jak sie ma do Emirates?

Faktycznie, przeoczylem Wawe. Jestem ze Szczecina, wiec zazwyczaj latam z Berlina i Niemiec, Wawa wydaje sie zbyt daleko, ale pociagiem mozna sie przejechac.

P.S: Nie mam jeszcze wizy do Turcji, ani do Chin. Czy ktos wie jak sie dostaje Wize do Chin?
Musze wyslac paszport do ambasady? Do wawy nie dojade... czy wtedy zalatwia sie przez agencje? Wiecie ile to trwa? Chce wjechac do chin 1 sierpnia :)
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 06 Cze 2013 14:49 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Loty: 690
Kilometry: 902 191
Krajów: 85 / 39.7%
W Turcji, przy przylocie, idzies do stanowisko Visa, dajesz 15 euro (albo 20$) i dostajesz w pare minut naklejke do paszportu i gotowe :)
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 08 Cze 2013 11:41 

fipik napisał(a):
Witam wszystkich,

Mozliwe ze kiepska oferta, ale nie znalazlem innej na lipiec.
Chodzilo mi najbardziej na Bangkok w lipcu (znalazlem za 450 eur, Mediolan - Bangkok, Bangkok - Berlin).
Ale mialem w planie tez zwiedzanie Pekinu, ktore jak widac 90 euro wychodzi drozej a to nie wiele biorac pod uwage przeloty Bangkok - Pekin powrot to koszt ponad 200 euro.
Wiec znalazlem lot Rzym - Bangkok 09.07, Pekin - Istanbul 03.09 za 540 :)
Pierwszy odcinek z Rzymu do Abu Dhabi obsluguje Alitalia, reszte Etihad :) Bukowane na Etihadzie.
Mozliwe ze wyjdzie mi drozej z dolotami - ale przy okazji mozna zaliczyc Istanbul i Rzym :)
Dajcie znac jak kogos interesuje, lub jesli znalezliscie cos taniej.

Pozdrawiam.

Witam- mam pytanie tą kombinację Mediolan-Bangkok-Berlin za 450 euro to Kolega gdzie znalazł?Przyznam szczerze, że jestem mocno zainteresowany Tajlandią na sierpień za max 550 euro i koniecznie z tranzytem nie przez kraje, które robią problemy posiadaczom wiz izraelskich. Pzdr.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 08 Cze 2013 12:13 

Ja wize do Chin załatwiałem przez pośrednika. Wysyłasz mu paszport, dokumenty, zdjęcia + kase (wiza + z 80-100 zł prowizji) i za tydzień masz spowrotem z wklejoną wizą.

#9 PostWysłany: 08 Cze 2013 13:03 

Zbanowany
Dziwię się, że cytujecie tych oszustów z Emirates, którzy niby do końca czerwca mieli promocję na Bangkok za 2392 a w rzeczywistości od miesiąca wbrew własnej promocji dają cenę 2540-2720.

Bo dziś w najlepszych liniach na świecie Qatar kupiłem bilet do Bangkoku z Warszawy w cenie 2344 PLN tam i z powrotem, promocja ważna do 12 czerwca 2013.
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 08 Cze 2013 13:48 

Zbanowany
Ja z Ethiadem kupilam Hongkong z Paryza, a powrot z Tokio do Berlina-na 3 tygodnie, ze stop overem w Abu Dhabi- najniza cena to ok.1800 zl.

Ostatnio edytowany przez krepso 08 Cze 2013 16:46, edytowano w sumie 3 razy
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 08 Cze 2013 13:50 

zapewne w regulaminie promocji było napisane, że pula biletów promocyjnych jest ograniczona...

A gdyby takiego zapisu nie było w regulaminie kazdej z ich promocji, to pewnie podzieliliby losy naszego LOTu
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: jacke oraz 8 gości