Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 07 Maj 2013 20:24 

Szukam lotów z Polski do Phuket lub Bangkoku w okolicy 27.07.2013 powrót ok 17.08
Szukając przy pomocy wyszukiwarek lotów znalazłem bilety za 3300zl
Z góry dziękuję za pomoc.
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 07 Maj 2013 21:06 

Z tego co widziałam Qatar ma troszkę lepszą cenę, bo 3050 zł przy wylocie dwa dni wcześniej, bądź dwa dni później od podanej daty. Jeśli sztywno trzymamy się dat to 3150 zł. Nie jest to może spektakularna różnica, ale zawsze coś :)
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 07 Maj 2013 22:42 

chciałbym kupić tak do 2500zl terminy nie są sztywne. Lepiej poczekac i blizej terminu cos stanieje czy nie ma reguły?
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 08 Maj 2013 09:18 

Nie wiem na ile zależy Ci właśnie na tych terminach ale jeśli jesteś elastyczny/a to załączam rozpiskę w Emirates. Można zejść do 2396 zł (np. 26.07-20.08).

Załączniki:
C2S3A8C.PNG
C2S3A8C.PNG [ 46.06 KiB | Obejrzany 411 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 09 Maj 2013 19:23 

Dzieki za pomoc. Pewnie sie zdecyduje na te bilety. Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość