Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 37 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 16 Cze 2011 15:16 

Jak w temacie- Bułgaria 10 dni w "Słonecznym Brzegu" za 599 zł osoba.
Co prawda przejazd autokarem, ale za ta cenę ...

Jeśli ktoś jeszcze skorzystał/a z oferty- piszcie.
Przy okazji wie ktoś/coś na temat wynajęcia motocykla/skutera w tej miejscowości ?
W internecie znalazłem tylko jedną stronę z wypożyczalnią samochodów.
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 01 Lip 2011 19:13 

kiedy dokładnie jedziesz?
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 01 Lip 2011 19:55 

23.08-03-09
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 02 Lip 2011 18:53 

ja się spóźniłam na ten termin i jedziemy od 1.09
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 02 Lip 2011 19:47 

w takim razie jak będziemy na miejscu to napiszemy na forum jak jest :)
pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 07 Lip 2011 14:21 

Stachu ja też jadę w tym terminie:) Ponoć hotel trochę kiszka, na forach piszą, ale za taka cene nie mozna sie spodziewac luksusow ;) z jakiego miasta ruszasz :?: byles juz w SB :?:
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 07 Lip 2011 14:47 

Nie byłem jeszcze w Bułgarii więc doświadczeniem nie posłużę ;) ale też nieco czytałem i widzę, że jest kilka miejsc wartych odwiedzenia poza leżeniem plackiem na plaży czy basenie :)
Znalazłem już kilka wypożyczalni motocyklów/ skuterów i chciałbym nieco pozwiedzać na własną rękę. A hotel nie wygląda tak najgorzej. Rego-Bis wrzuciło kilka nowych fot http://rego-bis.pl/web/?page=oferta&o=1069&i=1111 i szczegółowy opis- tragedii nie widać :)
Ja wyruszam z Kato, a Ty ?:)
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 12 Lip 2011 10:07 

Ja siedziałam na faorach i stąd moja opinia o hotelu. Jakaś dziewczyna wrzuciła zdjęcie grzyba w łazience ... więc się z deka przestraszyłam :roll: Ja ruszam w Wawy.. więc niestety moja podróż będzie dłuższa o 6 godzin :(
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 12 Lip 2011 16:19 

Ja również widziałem zdjęcie grzybka ;) ale mimo wszystko jestem dobrej myśli.
Myślę, że zależy im na opinii turystów i może to było jednorazowe zdarzenie/ niedopatrzenie.

W podróż wybierasz się sama czy z kimś ?
Nie zazdroszczę tych dodatkowych 6h polskimi drogami ... :/
I czy nie lepiej byłoby jednak przyjechać do Katowic w 2,5h ICC ?
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 13 Lip 2011 12:17 

Witam:),
w końcu znalazłam kogoś kto też się wybiera na tę wycieczkę:) jedziemy we dwójkę ( para) z Katowic , ale najpierw musimy sie jakoś dostać z Bielska:). Samo biuro wywarło na nas średnie wrażenie ... drzwi zamknięte od środka, żeby wejść trzeba dzwonić na dzwonek i uśmiechać sie do kamery a Panie w biurze serdecznie olewają dzwoniące telefony:( No ale cóż, zapłaciło się i trzeba być dobrej myśli:)Jeśli ktoś wróci z poprzedniego turnusu proszę o wrażenia :) No i życzę udanego wypoczynku i pięknej pogody(oby utrzymała się do połowy września:) )
PS troche przeraża nas ta dwudziestoparogodzinna podróż autokarem w upale...:(
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 13 Lip 2011 13:06 

Stachu ja jadę z narzeczonym. A Ty? Lepiej by było pociągiem ale niestety nie ma pasującego:( jest odjazd o 1:43 przyj. 6:19. Na to samo wychodzi i jeszcze trzeba by czekać:(
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 15 Lip 2011 17:54 

Wicherrr a kiedy dokładnie jedziesz?
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 15 Lip 2011 18:26 

Mój udział w tripie stoi pod kosmicznym znakiem zapytania
- moja partnerka jest, że tak powiem "nie aktualna" więc zostałem z wolnym biletem :/

Jeśli więc ktoś z Was ma kogoś kto chciałby się udać w tym terminie- 23.08-03-09 to można pisać-
mogę odsprzedać dwa bilety.

Ewentualnie czekam na propozycje pięknych, inteligentnych Pań do pary ...
Tiaa... :)
 Profil Relacje PM off  

#14 PostWysłany: 16 Lip 2011 23:26 

ja jadę z narzeczonym z Katowic 1.09:) magicM i wicherr mogę zapytać w jakim wieku jesteście?:)
 Profil Relacje PM off  

#15 PostWysłany: 18 Lip 2011 22:53 

cześć Justyna:) możesz mi napisać Twojego maila na priva? bo mam problem z odpisaniem na Twoją wiadomość, dziwne to forum:/
 Profil Relacje PM off  

#16 PostWysłany: 20 Lip 2011 14:39 

Witam Was ponownie:) wyjeżdżamy 1.09 ok 8.00 rano z tego co kojarzę;) Marta i Andrzej lat-23 i 26 miło mi :)
 Profil Relacje PM off  

#17 PostWysłany: 23 Lip 2011 22:51 

Gosia i Zbyszek, 25 i 27 lat:) my dojedziemy do Katowic z Oświęcimia. Martwi mnie Twój opis biura kilka postów wcześniej, mam nadzieję że organizacja będzie jednak w porządku. Moja siostra była w maju w Hiszpanii, kupony z Grupera, trafili na świetne biuro.
 Profil Relacje PM off  

#18 PostWysłany: 24 Lip 2011 02:05 

Moje bilety już niestety sprzedane ... :/

Przyjemnej podróży ;)
 Profil Relacje PM off  

#19 PostWysłany: 25 Lip 2011 11:22 

No szkoda ,że nie udało Ci się wyjechać:( ale na niektóre sprawy nie mamy wpływu... Gosia- szczerze to mam mieszane uczucia co do tego biura, szczególnie po lekturze opinii na forach:( Generalnie najsłabiej wypadały te dotyczące pilotów i rezydentów, nie najlepiej też wypowiadali się sami rezydenci, którzy u nich pracowali- niesłowność , brak wypłat, trudności z kontaktem z Panią Kierownik itp. Problemy były też z dojazdami tj. tylko 2 kierowców , którzy za wszelką cenę starali się " nadgonić" przez co jechali zdecydowanie za szybko i w dodatku niewyspani... Niektórzy forumowicze sugerowali ,żeby przed wyjazdem zadzwonić po drogówkę ,żeby sprawdziła stan autokaru -ale osobiście nie wiem czy bym się podjęła opóźniania wyjazdu tylu osobom:)Mam też obawy przed samym hotelem ale w końcu nie dla hotelu tam jedziemy:) Staram się nastawiać pozytywnie;P Oby ludzie byli w porządku a podróż będzie do przeżycia:) ( jak najmniej małych marudzących , płaczących, wymiotujących dzieci i starszych "geriawitów" -"za zimno!", "za gorąco!", "śmierdzi!" "za głośno!" "Pan jedzie za szybko!" umilających drogę innym pasażerom odmawianiem różańca na głos- bo i tak się zdarzało ;) )
Ehh i tak nie mogę sie doczekać:),
pozdrawiam:)
 Profil Relacje PM off  

#20 PostWysłany: 25 Lip 2011 21:43 

Witam wszystkich, jadę z koleżanką na ten pierwszy termin, mam nadzieję że wyjazd będzie udany:)
Byłam w tym hotelu we wrześniu 2008 i nie ma tragedii, fajny basen pokoje ok, byłam wtedy na wyjeździe studenckim i była świetna atmosfera więc może dlatego nie przywiązywałam wagi do detali:)
Mam nadzieję że jedzie sporo młodych ludzi
( nie same pary;P ) i będzie się z kim pobawić, bo słoneczny brzeg to bardzo imprezowy kurort:)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 37 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości