Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 27 Mar 2013 21:28 
Awatar użytkownika

Przeporaszalam jesli ktoś juz o to pytał, ale nie znalazłam. Zrobilam rano rezerwacje na lot, ale jeszcze nie zrobilam przelewu, po poludniu ceny byly o 80zl nizsze wiec zrobilam nowa rezerwacje z nowego konta. I teraz sie zastanawiam czy nie bedzie problemow kiedy mi anuluja ten drozszy lot(typu, ze anuluja mi oba, bo sa na to samo nazwisko). Moze mam paranoje, ale kiedys mnie czyms takim w drogich liniach wystraszono. Czy ktos mial moze tego typu sytuacje?
 Profil Relacje PM off  

City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem
Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊 Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊
#2 PostWysłany: 27 Mar 2013 21:48 

niebieski
pneumonia napisał(a):
Zrobilam rano rezerwacje na lot, ale jeszcze nie zrobilam przelewu, po poludniu ceny byly o 80zl nizsze wiec zrobilam nowa rezerwacje z nowego konta. I teraz sie zastanawiam czy nie bedzie problemow kiedy mi anuluja ten drozszy lot(typu, ze anuluja mi oba, bo sa na to samo nazwisko). Moze mam paranoje, ale kiedys mnie czyms takim w drogich liniach wystraszono. Czy ktos mial moze tego typu sytuacje?

Rezerwacje są niezależne, według mnie nie powinno być problemów. Zwłaszcza, jeśli adresy email są różne. Wtedy w ogóle nie będą w stanie udowodnić, że to ta sama osoba.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 27 Mar 2013 21:57 
Awatar użytkownika

I tak chyba musze zaryzykować:) Dziekuje za odpowiedź.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 27 Mar 2013 22:11 

niebieski
Przejdzie bez problemu.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 06 Maj 2013 21:19 

niebieski
Podepnę się, choć chyba gdzieś już ktoś o to pytał, ale teraz nie umiem znaleźć.

Zarezerwowałem lot dla 3 osób (w tym ja) z WDC, ale teraz chce lecieć jeszcze jeden pasażer. Oczywiście z WDC skorzystać nie mogę, ale czy mogę dla takiej osoby normalnie ze swojego konta zarezerwować bilet czy muszę kogoś poprosić o pomoc?

#6 PostWysłany: 06 Maj 2013 21:43 

kleyo napisał(a):
Podepnę się, choć chyba gdzieś już ktoś o to pytał, ale teraz nie umiem znaleźć.

Zarezerwowałem lot dla 3 osób (w tym ja) z WDC, ale teraz chce lecieć jeszcze jeden pasażer. Oczywiście z WDC skorzystać nie mogę, ale czy mogę dla takiej osoby normalnie ze swojego konta zarezerwować bilet czy muszę kogoś poprosić o pomoc?

Możesz kupić bilet ze swojego konta. Jeśli ma sens użycie zniżki WDC to tez możesz z niej skorzystać, płacąc za drugi bilet dla siebie (wlaciciela konta WDC). Odprawiasz siebie normalnie na jednej rezerwacji jesli bedziesz leciec, na drugiej nie.

Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk

Przyjazna wyszukiwarka tanich lotów SamolotemTaniej.pl
Dyskusja na forum o wyszukiwarce tutaj
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 06 Maj 2013 22:01 

niebieski
To forum potrzebuje FAQ...

#8 PostWysłany: 07 Maj 2013 15:14 
Awatar użytkownika

Loty: 171
Kilometry: 188 843
Krajów: 25 / 11.7%
złoty
shiver napisał(a):
To forum potrzebuje FAQ...

Bardziej wskazane byłoby aby jego niektórzy użytkownicy potrzebują nauczyć się używać opcji szukaj!!

search.php

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: SamWPodrozy oraz 1 gość