Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 03 Cze 2013 00:51 

Cześć,

jako że jest to moja pierwsza wiadomość, kłaniam się nisko i z góry dziękuję za wszelką udzieloną pomoc. :)

Zastanawiałem się, czy nie napisać w już istniejącym temacie, ale raz, że nie chciałem nikomu przeszkadzać w jego osobistych poszukiwaniach, a dwa, że nie do końca mój cel by pasował, więc mam nadzieję, że nie zostanie niniejszy temat uznany za spam. :)

Przechodząc do istoty rzeczy, szukam dobrego transferu do Indonezji na początku września tego roku, powrót po 2-3 tygodniach. Roboczo przyjmowałem terminy w okolicach 3-18.09.2013. Rozglądam się już od kilku tygodni i jak na razie udało mi się znaleźć China Southern z Warszawy do Jakarty za 2500 zł. Była też niedawno ciekawa oferta z Dublina, ale dotarcie do Irlandii sprawiało, że lot był jeszcze droższy.

Próbowałem kombinować z lotami łączonymi, korzystając także z pojawiających się na F4F ofert, ale nie byłem w stanie znaleźć nic lepszego niż 2700 zł w przypadku przelotów np. przez Bangkok, KL, Singapur albo Chiny. Przyznam, że nie jestem zbyt biegły w poszukiwaniach i kończą mi się pomysły, jak można to ugryźć, żeby wyszedł tani przelot z możliwie największą ilością miejsc, które przy okazji można zobaczyć. Jeśli miałbym wydać dwa i pół klocka na lot do Jakarty albo tyle samo, ale z parodniowym pobytem w Tajlandii, to jasne, że druga opcja bardziej mi leży. :)

Tutaj zatem pojawia się cel tego tematu. Czy te 2500 zł to jest max, jaki zdołam znaleźć? Czy znajdą się jakieś inne europejskie lotniska, z których warto byłoby szukać lotów do Jakarty lub portów w okolicy? Jak powinienem się do tego wszystkiego zabrać, bo dość nieporadnie mi to idzie?

Dziękuję za poświęcony czas i życzę udanych wojażów. ;]
 Profil Relacje PM off  

City break w Atenach 🏛️✈️ Loty z Warszawy i noclegi blisko Akropolu za 969 PLN City break w Atenach 🏛️✈️ Loty z Warszawy i noclegi blisko Akropolu za 969 PLN
Tajskie wyspy 2w1 🌴 Phuket i Ko Lipe w jednej podróży od 3096 PLN 😍 Tajskie wyspy 2w1 🌴 Phuket i Ko Lipe w jednej podróży od 3096 PLN 😍
#2 PostWysłany: 06 Cze 2013 13:55 

Ponawiam prośbę. Będę baaardzo wdzięczny, gdyby ktoś miał pomysł, jak w granicach 2000zł dostać się do Jakarty. :) Gdybyście trafili na jakąś fajną kombinację, bardzo proszę o pomoc i informację.

Z góry wielkie dzięki!
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości