Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 67 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następna
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 18 Mar 2013 13:04 

Wylot:
9.04 - Wrocław-Malta

Powrót:
13.04 - Malta-Wrocław

Ryanair
228 zł

+

Relax Inn Hotel, Bugibba

45 euro - pokój jednoosobowy, HB - 192 zł (koszt za 5 dni)

rezerwacja na stronie travelrepublic.co.uk

+

dojazd Warszaw-Wrocław-Warszawa - Polski Bus - 47 zł

Łącznie: 467 zł :)

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 18 Mar 2013 13:39 

http://zasiegglobalny.blogspot.com/2012 ... 32012.html
Tutaj są namiary na fajny hotel, pewnie jeszcze tańszy :)

#3 PostWysłany: 18 Mar 2013 14:00 

niebieski
Pytanie troche btw.

O co chodzi, ze noclegi na Malcie z travelrepublic.co.uk sa znacznie tansze niz np. na booking? Przykladowo ten sam hotel, ten sam termin, te same parametry pokoju - 91,20 EUR (~378 PLN).

W tym temacie tez jest podany hotel znacznie tanszy na travelrepublic niz na Booking.

relacja-z-malty-pazdziernik-2012,189,26292

Czy serwis travelrepublic jest w pelni wiarygodny? Czy na miejscu w hotelu NA MALCIE nigdy nie bylo zadnych niespodzianek przy rezerwacji przez ten serwis?
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 18 Mar 2013 14:08 

cheesy napisał(a):
Pytanie troche btw.

O co chodzi, ze noclegi na Malcie z travelrepublic.co.uk sa znacznie tansze niz np. na booking? Przykladowo ten sam hotel, ten sam termin, te same parametry pokoju - 91,20 EUR (~378 PLN).

W tym temacie tez jest podany hotel znacznie tanszy na travelrepublic niz na Booking.

http://www.fly4free.pl/forum/relacja-z- ... ,189,26292

Czy serwis travelrepublic jest w pelni wiarygodny? Czy na miejscu w hotelu NA MALCIE nigdy nie bylo zadnych niespodzianek przy rezerwacji przez ten serwis?

Nigdy nie miałam problemu z hotelem, który rezerwowałam na tej stronie, a robiłam to już niejednokrotnie :). Jako pośrednik mają po prostu lepsze oferty.

#5 PostWysłany: 18 Mar 2013 14:12 
Awatar użytkownika

Loty: 417
Kilometry: 751 775
Krajów: 42 / 19.6%
niebieski
Polecam sprawdzić jeszcze stronę otel.com , rezerwacja we wrześniu przebiegła bezproblemowo a ceny również o wiele niższe.

#6 PostWysłany: 18 Mar 2013 14:26 
Awatar użytkownika

Loty: 408
Kilometry: 718 413
Krajów: 44 / 20.6%
srebrny
ja chyba tego też nie ogarniam
przykład:
http://www.travelrepublic.co.uk/accomod ... =160974490
a
http://www.booking.com/hotel/mt/pergola ... d5937669X1

to jest przecież dwa razy taniej ?!
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 18 Mar 2013 14:30 

Zbanowany
niebieski
rezerwowalem przez travelrepublic juz kilka razy i nigdy nie bylo problemow ;)
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 18 Mar 2013 14:43 

Loty: 553
Kilometry: 1 235 909
Krajów: 131 / 61.2%
złoty
podam swój przykład:) akurat na Malcie :)

rezerwowałam przez otel.com - cena była niższa o ok 100zł niz na booking.com dostaliśmy najgorszy pokój w hotelu, przy ulicy, na parterze, bez klimy. Dramat. Moja siostra była w tym samym hotelu jakieś 3 tyg wczesniej i kupiła na booking -dostała dużo lepszy pokój (mimo iz wybrała najtańszą opcję)
więc tajemnica chyba brzmi w jakości. W każdym hotelu sa lepsze i gorsze pokoje. Te tańsze są po prostu gorsze.

#9 PostWysłany: 18 Mar 2013 14:51 

Zbanowany
niebieski
maxima napisał(a):

rezerwowałam przez otel.com - cena była niższa o ok 100zł niz na booking.com dostaliśmy najgorszy pokój w hotelu, przy ulicy, na parterze, bez klimy. Dramat. Moja siostra była w tym samym hotelu jakieś 3 tyg wczesniej i kupiła na booking -dostała dużo lepszy pokój (mimo iz wybrała najtańszą opcję)
więc tajemnica chyba brzmi w jakości. W każdym hotelu sa lepsze i gorsze pokoje. Te tańsze są po prostu gorsze.

To ja podam swoj przyklad:
Zarezerwowalismy sobie na Majorce apartament 3 osobowy, najtanszy jaki byl w ofercie travelrepublic. Wyszlo nam okolo 24zl/os/dzien. Hotel na zdjeciach wygladaj jak typowy kilkunastopietrowy moloch. Zakwaterowani zostalismy jednak 30 metrow od hotelu, w spokojym zakamarku, w bungalowie przystosowanym do 5 osob, z widokiem na basen ;-)
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 18 Mar 2013 15:06 

maxima napisał(a):

A mój przykład...
Rezerwowałam hotel na Krecie przez travelrepublic.co.uk - jednoosobowy, cena była bardzo niska. Dostałam pokój przeznaczony dla 3 osób, z kuchnią, łazienką i widokiem na morze :).

#11 PostWysłany: 18 Mar 2013 15:11 

Loty: 553
Kilometry: 1 235 909
Krajów: 131 / 61.2%
złoty
może travelrepublic jest lepsze niż otel.com
:)

#12 PostWysłany: 18 Mar 2013 15:34 

niebieski
Rezerwowałem na kwiecień na Maltę dwa hotele przez alpharooms i hotels4u - wychodziło najtaniej
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 19 Mar 2013 10:52 

TR spoko, ale z otel.com nigdy więcej! Tak jak pisała koleżanka powyżej, rezerwują najtańsze i zdecydowanie najgorsze pokoje w hotelach, oczywistym więc jest że cenową są super. Ale tu akurat cena=jakość. Lepiej dopłacić te kilka złociszy i cieszyć się z urlopu niż kląć na pośrednika.
 Profil Relacje PM off  

#14 PostWysłany: 19 Mar 2013 11:26 
Awatar użytkownika

Loty: 417
Kilometry: 751 775
Krajów: 42 / 19.6%
niebieski
Poleciłem otel.com co ciekawe także z doświadczenia na Malcie, hotel THE BUGIBBA HOTEL mimo słabych recenzji (hotel zwykły standard, ręczniki codziennie zmieniane, czysto, schludnie, mila obsługa) był o ponad 200zl tańszy niż na pozostałych stronach dodatkowo śniadanie gratis. Zamówiłem standard 2 osobowy, dostaliśmy 4-osobowy apartament z klimatyzacja, jedyna "niedogodność" okna nie na basen a na ulice. Wiec myślę ze przydział pokoi zależy w dużej mierze od dostępności i osoby zarządzającej, a nie aż tak bardzo od miejsca w którym się go rezerwuje.

P.s polecam tez sprawdzić stronę doyouspain.es tegoroczne wakacje zaplanowałem właśnie tam i cena również w niektórych lokalizacjach -50% w stosunku do konkurencji.

#15 PostWysłany: 19 Mar 2013 15:53 

Jak ktos bylby zainteresowany jechac wieksza ekipa to 2 osoby z forum sa chetne. Chodzi glownie o zabukowanie apartamentu.
 Profil Relacje PM off  

#16 PostWysłany: 19 Mar 2013 18:11 

stalak napisał(a):
Jak ktos bylby zainteresowany jechac wieksza ekipa to 2 osoby z forum sa chetne. Chodzi glownie o zabukowanie apartamentu.

Witam, też jestem chętny na wyjazd (para), pytanie tylko o ten apartament - jaki wchodzi w grę ?
 Profil Relacje PM off  

#17 PostWysłany: 19 Mar 2013 20:34 

Loty: 88
Kilometry: 110 542
Krajów: 17 / 7.9%
szczotek99 napisał(a):
Poleciłem otel.com co ciekawe także z doświadczenia na Malcie, hotel THE BUGIBBA HOTEL mimo słabych recenzji (hotel zwykły standard, ręczniki codziennie zmieniane, czysto, schludnie, mila obsługa) był o ponad 200zl tańszy niż na pozostałych stronach dodatkowo śniadanie gratis. Zamówiłem standard 2 osobowy, dostaliśmy 4-osobowy apartament z klimatyzacja, jedyna "niedogodność" okna nie na basen a na ulice. Wiec myślę ze przydział pokoi zależy w dużej mierze od dostępności i osoby zarządzającej, a nie aż tak bardzo od miejsca w którym się go rezerwuje.

P.s polecam tez sprawdzić stronę doyouspain.es tegoroczne wakacje zaplanowałem właśnie tam i cena również w niektórych lokalizacjach -50% w stosunku do konkurencji.

U mnie taka sama sytuacja czyli 2 rezerwacje Bugibba hotel przez otel.com 2 pokoje 2 osobowe.(oczywiście cena najlepsza ze wszystkich portali hotelowych + śniadanie) Po przybyciu na miejsce pani z recepcji miała wydrukowane nasze vouchery z dziwną adnotacją "EASTERN EUROPE" i już wiem że były to najgorsze pokoje. Mój ciasny z widokiem na dach i jakiś dziwny szyb wentylacyjny z kratą w oknie a drugi co prawda był 4 osobowy od ulicy ale bez działającej klimatyzacji (której i tak nie naprawili przez 4 dni naszego pobytu pomimo kilkukrotnych zgłoszeń)znajomi spali na leżakach przy basenie bo w pokoju mieli 35 stopni i nie dało się wytrzymać. Śmiem twierdzić że otel.com sprzedaje najtańsze i najgorsze jakościowo pokoje. O tyle dobrze że cena była baardzo zadowalająca jak na sierpień. Chyba coś w tym jest lepiej dopłacić trochę i spokojnie odpoczywać niż biegać co 5min do recepcjonitki

#18 PostWysłany: 19 Mar 2013 21:20 
Awatar użytkownika

My jedziemy w 4 osoby na 3 dni. Jeszcze niewymyślenie gdzie nocujemy.

#19 PostWysłany: 20 Mar 2013 01:08 

Witam

Leci ktoś na Malte w terminie 20-23 kwiecień. Proponuje wspólne zwiedzanie wyspy:) pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#20 PostWysłany: 22 Mar 2013 17:29 

Witam wszystkich :-) Ja również załapałam się na lot na maltę (228zł w dwie strony z wrocławia). Wraz z moim tatą wykupiliśmy nocleg w miejscowości Quawra, szukaliśmy jak najtańszej opcji byle tylko się przespać. Nocleg rezerwowaliśmy przez booking.com. Najtańsza opcja jaką znaleźliśmy (trafilismy dodatkowo na promocje) to szumnie zwany "apartament" w skład którego wchodzi pokoik z dwoma łóżkami, aneks kuchenny i łazienka. Nocleg wyniesie nas za dwie osoby... 40 euro za 4 noce:) oby wiecej takich promocji! Reasumując cała wycieczka czyli bilety w dwie strony dla dwóch osób (wrocław-malta) + nocleg 4 noce dla dwoch osob wyniosły nas ok 620 zł. Do tego na miejscu planujemy kupic 5 dniowy bilet autobusowy (nie wykupilismy transferu z lotniska do hotelu) ktory z tego co czytalam powinien nas wyniesc ok 20 euro na 2 osoby :-) (lecimy w terminie 9-13 kwietnia)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 67 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości