Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 23 Mar 2013 20:27 
Awatar użytkownika

niebieski
Szukam i szukam (bez powodzenia) :? połączenia z Warszawy lub Kowna/Wilna do... i tu jest kilka kierunków takich jak
Hiszpania ,Majorka,Kreta,Portugalia,Kanary i Greckie wyspy też jak najbardziej mile widziane
w terminie 20.05(+-3dni) do 1.06(+-3dni) z bagażem podręcznym dla 4 osób z przesiadką (w tamtą stronę może być nocka)lub bez,
w cenie do 1200 zł RT/całość o ile to możliwe. Jeżeli byłby to Ryanair skorzystałbym z pomocy przy zakupie biletów.
Z góry serdeczne dzięki i liczę na kogoś z Azuonem.
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 23 Mar 2013 21:39 
Awatar użytkownika

Loty: 442
Kilometry: 537 690
Krajów: 57 / 26.6%
srebrny
Tak na szybko:

-3 dni

Warszawa-Oslo-Malta(może być?): tam, spoko przesiadka, powrót nocka na lotnisku + trzeba znaleźć co taniego do PL na następny dzień-nie szukałem)

Image

Image

#3 PostWysłany: 23 Mar 2013 21:56 
Awatar użytkownika

niebieski
Z Kowna masz bezpośrednio 6,7 kierunków południowych. Fakt . Drogo. Ale możesz polecieć składakiem (jeśli nie chcesz bezpośrednio ) z Kowna na Maltę przez Skavsta.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 23 Mar 2013 22:46 
Awatar użytkownika

niebieski
@ horacy19 Kurcze wszystko byłoby ok. tylko ten nocleg w Norwegii na lotnisku z dziećmi (bo dwoje z nas to właśnie dzieci)to trochę extrim
a jakieś lokum to z tego co szukałem to taniej jak 600 zł raczej nie znajdę.Może potrafisz znaleźć coś bez noclegu?
Tak czy inaczej bardzo dziękuję.

@ ireqch Tak wiem że jest kilka południowych kierunków w Kownie ale tak jak napisałeś są dosyć drogie (przynajmniej na razie )a budżet mam ograniczony.Nie zarzekam się że nie kupię z Kowna o ile nie znajdę czegoś tańszego.

Dzięki wam za odzew i jeżeli byłyby jakieś inne rozwiązania będę naprawdę wdzięczny.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 25 Mar 2013 00:00 

Z Kowna przez Skavstę na Maltę to jest opcja z nockami ?
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 25 Mar 2013 00:25 
Awatar użytkownika

niebieski
Patrz loty we wtorki.
dojazd na lotnisko samochodem tu:http://www.fly4free.pl/forum/litwa-lotnisko-w-kownie,85,6970
spałem w Karmelava tutaj:http://www.booking.com/hotel/lt/aneles-b-b.pl.html?sid=36592638d5d3fbc32d4216170e12b4c4;dcid=1;checkin=2013-05-07;checkout=2013-05-08;srfid=d94b3eb3e6e3e1fb009841a59983a45092a6d5c5X1
właścicielka rozumie po polsku (ma polskie korzenie rodzinne).Możesz również zostawić u niej samochód (odpłatnie ale taniej niż na parkingu lotniskowym) .Odległość kwatery od lotniska 10 - 15 minut pieszo. (2 przystanki autobusowe)
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 29 Mar 2013 14:40 
Awatar użytkownika

niebieski
irys napisał(a):
Szukam i szukam (bez powodzenia) :? połączenia z Warszawy lub Kowna/Wilna do... i tu jest kilka kierunków takich jak
Hiszpania ,Majorka,Kreta,Portugalia,Kanary i Greckie wyspy też jak najbardziej mile widziane
w terminie 20.05(+-3dni) do 1.06(+-3dni) z bagażem podręcznym dla 4 osób z przesiadką (w tamtą stronę może być nocka)lub bez,
w cenie do 1200 zł RT/całość o ile to możliwe. Jeżeli byłby to Ryanair skorzystałbym z pomocy przy zakupie biletów.
Z góry serdeczne dzięki i liczę na kogoś z Azuonem.

Ponowię prośbę może coś się zmieniło w temacie.
Jeżeli chodzi o tą nockę to ostateczność wolelibyśmy bez.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 29 Mar 2013 15:47 

a może rozważysz wylot z Wrocławia:

Wrocław - Bolonia 19,23 - 30.05 Ryanair 144 zł RT/osoba Ryanair płacąc kartą debetową z dużym podręcznym (wynajem samochodu i wybrzeże z atrakcjami dla dzieciaków)
http://wlochy.praktycznyprzewodnik.eu/t ... -wloszech/

Wrocław Malta 18-28.05. 432 zł/os Ryanair

Wrocław - Girona Barcelona 22-29.05. 309,40 zł RT /os
 PM off  

#9 PostWysłany: 29 Mar 2013 16:38 
Awatar użytkownika

niebieski
@gorny77 Do Wrocławia mam ok. 600 km. więc trochę nieopłacalne no chyba że mega okazja.
Ale dzięki za fajnego linka, do Włoch mam zamiar wybrać się we wrześniu więc może być przydatny.
Jak byś może coś gdzieś znalazł jednak z Warszawy lub Kowna w cenie do 1200 zł za 4 osoby byłbym
wdzięczny. :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość