Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 02 Lip 2011 21:36 
Awatar użytkownika

srebrny
Cześć,
szukam jakiegoś rozsądnego transportu (niekoniecznie lotniczego) do Pragi w tym dniu, aby wieczorkiem wypić już spokojnie piwko u Vystřeleného oka :)

Nie chciałbym tracić całego dnia na drogę, CSA bezpośrednio to jednak ok. 120 euro. Autokary z tego, co widzę, jadą przez Wrocław, co jest nadrabianiem drogi, jeśli chodzi o czas :/

Mam darmowe bilety Polskiego Busa z Wrocławia tak, aby być w Pradze o 8 rano następnego dnia, bo po 11:00 mam wylot do Bangkoku, ale jednak to jest raczej kiepska opcja, bo oznacza dwie nieprzespane noce, jedną w autokarach (w dodatku z przesiadką), a drugą w samolocie.

Co do ceny, to jestem dość elastyczny, tzn. 150 zł za tę trasę za osobę zniosę mężnie, ale 400 zł to już przegięcie.

Ma ktoś jeszcze inny pomysł albo własne doświadczenia?
 Profil Relacje PM off  

Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN
Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳 Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳
#2 PostWysłany: 03 Lip 2011 10:50 
Awatar użytkownika

srebrny
Moze pociag z Katowic?
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 05 Lip 2011 22:37 
Awatar użytkownika

srebrny
Faktycznie zdecydowaliśmy się na pociąg z Katowic, dzienny, od wyjazd po 12, przyjazd przed 18, thx za wskazówki.

Tu różne rozkminki odnośnie najlepszych taryf: http://www.kolej.one.pl/~halski/cestovani_vlakem.html
Natomiast po prostu kupiliśmy bilety po 29 EUR w tej promocji: http://www.intercity.pl/index.php?page= ... mn_id=1823
Niestety pula po 19 EUR już była sprzedana, o ile w ogóle wystąpiła :( Patrzyłem na kombinowane opcje biletowe, ale raczej nie były lepsze.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 06 Lip 2011 10:31 
Awatar użytkownika

srebrny
wntl napisał(a):
Katowice - zebrzdowice - 20,50zł 10,25 studencki
Nie do końca, klasa 2 na tej trasie to 49,10 zł w EuroCity, a to połączenie pasuje mi idealnie. Niestety zniżek już nie mam :(

W innym wypadku pewnie szukałbym tańszej opcji, mam zresztą darmowy bilet Polskiego busa o 3:00 z Wrocławia do Pragi, ale akurat w tym wypadku wolę postawić na odrobinę komfortu :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość