Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 08 Lip 2011 22:02 

Znalazłem taniutkie loty od II polowy sierpnia do końca października, w obie strony po 4zł. Wyloty co 3 dni.
 Profil Relacje PM off  

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#2 PostWysłany: 08 Lip 2011 22:08 

niebieski
4 zł + 27 zł = 31 zł x 2 = 62 zł. BEZ REWELACJI.

#3 PostWysłany: 08 Lip 2011 22:19 

No tak, niestety w wizzair nie można ominąć opłaty za rezerwację (chyba, że robią takie promocje, ale nie wiem czy robią, bo nie latam za często). Ale nie ma innych lotów bez przesiadki, więc gdyby ktoś musiał tam dotrzeć to raczej spoko opcja.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 08 Lip 2011 23:01 

Jay napisał(a):

bez rewelacji to moze i kierunek lotu, ale nie wiem co masz do ceny samej podrozy. dotrzesz tam za mniejsze pieniadze?

#5 PostWysłany: 09 Lip 2011 11:31 

niebieski
gwzd napisał(a):
Jay napisał(a):

bez rewelacji to moze i kierunek lotu, ale nie wiem co masz do ceny samej podrozy. dotrzesz tam za mniejsze pieniadze?

kierunek lotu spoko. Co mam do ceny? Po co pisać 4 zł jak cena OW to 31 zł??? To mi nie pasuje - jak już to piszmy prawdę, allright? Dotrzeć można za mniejsze siano, na stopa.

EOT

#6 PostWysłany: 09 Lip 2011 17:33 

No jeżeli 62 zł to niesamowicie drogo to nie wiem jak ludzie są w stanie zapłacić 1000 zł za bilet w tradycyjnych liniach lotniczych :lol: :lol:
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 09 Lip 2011 20:54 

nie jestem przedstawicielem wizzaira, więc nie było moją intencja pisanie nieprawdy. Bilety są po 4zł, taniej z PL nigdzie nie znajdziesz, chyba, że wymyślą promocję na Skandynawię za zeta, ryanair bez międzylądowania tam nie lata. Z tego co czytałem to ludzie latają w przeróżne miejsca- fajne i mniej. 14EUR to fajna cena, nawet żeby się przelecieć z ciekawości.

Jay napisał(a):
Dotrzeć można za mniejsze siano, na stopa.

Logiczne... to wykasujmy wszystkie posty z promocjami.

EDIT: napisałem 14EUR, bo kupiłem powrót i skasowało mnie 6.99.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 09 Lip 2011 21:52 

niebieski
omfg.

Czy ja napisałem, że to drogo? WizzAir jest TANIĄ linią lotniczą. Cena biletu TO NIE 4 zł, tylko 31 zł OW. Zanik mózgowia co niektórzy mają.....

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] oraz 9 gości