Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 14 Kwi 2013 15:08 
Awatar użytkownika

Cześć wszystkim.

Znalazłem przed chwilą w serwisie http://gruper.pl ofertę która może kogoś zainteresować.

Kupon na przelot czarterowy z Warszawy do Chorwackiego Zadaru i z powrotem, w promocyjnej cenie 370 zł zamiast 740 zł, czyli za 50% ceny.

W ramach kuponu: przelot z Warszawy do Zadaru i z powrotem liniami Enter Air, samolotem Boeing 737-800 albo Boeing 737-400, możliwość bezpłatnego zabrania bagażu o wadze nieprzekraczającej 25 kg – w tym bagaż podręczny (5 kg) i rejestrowany (20 kg)

Terminy lotów:

2 V (wylot)–6 V (powrót) – wyprzedane
9 V (wylot)–13 V (powrót) – 40 kuponów
16 V (wylot)–20 V (powrót) – 40 kuponów

Zasady rezerwacji:

- w ciągu 72 godzin od zamówienia kuponu skontaktuj się ze Skandjet Travel w celu zarezerwowania wybranego terminu lotu (+48 511 549 449; poland@scandjet.aero)
- otrzymasz e-mail potwierdzający dokonanie rezerwacji
- w ciągu 24 godzin otrzymasz e-mailowo bilet elektroniczny

Możliwość zwrotu kuponu w ciągu 72 godzin od jego otrzymania (przed dokonaniem rezerwacji).

Oferta jest ważna jeszcze tylko dwa dni.

Link: http://gruper.pl/x.php/1,39950/Podroze- ... rotem.html
 Profil Relacje PM off  

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#2 PostWysłany: 14 Kwi 2013 15:40 
Awatar użytkownika

Loty: 169
Kilometry: 241 913
Krajów: 37 / 17.3%
niebieski
Było na głównej: http://www.fly4free.pl/z-warszawy-do-ch ... a-370-pln/
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 14 Kwi 2013 16:05 
Awatar użytkownika

Hmm, to przepraszam w takim razie, musiałem jakimś cudem to przegapić. Dziwne o tyle że subskrybuję newsletter fly4free i w mojej skrzynce odbiorczej brak jakichkolwiek śladów wiadomości z tą ofertą. Tu na forum też jej nie ma, specjalnie sprawdziłem przed dodaniem.

Tak czy siak - może ta informacja przyda się komuś kto tak jak ja przegapił ją na głównej. ;)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 15 Kwi 2013 09:53 
Awatar użytkownika

Loty: 59
Kilometry: 74 028
Krajów: 16 / 7.5%
niebieski
Interfides napisał(a):
Hmm, to przepraszam w takim razie, musiałem jakimś cudem to przegapić. Dziwne o tyle że subskrybuję newsletter fly4free i w mojej skrzynce odbiorczej brak jakichkolwiek śladów wiadomości z tą ofertą. Tu na forum też jej nie ma, specjalnie sprawdziłem przed dodaniem.

Tak czy siak - może ta informacja przyda się komuś kto tak jak ja przegapił ją na głównej. ;)

Też to przegapiłem, poza tym są tacy (to nie żart) którzy nie wchodzą prawie wcale na główną a wchodzą od razu na stronę naszego forum. Więc się nie przejmuj takimi głupstwami ;)

Wish to be on the road again ... next step is ...
don't know yet :)

Wybierasz się do Warszawy i potrzebujesz pomocy? Wal śmiało :)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 15 Kwi 2013 13:04 
Awatar użytkownika

No właśnie tylko cały problem polega na tym że poza subskrypcją newslettera wchodzę na główną kilka razy dziennie, mam ją ustawioną jako startową w przeglądarkach na komputerze i w komórce, a mimo to jakoś przegapiłem ten artykuł. ;)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości