Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 119 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Wiadomość
#101 PostWysłany: 31 Mar 2013 21:38 
Awatar użytkownika

Loty: 95
Kilometry: 156 953
Krajów: 31 / 14.5%
niebieski
satori napisał(a):
Maris83 zadowolony jestes z tego co tu sie teraz dzieje?

wyluzuj, to tylko forum internetowe. Jak ty nie jesteś zadowolony to naciśnij alt+f4.
 Profil Relacje PM off  

City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem
Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊 Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊
#102 PostWysłany: 31 Mar 2013 21:39 
Awatar użytkownika

hank napisał(a):
pemat napisał(a):
wiem, ale nie powiem - skoro nie chcesz czegoś ujawnić, to po co o tym wspominasz?

Żeby poczuć się ważniejszym od Ciebie?

A może dlatego, że szanuję swoją pracę i spędzone wiele nocy na poszukiwaniu sposobów na tańsze/darmowe loty? Dostaje teraz dziesiątki PW z propozycjami pieniędzy za podzielenie się sposobem, nie było to moim celem, dostaje jakieś pogróżki od ludzi z 1 postem, że mam podać sposób. Nawet jakbym podał to wiele byś z tego nie miał, bo prawdopodobnie by się ten post nawet nie pojawił ze względu na filtr na forum na słowa klucze.

#103 PostWysłany: 31 Mar 2013 21:40 
Awatar użytkownika

srebrny
Deal nie działa - czemu ten temat nie jest jeszcze zamknięty?
 Profil Relacje PM off  

#104 PostWysłany: 31 Mar 2013 21:40 
Awatar użytkownika

Po prostu za taką szopkę jaka tutaj się dzieje to szanowny kolega na wstępie powinien dostać bana a temat powinien polecieć do kosza. Wyszedł z tego cyrk który od początku był skazany na porażkę. Masz jakiś sposób to podajesz a nie bawisz się w jakąś gre robiąc z ludzi idiotów. O tych cudownych co chwalą się sposobem na wizz nie wspomne..
 Profil Relacje PM off  

#105 PostWysłany: 31 Mar 2013 21:44 

Zbanowany
satori napisał(a):
Po prostu za taką szopkę jaka tutaj się dzieje to szanowny kolega na wstępie powinien dostać bana a temat powinien polecieć do kosza. Wyszedł z tego cyrk który od początku był skazany na porażkę. Masz jakiś sposób to podajesz a nie bawisz się w jakąś gre robiąc z ludzi idiotów. O tych cudownych co chwalą się sposobem na wizz nie wspomne..

A Ty misiek się za luźno nie czujesz? Wczoraj się zarejestrowałeś tak? A już wiesz kto ma dostać bana, a kto nie? Zamiast siedzieć tu od 14 i odświeżać stronę z nadzieją na pojawienie się sposobu zrób coś od siebie, zrób coś na forum, dużej kariery Ci tu nie wróżę.
 Profil Relacje PM off  

#106 PostWysłany: 31 Mar 2013 21:45 

niebieski
To jest wojna!!!!!!!!

P.S Wesołego jajka z majonezem :D
 Profil Relacje PM off  

#107 PostWysłany: 31 Mar 2013 21:46 

Szkoda mi Marisa pierwszy raz w życiu.

Chciał być bohaterem a stał się frajerem.

Chyba pora wyluzować, nie ten to inny sposób.

Wesołych Świąt kochani :)
 Profil Relacje PM off  

#108 PostWysłany: 31 Mar 2013 21:47 
Awatar użytkownika

paula86 napisał(a):
satori napisał(a):

A Ty misiek się za luźno nie czujesz? Wczoraj się zarejestrowałeś tak? A już wiesz kto ma dostać bana, a kto nie? Zamiast siedzieć tu od 14 i odświeżać stronę z nadzieją na pojawienie się sposobu zrób coś od siebie, zrób coś na forum, dużej kariery Ci tu nie wróżę.

Jak nie masz nic do powiedzenia to nie offtopuj. Każdy ma prawo do glosu niezależnie ile tu jest. A że pomysł był nie trafiony od początku to nic na to nie poradzę. A jak byś dobrze sprawdziła to wiedziałabyś że podzieliłem się już kodem -20% na National Express który działa.

Ostatnio edytowany przez satori, 31 Mar 2013 21:49, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#109 PostWysłany: 31 Mar 2013 21:48 
Awatar użytkownika

niebieski
satori napisał(a):

Cyrk? Robienie z ludzi idiotów? Skoro tak uważasz, to pewnie sam byłeś jednym z tych, którzy co 10 sekund odświeżali temat żeby zobaczyć co z tego wyniknie. W takim wypadku sam z siebie robisz idiotę. Ja wszedłem rano, wszedłem o 18, wszedłem o 21 i nie widzę cyrku tylko zwykły temat na forum internetowym, z jednym frustratem który żali się, że stracił cały dzień na odświeżaniu forum
 Profil Relacje PM off  

#110 PostWysłany: 31 Mar 2013 21:50 

Zbanowany
Tak swoją drogą to Maris, ile wycisnąłeś za to zleconko od aministracji?

Użytkownicy przeglądający to forum: 199abc, acm1899, alexandra11, Atmosphere, baks, berenike, Buczkol, Cahir, ciacho_majonez, Emer, FlyGrac, gulakov, horacy19, humbak, Interfides, Iwan, jawek, kendi, kkku, kliperjk, KondzikS, Kondziu86, kowalson2, lawendowelove, luxyfer, Maciej1722, Mar77, Mareckipl, matt9991, max2000, miro13, Mobilek, muguete, nobody, ordys1990, paula86, pemat, rafal.is, ranek, satori, siGGe, skoczek650, Stoko, suntzu, Typkiewicz, vivere, vtec oraz 96 gości

Bo widzę, że biznes łatnie się kręci. :D
 Profil Relacje PM off  

#111 PostWysłany: 31 Mar 2013 21:50 
Awatar użytkownika

niebieski
ach te doplaty...teraz Maris musisz znalezc patent jak je ominac, aby tlum Cie nie zlinczowal:)
 Profil Relacje PM off  

#112 PostWysłany: 31 Mar 2013 21:51 

Słuchajcie - i tak się chyba opłaca.
Weźmy taki GDN - SZTOKHLOM 22/05-27/05
nie mam konta wizz, więc dla mnie cena to 22zł w jedną stronę - 44 łącznie. poprzez ich portal płacę ze zniżką niecałe 7 euro, więc chyba warto?
 Profil Relacje PM off  

#113 PostWysłany: 31 Mar 2013 21:51 
Awatar użytkownika

Loty: 442
Kilometry: 537 690
Krajów: 57 / 26.6%
srebrny
paula86 napisał(a):
satori napisał(a):

A Ty misiek się za luźno nie czujesz?.

:lol: Porządek musi być, skoro "modzi" nie dają rady. Ehh...jak zawsze kobieta rządzi.

#114 PostWysłany: 31 Mar 2013 21:51 
Awatar użytkownika

Nie chce mi się nawet komentować takich postów bo Ty zapewne najlepiej wiesz ile tu siedziałem. Patrząc na liczbę osób zalogowanych i posty chyba mamy prawo być zawiedzeni. Można to było załatwić zupełnie inaczej. Pisaliśmy o tym od razu a tak wyszło jak wyszło.. Temat do zamknięcia.
 Profil Relacje PM off  

#115 PostWysłany: 31 Mar 2013 21:54 
Awatar użytkownika

satori napisał(a):
Temat do zamknięcia.

Satori na moderatora!

#116 PostWysłany: 31 Mar 2013 21:57 
Awatar użytkownika

niebieski
satori napisał(a):
Nie chce mi się nawet komentować takich postów bo Ty zapewne najlepiej wiesz ile tu siedziałem. Patrząc na liczbę osób zalogowanych i posty chyba mamy prawo być zawiedzeni. Można to było załatwić zupełnie inaczej. Pisaliśmy o tym od razu a tak wyszło jak wyszło.. Temat do zamknięcia.

Kim ty jesteś w ogóle, że w 5 minut zdążyłeś już zadecydować kto zasługuje na bana i który temat zamknąć? Zgłosiłem Cię jako spammera.
 Profil Relacje PM off  

#117 PostWysłany: 31 Mar 2013 21:58 
Awatar użytkownika

Loty: 442
Kilometry: 537 690
Krajów: 57 / 26.6%
srebrny
alanoid napisał(a):
satori napisał(a):
Temat do zamknięcia.

Satori na moderatora!

To akurat nie jest śmieszne, bo już mamy tu takich co się nie dawno zarejestrowali, puścili bąka i są modami.

#118 PostWysłany: 31 Mar 2013 21:58 
Awatar użytkownika

luxyfer napisał(a):
zgłosiłem Cię jako spammera.

i vice versa..
 Profil Relacje PM off  

#119 PostWysłany: 31 Mar 2013 21:59 
Moderator forum

OK,
jak ktos będzie miał fakty ,
proszę inny temat

A.

Wybaczcie brak polskich znakow w niektórych postach.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 119 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości