Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 33 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 16 Maj 2013 16:21 
Site Admin

Loty: 543
Kilometry: 1 005 099
Krajów: 82 / 38.3%
hmm, jak dla mnie to już jest wyłudzanie pieniędzy a nie żaden "szacun".. czym innym jest domaganie się by hotel wywiązał się z zawartej umowy (nawet tej z błędem) a czym innym oszustwo i cwaniactwo
zważywszy że forum najpewniej czytają pracownicy booking podwójnie nie ma się czym chwalić

Egipt (długi weekend w listopadzie) ☀️ All inclusive w hotelu Lemon & Soul Makadi za 2857 PLN Egipt (długi weekend w listopadzie) ☀️ All inclusive w hotelu Lemon & Soul Makadi za 2857 PLN
Okołoweekendowy wypad na Cypr ☀️ Loty do Pafos i 4* hotel z wyżywieniem za 819 PLN 🇨🇾🩵 Okołoweekendowy wypad na Cypr ☀️ Loty do Pafos i 4* hotel z wyżywieniem za 819 PLN 🇨🇾🩵
#22 PostWysłany: 16 Maj 2013 18:46 

Oczywiście ja również nie uważam, że moje zachowanie jest godne naśladowania i zasługuje na pochwałę. Ba! Nawet śmiem twierdzić, że samo wykłócanie się o uznanie rezerwacji po śmiesznie niskiej cenie już jest bardzo nie na miejscu. Nie da się ukryć, że jest to zwykłe cwaniactwo, jednak ja doskonale zdaję sobie z tego sprawę. Taki już mam charakter, że wszędzie potrafię wykłócić się o swoje i dużo więcej. Podejrzewam, że takie podejście ukształtowało we mnie doświadczenie, jak i kierunek studiów, co jednak może zaowocować podczas pracy zawodowej w niedalekiej przyszłości ;)
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 16 Maj 2013 18:57 

Loty: 8
Kilometry: 7 105
Krajów: 4 / 1.9%
niebieski
Przepraszam, po prostu nie wierzyłem, że coś takiego jest możliwe.
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 16 Maj 2013 19:05 

Zbanowany
Prokurator napisał(a):
Nie da się ukryć, że jest to zwykłe cwaniactwo, jednak ja doskonale zdaję sobie z tego sprawę. Taki już mam charakter, że wszędzie potrafię wykłócić się o swoje i dużo więcej. Podejrzewam, że takie podejście ukształtowało we mnie doświadczenie, jak i kierunek studiów, co jednak może zaowocować podczas pracy zawodowej w niedalekiej przyszłości ;)

Jeśli Twój nick ma związek z kierunkiem studiów, to polecam lekturę chocby tego: http://gazetylokalne.pl/a/tuchola-kupil ... a-32-zlote
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 16 Maj 2013 19:40 

niebieski
Prokurator napisał(a):
Oczywiście ja również nie uważam, że moje zachowanie jest godne naśladowania i zasługuje na pochwałę. Ba! Nawet śmiem twierdzić, że samo wykłócanie się o uznanie rezerwacji po śmiesznie niskiej cenie już jest bardzo nie na miejscu. Nie da się ukryć, że jest to zwykłe cwaniactwo, jednak ja doskonale zdaję sobie z tego sprawę. Taki już mam charakter, że wszędzie potrafię wykłócić się o swoje i dużo więcej. Podejrzewam, że takie podejście ukształtowało we mnie doświadczenie, jak i kierunek studiów, co jednak może zaowocować podczas pracy zawodowej w niedalekiej przyszłości ;)

Bynajmniej
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 08 Lip 2013 20:37 
Awatar użytkownika

Loty: 412
Kilometry: 627 172
Krajów: 57 / 26.6%
A miał ktoś z Was taką sytuację, że hotel zorientował się przed przyjazdem że cena jest za niska i przysłał Wam informacje że jej nie zaakceptuje (mimo że cały czas widnieje jako potwierdzona w booking.com)? Co wtedy można ugrać u booking.com?

#27 PostWysłany: 06 Sie 2013 10:08 

niebieski
Czy booking.com może sam zmodyfikować cenę na mojej rezerwacji?
Oni sami zmienili mi cene, który punkt regulaminu to przewiduje?
 Profil Relacje PM off  

#28 PostWysłany: 06 Sie 2013 11:49 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
jacek69 napisał(a):
.. Sam nie potrafisz doczytać, inni mają to za Ciebie zrobić?

jak zwykle wysoki poziom kultury.

#29 PostWysłany: 06 Sie 2013 12:00 

niebieski
jacek69 jak masz tak pomagać to może w ogóle nie pisz

mam rezerwacje za 10eur za pokój w październiku. Według hotelu miałobyć 100eur
Było dużo pisaniny na nic się nie zgadzałem, ale też specjalnie nie naciskałem na nich
Hotel zaproponował 80eur. Ostatecznie booking.com SAM zmodyfikował moją rezerwację.

jakim prawem? moim zdaniem booking.com złamał tu jakieś prawo, bo nie sądzę aby było to zapisane w ToU.
Jak może booking.com zmieniać cenę na mojej rezerwacji? A jakbym nie korzystał z maila po tej zmianie i przyjechał do hotelu? Skąd boooking.com wie, że ja akceptuje 80 euro? A może akceptuje 70eur a 80 już nie. Według mnie ktoś tu ewidentnie narusza moje dobra osobiste, chce im odpisać ale nie zabardzo wiem, na co się powołać
nie jestem prawnikim dlatego pytam
 Profil Relacje PM off  

#30 PostWysłany: 06 Sie 2013 12:04 

Zbanowany
Cytuj:
Według mnie ktoś tu ewidentnie narusza moje dobra osobiste

:roll:
 Profil Relacje PM off  

#31 PostWysłany: 06 Sie 2013 12:07 
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 282
Krajów: 1 / 0.5%
HON fly4free
Rok temu kolezanka Booking zaklepala 4* hotel w Rzymie za 18,6 EUR , na 3 osoby wychodzilo idelanie, fakt cena pokoju powinna byc 186EUR.
Chcieli skasowac rezerwacje.. wymiana maili, dzwonili za nia i ostatecznie za 18,6 EUR zakwaterowali nas w innym 4* hotelu w ktorym chyba mieli jakas pule.

#32 PostWysłany: 06 Sie 2013 12:17 

HON fly4free
@ bronek: z całą pewnością booking informował Cię o błędzie cenowym i propozycjach hotelu w związku z tą sytuacją, w którymś momencie hotel odmówił dalszego obniżenia stawki i zarazm uznania błędu, więc booking na pewno poinformował Cię, że możesz anulować rezerwacją albo stawka zostanie zmieniona na wskazana przez hotel. Skoro sam piszesz, że nie reagowałeś, to zmienili. Zawsze możesz anulować rezerwację, pewnie jest to możliwe bez ponoszenia kosztów.
 Profil Relacje PM off  

#33 PostWysłany: 06 Sie 2013 12:36 

niebieski
dziękuje #marek2011

na jakiej podstawie zmienili moją rezerwację, mimo iż ja się nie zgodziłem na zmiany?
wedlug mnie mogą ją anulować, ale nie mają prawa gmerać w cenie!

Ja mam teraz coś czego nie zamawiałem, czego nie chciałem
Hotel i booking.com mają to co chcieli

słowem klienta ma się w d*pie, zarobi i hotel i booking.com
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 33 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości