Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 12 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 09 Maj 2013 23:27 

Witam
Mam problem z platnoscią karta mbanku , dotychczas placilam mastercard prepaid i nie bylo zadnego problemu ale karta jest juz nieaktywna.
Co robie zle? Bo odrzuca mi transakcję?
Mam zwykla karta dolaczana do rachunku, wiec jest to karta redytowa? Mam rację? Zaznaczylam ta opcję na poczatku stad jest doplata ok 2 zl.
Następnie wrzucam wszystkie dane. I moja kolejna watpliwosc. Mam karte mastecard, na której napisane jest debit.
Wybralam opcję mastercard i mastercard debit.
Kolejna watpliwosc: Adres rachunku- powinien byc taki jaki widnieje na rachunku, jest to wiec adres zameldowania czy korespondencyjny?
Bede wdzieczna za pomoc. Mam nadzieje ze mi nie wykupią biletów do czasu kiedy bede musiala sie pofatygowac po nowa karte prepaid choc uwazam ja za zbedna w tym momencie (gdyby tylko mbankowa dzialala!)
Dzieki!
 Profil Relacje PM off  

City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem
Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊 Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊
#2 PostWysłany: 09 Maj 2013 23:31 
Awatar użytkownika

Loty: 187
Kilometry: 302 324
Krajów: 43 / 20.1%
Zbanowany
kontakty-w-sprawie-zakupow-bez-prowizji-2,181,4814 poproś kogoś aby Ci kupił. Spróbuj ustawić jako prepaid ;)

#3 PostWysłany: 09 Maj 2013 23:34 

wntl napisał(a):
http://fly4free.pl/forum/kontakty-w-sprawie-zakupow-bez-prowizji-2,181,4814 poproś kogoś aby Ci kupił. Spróbuj ustawić jako prepaid ;)

hEJ, nie chce kupowac bez prowizji, to jest tylko 2 zł. Chce kupic normalnie (jakies podpowiedzi)?to nie jest karta prepaid to jak ma przejść?
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 09 Maj 2013 23:34 
Awatar użytkownika

Loty: 187
Kilometry: 302 324
Krajów: 43 / 20.1%
Zbanowany
Karta z Synca też nie jest prepaid, a przechodzi jako prepaid.

#5 PostWysłany: 09 Maj 2013 23:37 

problemem jest zapewne to, że zaznaczyłaś, iż będziesz płacić kartą kredytową, a w większości do kont bankowych wydawane są karty debetowe
 PM off  

#6 PostWysłany: 09 Maj 2013 23:43 

niebieski
tak jak mówią poprzednicy: zwykła karta do konta w mbanku, to karta debetowa. jeśli masz mastercard debit to takową wybierz z listy w czasie kupowania biletu. adres - wpisz którykolwiek
a tak w ogóle, to czy masz poprawnie ustawiony limit transakcji internetowych? bo z tego co kojarzę domyślnie jest to 0 zł
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 10 Maj 2013 08:28 

Witam
Dziekuje wszystkim za objasnienia .Mam nadzieje ze zadziala. Jeszcze jedno pytanie bo ktos wspomnial o prowizji. To sa w tym momencie bardzo male kwoty, czy jeszcze sie oplaca 'zalatwianie' przez kogos? Pamietam ze lata temu kupowalam karta mbanku biletu i wtedy kwoa doliczona byla prawie wyzsza niz cena biletow.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 10 Maj 2013 08:30 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
Aganieszka napisał(a):
Witam
Dziekuje wszystkim za objasnienia .Mam nadzieje ze zadziala. Jeszcze jedno pytanie bo ktos wspomnial o prowizji. To sa w tym momencie bardzo male kwoty, czy jeszcze sie oplaca 'zalatwianie' przez kogos? Pamietam ze lata temu kupowalam karta mbanku biletu i wtedy kwoa doliczona byla prawie wyzsza niz cena biletow.

symboliczna zniżka w tym momencie

#9 PostWysłany: 10 Maj 2013 08:33 

No i sprawdzilam, znowu odrzucona.Zmienilam limit transakcji, podałam karte debetowa.. :(
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 10 Maj 2013 08:37 

niebieski
Zadzwoń do banku i zapytaj o powód odrzucenia tych transakcji. Powinni umieć powiedzieć.

#11 PostWysłany: 10 Maj 2013 08:56 

Loty: 68
Kilometry: 128 326
Krajów: 21 / 9.8%
Hej,
zmień wartość transakcji telefonicznych(jakos tak to sie nazywa) Wtedy przejdzie:)
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 10 Maj 2013 14:14 

Dzięki. Udało się.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 12 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości