Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 106 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna
Autor Wiadomość
#61 PostWysłany: 14 Mar 2013 21:01 

Ja co prawda nie z Ryana, ale też będę na Malcie 27.04-09.05 i też w The Bugibba Hotel. Coś czuję, że łatwiej będzie usłyszeć polski niż jakikolwiek inny język :)
 Profil Relacje PM off  

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#62 PostWysłany: 15 Mar 2013 09:34 

Hej, czy ktos moglby doradzic jak dodzwonic sie na linie polska? (Dzwonie za Skype i nie wybiera mi numeru w ogole). Wczoraj zadzwonilam na linie UK, odmowili mi zmiany. Probujemy ze znajoma zamienic lot na Krakow-Alicante 6-13 kwietnia z Wroclaw-Zadar 2-13 kwietnia. Dzieki
 Profil Relacje PM off  

#63 PostWysłany: 15 Mar 2013 12:05 

cytuję "charisma"
"Właśnie rozmawiałam z polską infolinią i jest tak:

lot ma być wykonywany na podobnej trasie - cytat
zapytałam co to znaczy
pan powiedział że odpada np. hiszpania i girona
podał dokładnie 5 lotnisk: wenecja, rzym, bolonia, mediolan i malta"

tel. 703-303-033
 PM off  

#64 PostWysłany: 15 Mar 2013 12:14 

Ja przed momentem dzwonilam na numer UK. 22minuty spedzone na linii. Agent nie ogarnia. Nie wiedziala w ogole, ze jest problem z lotami do Chorwacji. Proponowala mi zmiany na inne lotniska, chociaz wczesniej wspomnialam dwukrotnie, ze nic innego z zadnego polskiego miasta nie lata do Chorwacji. W gre wchodza tylko "nearby airports". Na moje pytanie jakie to, odpowiedz: Zadar, Rijeka...Na moja informacje, ze kolega zmienil lot na Malte, powiedziala, ze Malta nie wchodzi w rachube. I ze jedyna opcja jest refund..
@ Gorny 77: numer znam, ale dodajac numer kierunkowy mi nie dziala i bez numeru kierunkowego tez nie. Stad pytanie.
 Profil Relacje PM off  

#65 PostWysłany: 15 Mar 2013 12:32 

na w/w nr. dzwoniłem z Heyah i Orange, ostatnio wczoraj dwukrotnie po ok. minucie na linii miałem konsulatnta/kę cena 2,08 brutto na początku połączenia informują
 PM off  

#66 PostWysłany: 15 Mar 2013 14:02 

Dzieki za info, sprobuje pozniej uderzyc na ten numer jeszcze raz.
 Profil Relacje PM off  

#67 PostWysłany: 15 Mar 2013 19:28 

izaczek napisał(a):
) PS. dla tych , którzy lecą w tym terminie dodatkowo bonus w postaci festivalu fajerwerków!!! :) uwielbiam!

10 kwietnia jest też Festiwal truskawki ( Strawberry Fair, Fest Frawli ) ;) chyba mało znany i słyszany. Odbywa się w miasteczku Mgarr na Malcie (na Gozo też jest to miasteczko, więc pisze żeby nie pomylić.)
Wrzucam zdjęcia, może was zachęcą :)

Załączniki:
trusk.JPG
trusk.JPG [ 54.1 KiB | Obejrzany 578 razy ]
trus.JPG
trus.JPG [ 97.05 KiB | Obejrzany 578 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#68 PostWysłany: 15 Mar 2013 19:59 

złoty
U mnie w końcu po wielu zmaganiach które trwały 3 dni, przebukowali na WRO-CHQ.

1 tel: nie da się
2 tel: nie da się (i tu babka chyba kliknęła refund bo przyszedł pusty mail i nie dało się zalogować do rez)
3 tel: skarga że absolutnie wyrażałem zgody na refund, proszę o zmianę na PFO lub CHQ, jako przykład podałem że innym na MLA zmieniają bez problemu. Jako że rez. już skasowana to sprawa poszła do "head office" i miałem dostać odpowiedź. Po 24h email: przebukowali na Maltę...
4 tel: nie chcę Malty, chcę Kretę! Zmienili...

Koszt telefonów z VoipDiscount (irlandzki nr) to w sumie prawie 9 EUR czyli więcej niż zapłaciłem za bilet!! No ale mam tę Kretę... Malta też by nie była zła ale byłem już :)

#69 PostWysłany: 15 Mar 2013 20:48 

jak możesz to podaj ten adres e-mail do Ryanair, bo jakoś wielu pytało, a nie pamiętam by poza nr. tel. i nr. faxu ktoś ten adres e-mail podał
 PM off  

#70 PostWysłany: 16 Mar 2013 09:47 

Ja sprobowalam wczoraj bezposrednio na lotnisku w Balicach (bedac przy okazji). Jak poinformowala mnie kobieta z Ryanaira, nie ma opcji na zmiane, a w mojej rezerwacji jest dodany komentarz, ze nie mozna zmieniac na Malte:D
Coz, dzisiaj bede dzwonic ponownie, ale wyglada to dosc slabo i na moje pytanie ponownie dlaczego jedni moga, a inni nie, dostalam odpowiedz:"widocznie im sie udalo"...
 Profil Relacje PM off  

#71 PostWysłany: 16 Mar 2013 12:22 

pomysł z grupą ciekawy.
założyłem:)

http://www.facebook.com/groups/361102357336745/
 Profil Relacje PM off  

#72 PostWysłany: 16 Mar 2013 12:40 

Witam, wlasnie zadzwonilem na infolinie polska i powiedziano mi ze " otrzymali nowe wytyczne z Dublina i zadnych zamian nie ma, mozliwy tylko refund" wczesniejszym sie niby udalo? jakies propozycje ??
 Profil Relacje PM off  

#73 PostWysłany: 16 Mar 2013 12:45 

Mi powiedzieli to samo:D Ale na zasadzie:"nie ma zmian na inne kraje, ale jesli pani musi sie dostac do zadaru, to mozemy pania przebukowac za darmo na loty np.bruksela-zadar, ale za lot do brukseli musi pani zaplacic sama"...TOTALNA porazka.
 Profil Relacje PM off  

#74 PostWysłany: 16 Mar 2013 12:47 

No wlasnie, jakich argumentow uzyc ? Musza zmienic czy nie ? Ich wewnetrzne wytyczne mnie przeciez nie obchodza skoro w meilu dostalem wiadomosc ze moga zamienic na inny?
i mnie interesuje rzym a nie malta ; p
 Profil Relacje PM off  

#75 PostWysłany: 16 Mar 2013 12:49 

Obawiam sie, ze oni faktycznie dostali wytyczne. Niestety ich wewnetrzne wytyczne, a takze ustalone procedury sa dosc niejasne i mylace itd.itp. ulegaja zmianie i wyglada na to, ze musisz miec szczescie, zeby to zmienic...
 Profil Relacje PM off  

#76 PostWysłany: 16 Mar 2013 12:51 

Hehe:) Dzwonilam za 2 razem bodajze do biura w UK, powiedzieli mi, ze Wlochy sa spoko, jesli chodzi o zamiane;p Dzisiaj rozmawialam z gosciem z lotniska w Jasionce, ktory powiedzial, ze Wlochy to tak srednio wygladaja, ale Austria jest juz ok;p
 Profil Relacje PM off  

#77 PostWysłany: 16 Mar 2013 12:55 

No to ja jeszcze słówko :)

Zachęceni wpisami na forum zadzwoniliśmy dzisiaj na polską infolinię,
I znów los nam sprzyja :)

Lot Wrocław - Zadar przełożony wcześniej na Wrocław - Malta

tym razem przełożyliśmy na Kraków - Malta.

Powtarzam bez problemu, ale sposobem, czyli pierwszy telefon odmowny, wykonany drugi i ok jasne zmieniamy :D :D :D

ps. polaczenie z polska infolinia po ok. minucie
ps2 uwielbiam RYANAIRA :D

Aha i do Kusiu0 Najprościej najlepiej, ja po prostu powiedziałam co na co chce zmienić, nie tłumaczyłam dlaczego i po co bo to nikogo nie powinno obchodzić, nie dając czasu na dyskusje powiedziałam że podaje numer rezerwacji :)
 Profil Relacje PM off  

#78 PostWysłany: 16 Mar 2013 12:58 

@Charisma: moze chcesz zadzwonic w moim imieniu i mi zmienic lot?:D
 Profil Relacje PM off  

#79 PostWysłany: 16 Mar 2013 13:23 

Chętnie ale niestety by zmienić rezerwację trzeba być pasażerem lotu :) :) :)
 Profil Relacje PM off  

#80 PostWysłany: 16 Mar 2013 13:25 

Spoko, ale przeciez oni nie wiedza kto dzwoni;p Jak tylko jestes w stanie sie przedstawic i podac date z data protection act, to wystaczy;p
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 106 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości