Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 23 Kwi 2013 18:49 

Witajcie, planuje moja pierwsza daleka podroz :) Chce leciec do Azji, najlepiej Kuala Lumpur lub Bangkoku.
Niestety urlop pozwala tylko na lot w szczycie sezonu, czyli od 27 lipca do 18 sierpnia (ewentualnie od 13 lipca do 5 sierpnia).

Z tego co widze (a od 2 miesiecy przygladam sie cenom na roznych porownywarkach cenowych) to jest to oblegany czas i bilety sa drogie, w tej chwili okolo 1000 Euro. Przyznaje ze dosc duzo dla mnie, liczylam na max 800.
Szukam wiec jakiegos taniego polaczenia i jak cos znajdziecie bede wdzieczna za podpowiedz.

Jesli cena bedzie korzystna (np 600 Euro) moze to byc lot z jakiegos innego europejskiego lotniska i mysle ze sobie jakos dolece.

Czy w ogole jest nadzieje ze te bilety stanieja? Jestem dosc elastyczna, moge zaryzykowac i czekac na "last minute" jesli bylaby spora szansa ze bedzie taniej, ale poniewaz nie mam zadnego doswiadczenia z kupowaniem biletow na takie dlugie dystanse to nie wiem co teraz zrobic.
Dzieki z gory za podpowiedzi!
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 23 Kwi 2013 20:32 

niebieski
Hejka

Tez ze znajomymi polujemy na Tajlandie ale troche pozniej zeby niebylo deszczu i plan bardziej na listopad albo pozniej mozemy sie zgrac zeby jechac wieksza ekipa nas byloby okolo 6 osob.
Pozdr

#3 PostWysłany: 23 Kwi 2013 20:44 

Na szybko: z LHR do BKK masz bilety po EUR 850 Finnair - b. dużo terminów. Opcjonalnie możesz odwiedzić oba miejsca. Do KUL możesz dolecieć Z BKK za mniej niż EUR 200 RT. Przy okazji. Gdzie byłaś jak Etihad i Emirates miały promocję? :D
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 23 Kwi 2013 22:12 

flyingpawel napisał(a):
Gdzie byłaś jak Etihad i Emirates miały promocję? :D
ehh, dobre pytanie :/ - neocjowalam urlop, jak w koncu udalo sie cos ustalic to promocje sie skonczyly.
shakal - Wyjazd wieksza grupa to fajny pomysl :) ja jak na razie przygladalm sie cenom i czekam...
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 24 Kwi 2013 03:39 

niebieski
Spoko. Jak na ten okres o ktorym piszesz to ceny zaporowe. Natomiast pozniej mozna znalesc cos sensownego za 440 euro z wylotem z IE. Pozdr

#6 PostWysłany: 24 Kwi 2013 07:27 

Popróbój z parami miast: Bud-bkk-lhr ' arn-bkk-osl, osl-bkk-arn , bud-bkk-prg,arn-bkk-dus. Powinno powychodzić poniżej coś/ koło 600 eur +- 10%. Różne daty pokombinuj trochę z dolotami to trochę pracy jeszcze jest. Nie wiedziałem ile osób ma leciec więc wszystko dla 1
no i przykładowo.
Budapest (BUD) to Bangkok (BKK) - Sat, Jul 27
Finnair Oyj Budapest (BUD) to Helsinki (HEL) - Sat, Jul 27
Finnair Oyj 754 Dep: 11:40AM Arr: 3:00PM 2h 20m Airbus A319 Economy (Q)
Layover in HEL 2h 10m
Finnair Oyj Helsinki (HEL) to Bangkok (BKK) - Sat, Jul 27
Finnair Oyj 89 Dep: 5:10PM Arr: 7:15AM 10h 5m Airbus A330 Economy (Q)
Sun, Jul 28
Bangkok (BKK) to Prague (PRG) - Sat, Aug 17
Finnair Oyj Bangkok (BKK) to Helsinki (HEL) - Sat, Aug 17
Finnair Oyj 90 Dep: 8:55AM Arr: 3:20PM 10h 25m Airbus A330 Economy (R)
Layover in HEL 2h 15m
Finnair Oyj Helsinki (HEL) to Prague (PRG) - Sat, Aug 17
Finnair Oyj 717 Dep: 5:35PM Arr: 6:45PM 2h 10m Airbus A319 Economy (R)
Cost per passenger (including taxes & fees) €559.41
Total cost for 1 passenger €559.41

#7 PostWysłany: 24 Kwi 2013 11:49 

Tiramisufan, dzieki!!!!
Do tej ory szukalam raczej "gotowcow" przez rozne wyszukiwarki, ktore jak wiesz lacza loty ale i tak wychodzi drogo. Ale z tego co piszesz to chyba zaczne rozglądać się bardziej "na raty" i bardziej pokombinuję, dzięki!
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość